Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 024
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Аз съм купувала продукти на Христина от магазин за паралелен внос, ако някой от Бургас се интересува може да споделя кой е магазина.
Относно слънцезащитна от ДМ имах флакона 50ти фактор антиейдж и не беше зле, въпреки че съм със смесена кожа, стои сочно, но понякога го изчаквах да попие и се гримирах или слагай само пудра, не е зле. Другия , който е в тубичка с фактор 30 ,уж матиращ, ми се струва по-мазен , беше ми се сторило,че ми запушва порите и не го ползвах.
Аз също бих искала да знам,кой е магазина.Отдавна замислям да пробвам нещо на тази марка.

# 661
  • Бургас
Магазинът за паралелен внос в Бургас, за който писах се намира в Славейков, точно до китайският ресторант Шанхай, виждала съм там тоалетни трици, скраб, маски за коса, балсам за устни

# 662
  • Бургас
Магазинът за паралелен внос в Бургас, за който писах се намира в Славейков, точно до китайският ресторант Шанхай, виждала съм там тоалетни трици, скраб, маски за коса, балсам за устни
Много ти благодаря!Ще го посетя Simple Smile

# 663
Предложете някой добър заздравител за нокти от ДМ? Между другото често влизам в ДМ в Левски(Варна) и на касата винаги има голям избор от намалени продукти-основно на фдт, моливи, червила и лакове на Trend it up и She, но се намират и къшъните и четворки палитри на Лореал за 10 лв, течни червило на Буржоа за 7-8 лв и т.н.

# 664
  • София
Само внимавай със срока на годност. Моите наблюдения са, че намалените продукти около касите са с почти изтекла такава.

# 665
и често са с нарушена опаковка и/или ровени

# 666
  • Димитровград
За това душ-олио питам Simple Smile

Откакто го открих, само него ползвам.Кожата ми е много суха особено през зимата, за мен лично е чудесно попадение.

# 667
Снощи тествах черната мицеларна вода на Нивея( не е двуфазната) само на лицето и доста ми опъваше кожата. Ще я ползвам поне седмица и ако продължава така ще я прибера за лятото.

# 668
  • Бургас
Пробвай тази с розова вода за мен категорично е по-добрата.

# 669
За мен черната двуфазна и розовата са на един кантар, само дето розовата ми люти на очите, ако разтъркам при почистването на спиралата, а черната не. Но като почистващи свойства и двете са супер. Не изсушават, но това вероятно се дължи на маслата в тях. И двете са двуфазни.

Мале, момичета какво ми трябваше да ровя из сайтовете, има един сайт Make up, дали е добър, поръчвали ли сте от там. Набелязах си две марки засега Флослек и Биеленда. И ще лудна, има интригуващи нещица. Пък и някой наскоро похвали околоочни гел/кремчета на Флослек, а и Биелендата не лъжат, имат бая нещица дето ми хванаха окото. Полски са.

# 670
не съм поръчвала от този сайт, но казват, че бил читав
марките ги има и в нотино, май само днес там има -15% на всичко

# 671
  • Варна
Поръчвала съм от сайта, коректни са и доставят бързо.
Над определена сума доставката е безплатна, нещо около 40 лева ми се върти в главата.

# 672
Благодаря за бързите отзиви, момичета. Flowers Hibiscus
Аз тайничко се надявах да ме разубедите, като кажете, че сайта не е читав. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама той пък се оказа читав, а сега, де. Ще го мисля. Sunglasses

ПП Тайга, да, над 49лв. доставката е безплатна.

Нотино, имат ли безплатна доставка над определена сума.
Бубе, виждам намаление -15 процента, ама важи само за парфюми май.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 11:13 от Джаста Праста

# 673
на флослек серумите в кафявите шишенца са лепкави и не особено приятни за мен
бях поръчала 2 или дори 3, добавих ги в лосионите за тяло

от олиата в същите бутилчета не съм поръчвала

в нотино промоцията е само за парфюми

# 674
От makeup съм си поръчвала KIKO, всичко е супер. Работят с Еконт ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт