Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 028
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Ама давайте линкове и снимки на ЛС Grinning

# 646
Имам захаросан мед, още сега ще пробвам. Благодаря!

# 647
Симпатикония, можеш ли да дадеш снимка на кафявата кутийката с аром на санталово дърво. Обожавам този аромат.
Можете ли да ми препоръчате ексфолиант за устни?
Куки- Муки, ще се пробвам да кача снимка от телефона, но ще трябва да го снимам в магазина, защото отдавна не съм го ползвала, а и съм забравила даже марката newsm78. Обаче ароматът е ... нямам думи. Афродизиак отвсякъде Simple Smile ! Имаше и други аромати, ще взема да ги поразгледам. От магазин на Лекси си го бях взела, доколкото си спомням. Ще погледна и ще ти кажа.

А аз имам едно питане. Може ли да ми кажете откъде да си взема антицелулитният крем (на) Христина с масло от канела? Днес питах в Лили и още няколко дрогерии - не бяха го чували даже. 

Иначе си купих канелено масло и съм решила да си направя сама антицелулитен скраб, но не знам по колко от маслото да сложа - знам, че е доста силно и ме е страх да не прекаля. Другите части са кокосово масло, прясно смляно кафе и кафява захар. Само ми дайте съвет за дозите, моля! Hug

# 648
За нещата на Христина - аз май нищо тяхно не съм виждала във физически магазин освен техния, преди време помня, че ходих в магазина им на Витошка, май още го има. Иначе онлайн сигурно го има

# 649
Аз съм си купувала крема п/в целулит с ананас от beautyshop.bg

# 650
Христина имат фирмен магазин на Витошка, според сайта им, иначе съм виждала триците им и в Ремедиум в Студентски град, за други техни продукти не съм сигурна.
Може и онлайн.

# 651
  • Бургас
Аз съм купувала продукти на Христина от магазин за паралелен внос, ако някой от Бургас се интересува може да споделя кой е магазина.
Относно слънцезащитна от ДМ имах флакона 50ти фактор антиейдж и не беше зле, въпреки че съм със смесена кожа, стои сочно, но понякога го изчаквах да попие и се гримирах или слагай само пудра, не е зле. Другия , който е в тубичка с фактор 30 ,уж матиращ, ми се струва по-мазен , беше ми се сторило,че ми запушва порите и не го ползвах.

# 652
  • Бургас
Аз се интересувам кой е магазинът,харесвам продуктите на Христина, въпреки че не е изписан целият им състав на опаковката.

# 653
  • Някъде там
Момичета, можете ли да препоръчате слънцезащита за лице за мазна кожа?
От ремедиум си взех за 22 лева спф на юсерин,има и спф 50.
Матира и се бори с несъвършенствата,отлична основа за грим.Допада ми .

# 654

Кой вариант си взе?

# 655
Легално ли не изписват целия състав?

# 656
Не, минават между капките за момента.
По закон съставът - пълният състав! - се пише на продукта или на вторичната опаковка. (Не са длъжни да го пишат в сайт обаче.)

# 657
  • Някъде там

Кой вариант си взе?
спф 30 Simple Smile

# 658

Кой вариант си взе?
спф 30 Simple Smile
И аз бях с него, но факторът ми дойде слаб,иначе като крем е чудесен.

# 659
  • Някъде там
Хелия,лятото използвам 50 фактор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт