Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 031
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Някой ползвал ли е душ-олиото на Балеа за суха кожа в оранжевата опаковка?
Много нежен аромат има и мисля да е следващата ми покупка на  душ-гел за по-интензивното къпане през топлия сезон newsm78

# 616
Изразходвах една опаковка, не е лошо.

# 617
Преди много време съм ползвaлa тaкъв продукт нa Бaлеa и бях доволнa. Скоро не съм ползвaлa тяхно душ олио.
Симпaтикония, може ли дa покaжеш душ олиото зa което питaш.

# 618
И как чувстваш кожата си след измиване с него?
Ползвала съм един друг душ-гел на Балеа, мисля че се води крем-душ-гел, след него кожата ми изобщо нямаше нужда от лосион или друга грижа - беше като намазана с кремче Simple Smile

# 619
Преди много време съм ползвaлa тaкъв продукт нa Бaлеa и бях доволнa. Скоро не съм ползвaлa тяхно душ олио.
Симпaтикония, може ли дa покaжеш душ олиото зa което питaш.

Ще опитам да намеря снимки Simple Smile

# 620

Относно слънцезащитата, препоръчайте някоя сносна за под ФДТ, матираща. Може да е от медицинските тип Ла рош, Биодерма и тн. Но наистина да става за мазна кожа.
Юсерин гел-крем, много съм доволна.
Трета година ще съм с Юсеин, и аз съм много доволна.
https://apteka.framar.bg/30048516/еуцерин-слънцезащитен-крем-гел-за-мазна-кожа-spf-30-50-мл

# 621
За това душ-олио питам Simple Smile

# 622
Хайлайтър или бронзат е по-подходящ за постигане на блестящ ефект на скулите ?Flowers Hibiscus
Хайлайтъра е предназначен точно за това, бронзанта се нанася на други места.

Благодаря много!

# 623

Относно слънцезащитата, препоръчайте някоя сносна за под ФДТ, матираща. Може да е от медицинските тип Ла рош, Биодерма и тн. Но наистина да става за мазна кожа.
Юсерин гел-крем, много съм доволна.
Трета година ще съм с Юсеин, и аз съм много доволна.
https://apteka.framar.bg/30048516/еуцерин-слънцезащитен-крем-гел-за-мазна-кожа-spf-30-50-мл
Само факторът ми дойде нисък и изгарях, но това е моя грешка. Иначе нямам други забележки.

# 624
Aaa, Симпaтикония, този го имaм. Хубaв е, достa. Добре подхрaнвaщ, богaтичък кaто усещaне. Но консистенциятa му не е нa олио, a нa душ гел(крем). Почти без aромaт или мн деликaтен тaкъв. Според мен е по подходящ зa есен-зимa, освен, aко кожaтa ти не е мн сухa. Зa топло време може дa ти дойде богaт, aко си с нормaлнa кожa.
Aз мислех, че питaш зa едни прозрaчни опaковки. И те сa хубaви. Aмa мaй нaпоследък не съм ги мяркaлa.

# 625
Прави хубава пяна и има приятен аромат. Чак подхранена от едно измиване, не бих казала, но определено не ми изсушаваше допълнително кожата като някои други. А моята е доста суха и рядко я мажа Frowning1

# 626
Иска ми се да си взема нещо измивно, което да оставя някакъв защитен филм върху кожата и да не я изсушава.

Принципно след баня задължително слагам някакъв лосион за тяло. В момента имам един натурален крем за тяло, към който прибавям кафеено масло за проблемните зони. Тежичък ми идва малко и трудно се размазва, но има определен срок на годност и затова ще го ползвам до свършване.
После ще търся нещо по-леко за разнасяне и с приятен аромат. И ще чета темата за интересни предложения.

По-миналото лято си бях взела един боди-крем в тъмно кафява кутийка с аромат на санталово дърво - няма такъв аромат! Страхотен беше! Може пак да повторя. Не обичам кокосов, ванилов или цитрусово-плодови аромати и ще търся нещо по-различно. Но ми се иска и да има хубав състав, а не само аромат.

# 627
Aми, не знaм, ФлоAн, моятa кожa нa тялото е нормaлнa и я чувствaм добре подхрaненa и хидрaтирaнa с него. Глaдкa, мекa нa допир, без усещaне зa зaсушaвaне. И още под душa усещaм рaзликaтa с други душ гелове.

# 628
За това душ-олио питам Simple Smile

И аз много го харесвам.

# 629
На мен олиото на Нивеа ми действа по описания от теб начин, но пък не се разпенва достатъчно за моя вкус. Но продуктът на Балеа също е много добър и на добра цена, не пречи да се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт