Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 043
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
пели, миналата година излязоха, не може да ги няма и сега
като антиейджингът за мен е по-лек от другия

# 601
Да, тези във флакончетата са по леки от тези в тубичките. Определено.

# 602
 Bubi99, +1 за олиата на Балеа за коса от професионалната им серия. Тези двете съм ползвала и много добре ми действат на боядисаната тънка коса:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 603
Момичета препоръчайте ми,кристали за коса.Да не омъзняват косата,най-вече ми трябват за заглаждане сухите връхчета на косата.Скоро не съм си взимала от дрогерийте,и се чудя към кои да се насоча.Хареавам много лака за коса на Black,видях че имат и кристали,ползвали сте ги доволни ли сте били ?

От дрогерийния клас мога да препоръчам тези на Виктория бюти - на мен ми се отразяват супер

# 604
  • Пловдив
Серума Daily shine dry ends на Ейвън е много добър също. За маслата на Балеа и аз потвърждавам, много хубави са.

# 605
Аз съм най-доволна от кристалите на BioPharma. Ползвала съм и на Виктория Бюти, но нещо не са моите.

# 606
Не искам да прозвуча глупаво, но какво правят по-различно кристалите?

# 607
Кристалите ти разплитат косата след душ. Поне аз за това ги ползвам. Няма такъв ужас като кристалите на Виктория бюти с макадамия - от тях косата ми стана като слама.

Относно слънцезащитата, препоръчайте някоя сносна за под ФДТ, матираща. Може да е от медицинските тип Ла рош, Биодерма и тн. Но наистина да става за мазна кожа.

# 608
Аз за разплитане ползвам спрей на Елсев или Глис. Кристалите ги ползвам след изправяне на косата по препоръка от фризьорката ми. Тя ми слага някакви професионални, но аз съм си доволна и от BioPharma.

# 609
Кристалите ти разплитат косата след душ. Поне аз за това ги ползвам. Няма такъв ужас като кристалите на Виктория бюти с макадамия - от тях косата ми стана като слама.

Относно слънцезащитата, препоръчайте някоя сносна за под ФДТ, матираща. Може да е от медицинските тип Ла рош, Биодерма и тн. Но наистина да става за мазна кожа.
Юсерин гел-крем, много съм доволна.

# 610
Никога не съм виждала ефект от въпросните кристали, а съм купувала и много скъпи и по-евтини. Затова спрях да си давам парите, няма смисъл. Сега съм много доволна от маската на Лореал с кокос, определено за моята коса е много добро решение. Имам сухи краища и много чувствителен скалп. 

Също искам да похваля и муса на catrice, много съм доволна. Днес първо мислих да сложа само от него, но после реших да го пробвам като основа, както ми беше препоръчано. Та сложих ФДТ (Bourjois city radiance, от който не съм особено доволна) отгоре, вечерта като се прибрах леко бях лъснала около носа, но е възможно и аз сама да съм го изтрила без да искам. Определено не съжалявам, че си го купих. 

# 611
Аз до сега само кристали от фризьорката съм си взимала все скъпи,почти всеки път,не се разбирам със тях.Писма ми и на мен да давам и аз луди пари и да трупам и да подарявам.Затова сега търся нещо от магазина,поне като не ми допадне да не ме е толкова яд.Изправям си косата всеки ден,краищата и са много изтощени и сухи и търся най-вече заглаждане. Подстригвам я редовно,но все остават цъфтежи,а и от пресата всеки ден си цъфти доста.

# 612
момичета, всичко е индививдуално - без кристали /масло за коса/ не оставам - дори винаги имам по няколко бутилчета различни; слагам на влажна коса, за да задържат влагата в косъма и да омекотят косата на вид и на пипане, но перфектен анти-фрийз няма; предпочитам по-течните и мазни масла пред по-гъстите и кератинови, но това също зависи от конкретния косъм
погледнете и маслото на гарние

# 613
Олиото на Балеа ми е ОК. И аз слагам на влажна коса. Понякога слагам маслото на Нюкс, което не е за темата. От цъфтящите краища най-добре може да те отърве ножицата, по-добре здрава и по-къса коса, отколкото дълга, но с опърпани връхчета. Аз се изправям през ден-два вече 10-15 години и цъфтящи коси не съм имала никога, та това с пресата е един голям мит за мен.

# 614
Скрит текст:
[/quote]

Esmeralda, ползвам точно Биодерма и Ла рош - миналото лято. За да си сигурна как ще ти подействат, първо си вземи пробички от аптеката. Аз така направих, казах им, че кожата ми е капризна и първо трябва да пробвам. Дадоха ми с 30 и 50 фактор, оцветен за изравняване на тена и без цвят, едно - флуид, друго - крем.

Общи условия

Активация на акаунт