Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 118
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, моля препоръчайте ми маска за тънка, бързоомязняваща се коса. Днес  доста загледах Пантен, но точно маска на марката не съм ползвала.

# 436
Червилата на МФ, Lipfinity, са супер трайни и при мен, а аз имам чувството, че и да си татуирам червило, ще го изям. Яд ме е само, защото имаха един страхотен нюд нюанс - хем не бежавее, хем имаше лек блясък, но го спряха от производство. Мрън.

# 437
Има ли НЯКЪДЕ от новия хайлайтър-пудра на Wet'n'Wild и от фиксиращите им спрейчета?

# 438
Много благодаря за отзивите за червилата на Макс Фактор! А докога са намалени в ДМ всъщност?
Иначе днес от Лили взех пак на Макс Фактор спирала, която май е нова - Rise and shine. Утре ще я пробвам.

# 439
mariqivanova799 от кои сенки на есенс не си била доволна, т.е с кои си имала несполучливи опити.

# 440
  • русе
Добър вечер на всички.И аз преди малко се връщам от ДМ.Скоро мисля някой хвали лаковете на есенс и грабнах три за проба.Предпочитам да ходя на маникюр понеже обикновенния лак на втория ден ми е обелен и ноктите ми се делят и чупят постоянно,но моята маникюристка реши да сменя професията,а опитите ми с други бяха провал и така се наложи да се справям сама.Някой може ли да даде отзив за този заздравител?Ползвала съм този който се води SOS 8 в 1,определено има голям ефект,но след като се лакирам и ако ноктите ми са мн припилени започват да ме болят непоносимо около 40мин и едва го издържам.Дано този да не е така и наистина да втвърдява,понеже вс пресрещане е последвано с нокът счупен от живеца Cry

# 441
  • Пловдив
А докога са намалени в ДМ всъщност?

Написах, че ЩЕ са намалени със следващия каталог. В момента не знам да са намалени.

# 442
СОС-а е с формалдехид, затова боли. Аз препоръчвам римелския с диамантената пудра и на ГР двата.

# 443
Мързелива, чела съм по диагонал Sweat Smile

А за 8 в 1 - да, болката и паренето се появяват при непоносимост към формалдехида. Може и очите да сълзят. Аз се радвам, че на този етап не съм имала такъв проблем, защото направо не мога без този заздравител Sweat Smile

# 444
  • Бургас
mariqivanova799 от кои сенки на есенс не си била доволна, т.е с кои си имала несполучливи опити.
С едни стари палитри,бяха много непигментирани,също и новите единички от must have серията.От едно светло сиво и едно светло розово не мога да извадя цвят.Имах и някакви други преди,от още първите неща,които пускаха и не бях доволна.
За палитрите,които имитираха Mac пък четох лоши отзиви.
Тези новите с градовете са някакво чудо, направо както казах не вярвам,че са на Есенс.

# 445
  • Бургас
А докога са намалени в ДМ всъщност?

Написах, че ЩЕ са намалени със следващия каталог. В момента не знам да са намалени.
А има ли някой възможност да снима брошурата, много съм нетърпелива Simple Smile

# 446
Има ли НЯКЪДЕ от новия хайлайтър-пудра на Wet'n'Wild и от фиксиращите им спрейчета?
А аз да питам къде в София мога да намеря ФДТ им ( с тестери ) и контуриращата палитра?
Тъй като моя е купуван от чужбина, но привършва. Искам да го подновя, но сякаш в друг цвят. Моя ми е леко тъмен.

# 447
Какви за тези скреч карти и шаума? Купуваш шаума и теглиш за награда ли? И какви са възможните награди? Нещо явно съм изпуснала..

# 448
Wet n Wild има в store.bg

# 449
Фдт на Wet n Wild се предлага и в аптека Адонис.

Общи условия

Активация на акаунт