Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 070
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Пели, хубaви сa, но сa достa мaзнички.  Препоръчвaм ги зa нощнa грижa.
Aз хaресвaм повече сините. Те ми идвaт тaмън. От сините, кaфяво-злaтистите и злaтните, злaтните сa нaй-богaти. Според мен. Имaм колежкa, която се кълне в тях, но моите сa сините.
Пп Беличките сa мънички, те сa сaмо зa около очи, сините сa зa лице и очи.

# 496
  • Бургас
от 4 април в ДМ, отново серум на промоция Joy

съжалявам, не успявам да завъртя снимката през телефона

Ако не те затруднява може ли още снимки от новата брошура, може и на лични

# 497
ще я снимам малко по-късно, но не зная какво ще се види на снимките като детайли

# 498
от 4 април в ДМ, отново серум на промоция Joy

Скрит текст:

съжалявам, не успявам да завъртя снимката през телефона

Обърнах я:

# 499
Тези капсули хубави ли са?По описание си ги харесах най-много и ги взех.Как ги ползвате?Не съм ги опитвала...

Хубави са, мазнички, но мен ме устройва, че ми е суха кожата. Аз ги използвам вечер. Сутрин съм само на крем. Използвам сутрин и вечер същия околоочен. Отначало леко ми пареше, но вече не. Не знам на какво се дължи тази промяна сигурно свикнах с него.

# 500
журнал ДМ
4-17 април

Скрит текст:

# 501
  • оттам, откъдето започва България
Аз пробвах от тези само една опаковка:
Много ми харесаха. Мазнеят ми, но пък кожата ми е суха и ги попива и после става много нежна на пипане.
Чудо обаче не се е случило, но аз и не очаквам.

# 502
Имаше едни за зряла кожа,но с много масла и посредствената хиалуронова к-на,затова си взех с Q10.

# 503
  • Бургас
Благодаря ти Бубанка, златна си.

Преди малко пробвах хеалуронов серум на Делиа, на първо четене много ми харесва, но смятам да го ползвам 2 пъти седмично както е написано,че тази малка разфасовка при мен ще свърши за 2 седмици ежедневно ползване.

# 504
Серумите на Марион, които ще са на промоция, добри ли са? Другите Glow са ми малко лепкави, а тези как са като консистенция? Свършва ми серума на Биотен и си мислех да пробвам на друга марка. Супер и мицеларната вода на Гарниер е намалена! Heart

# 505
Чета Ви и се радвам как измазвате продукти. Аз взема нещо леко се изпъпча  и си спя ненамазана Grinning

# 506
  • София
Благодаря ти Бубанка, златна си.

Преди малко пробвах хеалуронов серум на Делиа, на първо четене много ми харесва, но смятам да го ползвам 2 пъти седмично както е написано,че тази малка разфасовка при мен ще свърши за 2 седмици ежедневно ползване.
А къде се продава този серум на Делиа,защото не го видях онзи ден, като обикалях козметиките?

# 507
Аз един малко глупав въпрас ще задам, за което се извинявам! Как се нанасят серумите, с каква честота и какво да очаквам? Май станаха три глупави въпроса. Но наистина се чудя, понеже виждам, че май са с пипетка и не знам как се борави.

# 508
Нанасят се с ръка по лицето. Слагаш си няколко капки с пипетката на ръката и нанасяш на лицето. Веднъж или два пъти дневно. Нещо като леко кремче са, но с доста по-водна консистенция.
Отгоре можеш да сложиш крем. Аз понякога не слагам крем след това, защото съм с мазна кожа и ми идва повечко.

# 509
А къде се продава този серум на Делиа,защото не го видях онзи ден, като обикалях козметиките?

в лили, намалени са през целия април
няколко вида са

Общи условия

Активация на акаунт