Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 077
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Аз ползвам Ефаклар основно лятото. Сега съм с Rare flowers гела на Лореал, почиства нежно, не ми запушва порите, но за топлите месеци ще е слаб и няма да го подновя на този етап. Сега съм му уцелила сезона.
На Балея професионалната серия за коса е много добра, аз обожавам балсама за тъмна коса, поддържа и освежава добре цвета. Сега ползвам шампоана и балсама с кокос на Елсев и съм доволна. Между другото очаквах по-силна и трайна миризма, както го описвахте, но я усещам само в банята. И някак ми мирише не точно на кокос, а на една стара серия на Елсев с пчелно млечице, която отдавна спряха, а беше добра. Най-много харесвам като ефект и мирис, и като трайност в косата си, червеният Елсев. Почти не оставам без балсама или маската. Винаги като се чудя какво да взема и не съм сигурна, купувам тях, повече от 10 години не са ме предавали и всяко лято ги държа налични.

# 541
Някакви впечетления за спиралите на алверде от дм?

Преди време използвах тази https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-wimperntusche-mascara-al … 010355890306.html , не ми хареса, защото се размазваше постоянно под очите, четката ми хареса, въпреки че предпочитам силиконова. =)

# 542
Момичета моля препоръчайте ми спирала, нямам никакъв опит с тях, до скоро бях с мигли косъм по косъм , защото само ставах сутрин взимах душ и излизах , все едно си със спирала, обаче се изморих от това пазене, ресане, поддържане.
Миглите ми са късички или поне на мен така ми се вижда, защото са много светли и остри като иглички.Може би имам нужда и от извивачка , не само спирала?
Търся по-скоро обем от колкото дължина , но ако я има няма да я върна Simple Smile и разбира се - мразя слепването.
Много ще съм благодарна 💐
Аз от 2 години ползвам само L'oreal royale volumissime в червената опаковка и на Catrice glam and doll в лилавото опаковка. Те са за обем и откакто ги открих спрях да ползвам други спирали. Вече се отказах от Макс Фактор , Мейбълин и т.н.

# 543
Аз пак да помоля за препоръка за оцветена спирала за вежди за блондинки и  по възможност от марките, предлагани в ДМ.

# 544
Аз пак да помоля за препоръка за оцветена спирала за вежди за блондинки и  по възможност от марките, предлагани в ДМ.

На Есенс е доста добра. Има и влакънца, които правят веждите по-обемни.

# 545
Момичета моля препоръчайте ми спирала, нямам никакъв опит с тях, до скоро бях с мигли косъм по косъм , защото само ставах сутрин взимах душ и излизах , все едно си със спирала, обаче се изморих от това пазене, ресане, поддържане.
Миглите ми са късички или поне на мен така ми се вижда, защото са много светли и остри като иглички.Може би имам нужда и от извивачка , не само спирала?
Търся по-скоро обем от колкото дължина , но ако я има няма да я върна Simple Smile и разбира се - мразя слепването.
Много ще съм благодарна 💐

Ползвала съм на Мейбълин the rocket и colossal big shot за обем, на мен малко ми слепват миглите, но ми харесва обема, който придават и си взех на Римел volume colourist, която не натрупва така продукта по миглите и ми ги разресва, и удължава. Ползвам мейбълинска и римелска заедно, като преди това извивам миглите с извивачка, защото са ми прави.
Може би, след като ги изхабя бих пробвала и друга марка.

# 546
  • Бургас
Джасти чакам мнение, на старта съм да купувам, особено пяната, а пък и душ-скраба как не съм го видяла, много обичам ванилия. Иначе и аз взех някакъв балсам, дано да е хубав. А тази пяна на каква цена я взе.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 22:34 от elichka4

# 547
Джанти чакам мнение, на старта съм да купувам, особено пяната, а пък и душ-скраба как не съм го видяла, много обичам ванилия. Иначе и аз взех някакъв балсам, дано да е хубав. А тази пяна на каква цена я взе.
За кой душ- скраб става въпрос? Пропуснала съм, а точно това ми трябва в момента

# 548
  • гр.Добрич

На Есенс е доста добра. Има и влакънца, които правят веждите по-обемни.

Аз пък не виждам никакъв смисъл от спиралата за вежди. Нищо не прави, освен да ги зализва.

# 549
Elichka4, пянaтa е някъде около 4.50лв.
Ще дaм отзиви зa продуктите, сaмо дa ги пробвaм.

Dancer, днес зaкупих душ пилинг нa Бaлеa с вaнилия и портокaл. Лимиткa е. Може дa погледнеш в "новите придобивки", тaм се отчетох. Ценaтa е 3лв.

# 550
А има ли постоянно в наличност захарен ексфолиант на Балеа?

# 551
Скрит текст:
Серумите на Марион, които ще са на промоция, добри ли са? Другите Glow са ми малко лепкави, а тези как са като консистенция? Свършва ми серума на Биотен и си мислех да пробвам на друга марка. Супер и мицеларната вода на Гарниер е намалена! Heart
Имам този с витамините, не е лепкав, малко по рядък от биотенския ми се струва, бързо попива, действа хидратиращо и енергизиращо, аромат не долавям кой знае колко. На мен ми хареса, може да взема и друг на марката щом са на промоция.

Така, моят  е с колаген. Не лепне, попива бързо, а ароматът е страхотен. Напомня ми на момина сълза. За хора със суха кожа мисля, че няма да е достатъчен обаче.

elichka4, AraBesqUe, благодаря за мненията! Flowers Hibiscus С комбинирана кожа съм, та явно всеки ще е подходящ!

# 552
Здравейте . Да се оплача от мицеларната вода Detox на Нивеа . След като съм почистила лицето си с нея не го чувствам  чисто . И отново го минавам с мицеларната вода на Биотен -  памучето , което използвам сваля ВВ крема чак след второто минаване с Биотен . При това с Детокса миннавам два , три пъти преди това , но памука остава чист едва след водата на Биотен .

# 553

Mнение за тези 3 четки?

# 554

Връщам се да дам отзив. След 5 часа носене блестящият розов цвят беше леко избледнял на клепача ми и не стоеше така металически.

След 12 часа носене свалих грима. Цветовете бяха леко избледнели, имаше леко изтъркване в сгъвката на клепача, но като цяло палитрата се представя много добре за цената си. Нищо общо със старите сенки на Makeup revolution, които след 5 часа почти ги няма на клепача.

За референция: ползвах много добра база за сенки (Too faced shadow insurance), с нея всичките ми палитри се държат добре. С мазен клепач съм и признавам само три бази за сенки- Too faced shadow insurance, Milani и тази в черното бурканче на Артдеко.

Общи условия

Активация на акаунт