Къната, билките и всичко останало - Тема 14

• 36 112
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
Супер, благодаря много Simple Smile

# 556
Момичета, може ли да се постигне такъв цвят с къна? Или поне приблизително? Благодаря!

# 557
  • В полите на Пирин планина
Не, абсурд. Ръждиво оранжево, до медно червено може да се постигне.

# 558
Здравейте, благодаря за съветите. Разгледах сайта които ми писахте. Понеже съм съвсем начинаеща а и ме е страх и се притеснявам да не стане кофти цвят и видях една къна с цвят тъмно кестеняв. Да ви попитам при това положение трябва ли да слагам индиго за да не стане  червена. Някои ползвал ли е? И може ли към ния да добавя Амла?

# 559
Тази боя ще те направи почти черна.

# 560
Някой ползвал ли е новата боя на Биовитал, прилича на къна?

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 20:25 от LOSHKA

# 561
Тази боя ще те направи почти черна.
Блатодаря, няма да е тази явно.

# 562
Аз се боядисвах с тази боя на Хенафокс и съм далеч от черното. Бих казала, че съм си кафява, дори не с тъмен, а с нормалнен цвят. Седях 4 часа. В боята има индиго.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 20:15 от Анонимен

# 563
Явно си е до коса. Аз съм се боядисвала със светло кестенявата на Хена и станах тъмна и то доста.

# 564
  • В полите на Пирин планина
И аз ставам доста тъмна със светло кестенявата - към шоколадово кестеняво. Hands V

# 565
Възможно е, аз отдолу бях с боядисана коса, може и това да е причината. Но и корените ми не потъмняха. Бих казала, че се получи един неутрален резултат, т.е. почти нямам драстична промяна след процедурата. По принцип съм с нормален косъм, нито много мек, нито твърде остър. Определено не съм с тъмна коса, забелязвам само леко почервеняване.

# 566
Здравейте сега  разгледах саита на Ханафокс и видя  светло кестенява боя. Ще я поръчам и когата остане време ще си я направя. Благодаря на всички за помоща.

# 567
Какъв е цвета на косата ти?

# 568
Естествения тъмно кестенява и е израснала около 5 см. Другата е боядисана по светъл тон кестеняв (не мога за го определя точно). Имам и доста бели. Идеята ми е да оеднаквя цвета като да е по като естествения, може да бие малко на червено не е проблем, но не и да е черна. Малко сложно обеснено дано да разберете.

# 569
Разбрах те, ами, от боите на Хена Фокс нямаш друга опция освен светло кестенявата, така или иначе. При другите бои май има и по-светли цветове, но нямам опит с тях.

Общи условия

Активация на акаунт