Отношението на мъж към жена след 20г.брак!

• 7 420
  • 75
  •   1
Отговори
# 15
Какво значение имат 20-те години брак, гафове стават и при 2 години брак, и при 30 години брак... ако нещо те тревожи, значи има нещо.

# 16
    Дааа,но според моето мислене,шанса за изневяра е когато по-дълго време една двойка е била заедно.Тогава са се наситили един към друг и може да погледнат настрани.

# 17
    A според моето мислене е когато хората почнат да гледат в различни посоки, или поне единия. При някаква пукнатина в отношенията, или просто обикновен труден житейски момент, по-лесно се намира как да се появи и трети. При хубави отношения, обич и уважение как ще стане?

# 18
    • Варна
    Не търси под вола теле. Това е най-бързият начин да си скапеш брака.

# 19
    • София
    .Наистина не вярвам,мъж 19г. брак да не е изневерил,макър и не физически.Вие вярвате ли в обратното?

Чудя се, проучване ли някакво си правиш, или скучаеш и дърпаш дявола за опашката? newsm78

# 20
    Ами примерно,любов,любов,но вече не сме тинейджъри,но аз съм романтична,а той не.Например във времето на тема секс,имало е пъти когато е бил по-активен и обратно.Преди време се държеше с мен все едно отново ме е преоткрил,искаше секс всеки ден.Преди време(говоря преди няколко месеца),сега не е така.Отново старата песен на нов глас обичайното.И в тази тема,колко пъти в месеца е нормално да се прави секс не мога да разбера!

# 21
    Не си ли познаваш мъжа след 20 години заедно и не си ли знаете вие най-добре нещата?

# 22
    .Наистина не вярвам,мъж 19г. брак да не е изневерил,макър и не физически.Вие вярвате ли в обратното?

Чудя се, проучване ли някакво си правиш, или скучаеш и дърпаш дявола за опашката? newsm78
        Оооо,далече съм от мисълта,да си правя проучване!Но някак си немога да ги разбера мъжете.През годините ММ се е държал различно и немога да разбера,всички мъже ли са така?

# 23
    Различно в какъв смисъл?

# 24
    Различно в какъв смисъл?
         Различно смисъл,чувствала съм се желана,ревнувана и така всякаш,нали след като сме женени ти си знаеш,че те обичам нужно ли е да ти го казвам.

# 25
    Е не знам, аз 20 години брак нямам и да каже някой с опит Simple Smile

# 26
    • София
    You, имаш някаква изкривена представа за любовта и секса. Може би това, че сте се взели много млади и неопитни има значение.
    Аз имам 15 г брак, но се взехме на по 30. Не правим често секс, но това не ме кара да си мисля, че отношението на мъжа ми към мен се е променило.

# 27
    You, имаш някаква изкривена представа за любовта и секса. Може би това, че сте се взели много млади и неопитни има значение.
    Аз имам 15 г брак, но се взехме на по 30. Не правим често секс, но това не ме кара да си мисля, че отношението на мъжа ми към мен се е променило.
                                                                   Е,аз не държа да правя секс всеки ден,но преди няколко месеца ситуацията беше такава,че той искаше това от мен.И сега когато това желание липсва ме кара да чувствам нещо което не мога да си обясня.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 16:15 от you.bg

# 28
    • София
    Пак ли някои си пише статията на чужд гръб?

# 29
    Пак ли някои си пише статията на чужд гръб?
               Смисъл,какво имаш впредвид?Ако някъде нещо съм пропуснала или дублирала,кажи?Има подобна тема или какво?

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 16:34 от you.bg

Общи условия

Активация на акаунт