Отношението на мъж към жена след 20г.брак!

• 7 419
  • 75
  •   1
Отговори
# 45
Истории има всякакви. Ние се разделихме след 15г брак(общо 20 заедно) . Малко преди 40така той се влюби, афера, и накрая раздяла. Според мен, ранните бракове са повече застрашени, защото партньорите са се взели млади и не са се "наживяли", както казват хората. Има и изключения, разбира се, но ние не бяхме от тях. Съвета ми е да си живееш живота и да гледаш позитивно на нещата. Не се вглъбявай в глупави сценарии. Никой не може да ти каже, нито ти самата да предположиш какво те очаква. Хората изневеряват, нараняват, имат афери, губят си работата, разсъдъка, здравето и какво ли още не. Ако се оставим страховете ни да ни управляват, се обричаме на нещастен живот, без да го имаме. Радвай се на семейството си и не си оставяй много свободно време за негативни мисли! 😊

# 46
  • Канада
Не се самонавивай.
Изневеря може да има, може да няма.
Не го мисли сега.
Ние имаме 30 години заедно и бракът ни има върхове и спадове.
Има ли сме много лоши години, както и много щастливи години.
Аз например, никога не си мисля, дали ММ ми изневерява или не.
Знам, че ако нещо има, ще науча. Защо да се тормозя предварително?
Тогава ще му мисля.
Simple Smile

# 47
Ами примерно,любов,любов,но вече не сме тинейджъри,но аз съм романтична,а той не.Например във времето на тема секс,имало е пъти когато е бил по-активен и обратно.Преди време се държеше с мен все едно отново ме е преоткрил,искаше секс всеки ден.Преди време(говоря преди няколко месеца),сега не е така.Отново старата песен на нов глас обичайното.И в тази тема,колко пъти в месеца е нормално да се прави секс не мога да разбера!

Сори, но мъжът ти си има любовница!  Peace
Скарали са се и е наваксвал с теб. Или пък любовницата е заминала за кратко.

Ха така , наклона е даден Smirk

# 48
  • София
Темата е писана от мъж, при това далеч от 40те, много инфантилен изказ. Всяка втора думичка е "секс". Някакви липси ли запълваш като четеш зрели жени да си разказват за сексуалния живот?

# 49
Темата е писана от мъж, при това далеч от 40те, много инфантилен изказ. Всяка втора думичка е "секс". Някакви липси ли запълваш като четеш зрели жени да си разказват за сексуалния живот?
Ама хич не сте добре,мъж над 40г.!Ту съм някакъв,пишещ материал за статия,сега пък мъж,ту пък си запълвам времето,вобще не Ви разбирам!

# 50
  • София
Под 40 казах.

# 51
  • София
Абсолютно!

# 52
Явно не съм разбрала "дачеч от 40-те",но определено Не съм мъж! И вобще не съм искала подробности от сексуалния живот.Даже точно обратното,по-назад в темата питах трябва ли в заглавието да има думата секс,за да се привлече внимание.Исках мнения за отношението на мъжа към жената в по-дълъг брак.

# 53
То май и ти не знаеш какво искаш...

# 54
Да си бъбрим , да си бъбрим

# 55
Не знам кво трябва да е отношението на мъжа към жена му след 20г.брак,но помня какво каза едната ми братовчедка на сватбата на другата(общо 5 сме)..
"Бракът е вечно безпаричие,полово безразличие,и тиха ненавист.."

# 56
Не знам кво трябва да е отношението на мъжа към жена му след 20г.брак,но помня какво каза едната ми братовчедка на сватбата на другата(общо 5 сме)..
"Бракът е вечно безпаричие,полово безразличие,и тиха ненавист.."
Сериозно? Защо се женят тогава? Нямат търпение да се превърнат в нещастници?

# 57
А, защо не повярваш, че си случила на добър съпруг, и всичко ви върви по вода? Та ти всеки ден ли имаш желание или имаш своите върхове и спадове?
След 30-годишен брак напуснах съпруга си, но не заради друга. От тях поне 17 г. бяха скандали, разправии, за битови въпроси. Вярно през годините съм имала съмнения за изневяра - 1 ден го мислих. След което сама за себе си приех, че няма да мисля за това. По-късно той се изпусна за нещо, но реших да не ровя - няма значение. Проблемите ни бяха съвсем други.
  Та както ти казаха - не търси под вола теле. Не се вкарвай във филми - гаранция, че ще се побъркаш и ще си провалиш брака.
  Ако искаш разнообразие в интимния живот - при мен подействаха танците. Намерих си в НЕТ-а уроци. И исках ММ да ме види - подейства му невероятно. Сексът беше на ниво, аз се подмладих и разхубавих - друг ми го каза, не е моя констатация.
 Желая ти до края все такъв брак - спокоен. Моят за съжаление на беше.

# 58
Всяка втора тема в подфорума се върти около изневярата...

# 59
Всяка втора тема в подфорума се върти около изневярата...
И секса...

Общи условия

Активация на акаунт