Кралски работи и клюки - март '19

• 96 829
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 120
Мегън е в много хубав тоалет и пак й сияе лицето. Кейт е със скучна визия.

# 121
Кейт ми е скука тук, въпреки че обожавам ментово.
ММ ми харесва, обувките са доста големи, но предполагам нещо го налага. Я бременността, я друго.

# 122
Какво има да си кривим душата?
Единственото, което заслужава отбелязване, са чорапите.
Обувките не са почистени, роклята е твърде бляскава, косата - стърчи, бижутата - несъщесвуващи..
Катрин има стил, който може и да не ви харесва, но Катрин има стил и усет за нещата. А може би и по-добри съветници...

# 123
Мегън е много по-хубава този път. Кейт е с грозна рокля, много скучна. Но Баба е най-свежа и интересан.
Мегън обаче пак държи корема, как не и писна. Знае снимат я, пусни го, всички знаят. Страхотно е да е бременна, защо постоянно ръцете там.

# 124
Кета като перде,Мега като юрган.хвани едната,блъсни другата.Не ми харесват.
Не знам как ще свикна,когато Мега остане без корем,за който да са й залепени ръцете.Късопаметна ли е,ината ли е,че след като стана за смях продължава да се излага,не я знам...
Да,за обувките и мен живо ме интересува как хем носят плавници,хем им са застопорени на краката.И най-вече може ли този трик да се приложи за активно ходещи,а не седящи в кола и излизащи да се ръкуват само.

# 125
The ant is...,
Докато си търсех разни работи, попаднах на тази статия:
https://www.express.co.uk/news/royal/1090417/queen-elizabeth-II- … yonce-johnny-depp
и се сетих, за Бионсе пред портрета на Меган. А може и да няма връзка. Кой може да твърди нещо със сигурност.

# 126
направо не е истина каква рокля е сложила Кейт, толкова е ретро, че нямам думи, такъв модел...а по принцип ми харесва как се облича.
Мегън този път е много хубава, и сияе, и цветовете и отиват.

# 127
В лицето е свежа като краставичка Мегън, много ме радва. Кейт обаче не изглежда добре, изморена е някак тук, посърнала.

# 128
  • Варна
И двете ми харесват, Меган малко повече. Тя сияе!
Роклята на Кейт ми харесва. Всъщност, никой друг не го виждам с такава рокля, освен върху нея. Наистина е ретро, но с един романтично- аристократчен дух, заради ръкавите и множеството облечени копченца. Само дължината не ни допада. Но като се замисля, нито я виждам дългата до
земята, нито къса до коляното. Ще се окаже, че това е точната дължина.

# 129
Меган е с много лъскава рокля. Моята дъщеря такива подобни ги оприличава на лъскавата горна част на старовремските юргани. А Кейт наистина е доста ретро. Без да хейтвам която и да е от тях.
Тереза е с обувки с животински принт.

# 130
s11s11,
твърде стара съм, за да следя творчеството на Queen Bey, но си мисля, че при нея всичко е пиар  и маркетинг, деца Се пак има да храни Innocent

# 131
Ох, и на мене първата ми мисъл като видях Кейт беше- "Е къде ги намери тия буфан ръкави.." И якичката.... И аз имам блуза с подобна якичка, тия дни се нагалсих с нея, защото ми топли, обаче като се видях с тия къдрички в огледалото си викам- "да не се излагам", и я свалих.

# 132
  • Някъде там
Кейт повтаря ужасната рокля от сватбата на Пипа.Не ми харесва.
Меган е по добре този път,само прекалено лъскавото ми е в повече иначе е добре.
Баба винаги е хубава.
Камила не съм видяла.

# 133
Пак ръката на корема Rolling Eyes

# 134
Кета като перде,Мега като юрган.хвани едната,блъсни другата.Не ми харесват.
Не знам как ще свикна,когато Мега остане без корем,за който да са й залепени ръцете.Късопаметна ли е,ината ли е,че след като стана за смях продължава да се излага,не я знам...
Да,за обувките и мен живо ме интересува как хем носят плавници,хем им са застопорени на краката.И най-вече може ли този трик да се приложи за активно ходещи,а не седящи в кола и излизащи да се ръкуват само.
Опасявам се, че за активно ходещи няма трик ... освен удобни обувки Sad

Общи условия

Активация на акаунт