Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 82

• 41 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 600

През последните месеци непрекъснато говорим за Саръ Сарухан от филма „Организирани дела 2”, за Кадир Адалъ от телевизионния сериал „Сблъсък”, пишем за Къванч, обсъждаме го, срещаме се с него ...
Има ли оплаквания за това?
Абсолютно не ...
Разговорите с Къванч и неговата енергетика са толкова приятни, че ти се иска той винаги да е зает в някакъв проект, за да има поводи постоянно да се срещаме с него. Kъванч Татлъту с всяка роля вдига летвата, продължава да ни удивлява. В навечерието на изложените от нас снимки и видеоклипове с Къванч, коментарите бяха възхитителни:
- Появи се отново повелителят на нашите сърца.
- Ако други имат Джордж Клуни, ние си имаме Къванч Татлъту.
- Красив мъж, харизматичен.

- Той също така е и джентълмен, бейефенди (образован, интелигентен, културен, човек от висшето общество).
Да продължа ли списъка ? ...
След като пообщувам с Къванч, настроението ми се повишава. Прекрасен човек.
Този път се срещнахме на парти, организирано от Мави, в чест на Къванч Татлъту и 10 сезона от успешното им сътрудничество с Мави. Партито беше ослепително красиво. Приятелите на Къванч всички бяха с него: партньорите му от сериала " Сблъсък " Елчин Сангу, Мелиса Памук, близкият му приятел  Къванч Касабалъ, по-големия му  брат Джем Татлъту, приятелите му Едхем Дирван, Танем Сивар, продуцента Керем Чатай, режисьорите Улуч Байрактар ​​и Али Билгин със съпругата му, ген. директор на Мави Джунейт Явуз, дизайнерката Зейнеп Тосун, актьорите Сарп Джан Кореолу, Баде Ишчил, Дуйгу Саръшин, Лейла Танлар и мн. мн. други ...
Феридун Дюзагач изпълни любимите песни на Къванч и самият Къванч пя заедно с него. Към партито се присъедини собственикът на Nef  Ерден Тимур и съпругата му . Вечерта беше много топла, приятелска, сърдечна. Къванч Татлъту разговаря с всички гости, отдели внимание на всички и се снима с  всеки.
Турската преса.

много ми хареса!! bouquet

и на мен ми е интересно за тая ревност....и браво, че са замислили и такива моменти..а не само напрежение драми и викове.

каква физиономия Joy Joy

явно тук Асие ще му разкаже цялата история...и защо го е оставила

и тук съвсем различен Heart Eyes

всичко само в 1 фраг!!

лека Hug

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 23:29 от Airra

# 601
  • София
Диве, Фенче, Коте, Айре, и аз ви благодаря от сърце, че сте толкова милинки и прекрасни!!! Flowers Hibiscus Two Hearts Kiss

От мен - трите основни лица на Кадир в "Сблъсък": Flowers Cherry Blossom

1. Яд

2. Болка

3. Любов

Толкова еднакъв Кадир, а толкова различен Къванч в израза на емоциите на героя си... Wear Crown

# 602
Айре  Heart Eyes нали ? Много е хубаво, че усещанията ни за него като човек се потвърждават постоянно  Heart Eyes
Тинче  Hug  bouquet
 smile3521 newsm10 Неповторим е в изразяването на всякакви емоции този мъж , невероятно подвижно лице има, така да кажа, за части от секундата сменя изражението си, та и без да разбирам какво говори, винаги безпогрешно разбирам чувствата на героя му. За това и единствено него го гледам онлайн, за никого другиго не се прежалвам да гледам единствено картинки  Wink

И както е споделила една подруга, и съм абсолютно съгласна с нея :
Цитат
Никто из турецких актеров не может так виртуозно и чувственно сыграть плачущего мужчину. У Киванча просто дар от природы!

И на края да споделя и този коментар, който много харесах  Peace

Цитат
Спасибо, что не забываете роль Музафера в творчестве Киво! я этот фильм смотрела не первым из коллекции с КЫВАНЧЕМ... и эта роль и игра Киво меня так же потрясла своим перевоплощением и достоверностью, я даже расстроилась по поводу здоровья Кивушки, так сыграть чахоточного туберкулёзника, ходить сутулясь с худобой дистрофика, эти короткие рукава и брюки, несуразные руки и огромнейшие детские голубые глаза...Так играют только гении, причём уже умудрённые опытом и возрастом своим, а Кивушка ещё был пареньком! ПРЕКЛОНЯЮСЬ ПЕРЕД ТАКИМ ТАЛАНТОМ!
Лекинка! Благодаря ви за компанийката и днес  Hug  bouquet

# 603
Добро утро, слънчица Hug!

Гледах си пак фрагчето Simple Smile - ама чооок гюзел това "Обичам те, бе, Зейно". В едно "бе" толкова смисъл, чувства и подтекст... Както казва Себи Heart Eyes :

"А ,това -Обичам те Бе! Е ,това бе говори много....толкова много те обичам и искам , че не мога да ти опиша!"

А и при другата ни двойка ще има ашк Simple Smile - толкова различни, но толкова влюбени!

"За да стане още по- интересен 14 -ти епизод тези сладури , с чудесна външност и характери оформени  в различна социална среда ще намерят допирни точки в четвъртък".(Себи Hug))

Коте Heart Eyes - е как няма да зацикли, то направо лаптопът ще се разтопи Wink!

"...ми зацикли ми софтуера на Зейно севийорум"

Казваш: "Онур ако може по-дългичко да погустува в Ямата" Simple Smile Става - и може пък толкова да го харесат, че вместо него да ни върнат Арас Wink!

Фенче Heart Eyes - и на мен тази нежност ми е достатъчна - всъщност, във всеки кадър, в който са заедно, дори, когато се карат, пак прозира любовта Simple Smile! Как да не разцъфти Зейно WinkBlush!

"Не знам как е при вас, но на мен дори само тази нежност и любов, която струи от очите им ми стига    Зейно в тази сцена е прекрасна    Как разцъфтя направо след като си признаха чувствата един към друг с Кадир, супер я гримираха преди, за да изглежда по - възрастна и измъчена, страхотни са им гримьорите"

Благодаря и за превода на озет-а Simple Smile! Балсам за душата ми Simple Smile!
"От друга страна е любовта на Кадир и Зейнеп: сладки ревности, първите красиви думи, изненадите продължават, като сън ..."

А това е страхотно - права си, много е хубаво, че усещанията ни за него като човек се потвърждават постоянно - явно не се лъжем в преценката си (и въобще не сме пристрастни Wink)!  

Цитат

През последните месеци непрекъснато говорим за Саръ Сарухан от филма „Организирани дела 2”, за Кадир Адалъ от телевизионния сериал „Сблъсък”, пишем за Къванч, обсъждаме го, срещаме се с него ...
Има ли оплаквания за това?
Абсолютно не ...
Разговорите с Къванч и неговата енергетика са толкова приятни, че ти се иска той винаги да е зает в някакъв проект, за да има поводи постоянно да се срещаме с него. Kъванч Татлъту с всяка роля вдига летвата, продължава да ни удивлява. В навечерието на изложените от нас снимки и видеоклипове с Къванч, коментарите бяха възхитителни:
- Появи се отново повелителят на нашите сърца.
- Ако други имат Джордж Клуни, ние си имаме Къванч Татлъту.
- Красив мъж, харизматичен.
- Той също така е и джентълмен, бейефенди (образован, интелигентен, културен, човек от висшето общество).
Да продължа ли списъка ? ...
След като пообщувам с Къванч, настроението ми се повишава. Прекрасен човек.
Този път се срещнахме на парти, организирано от Мави, в чест на Къванч Татлъту и 10 сезона от успешното им сътрудничество с Мави. Партито беше ослепително красиво. Приятелите на Къванч всички бяха с него: партньорите му от сериала " Сблъсък " Елчин Сангу, Мелиса Памук, близкият му приятел  Къванч Касабалъ, по-големия му  брат Джем Татлъту, приятелите му Едхем Дирван, Танем Сивар, продуцента Керем Чатай, режисьорите Улуч Байрактар и Али Билгин със съпругата му, ген. директор на Мави Джунейт Явуз, дизайнерката Зейнеп Тосун, актьорите Сарп Джан Кореолу, Баде Ишчил, Дуйгу Саръшин, Лейла Танлар и мн. мн. други ...
Феридун Дюзагач изпълни любимите песни на Къванч и самият Къванч пя заедно с него. Към партито се присъедини собственикът на Nef  Ерден Тимур и съпругата му . Вечерта беше много топла, приятелска, сърдечна. Къванч Татлъту разговаря с всички гости, отдели внимание на всички и се снима с  всеки.
Турската преса.

Айре Heart Eyes, супер колаж Simple Smile! Уникалното ни талантливо момче Simple Smile!

Мави са големи късметлии с Къванч Simple Smile!
от профила на Мави
ръст на печалбата с 32 % за 2018!!! Peace

как няма да му правят партита на Киво и да си продължават договора с него!!!! newsm10

Кети Heart Eyes - вярно - явно са събрали много добър екип!
"Мави се разраства страхотно.  Последната реклама е толкова добре замислена. Снимките на звезди пред тези две стени от дънки е прекрасно хрумване. Гостите на Мави правят реклама, която е измислена перфектно."

Благодаря ти за интересните детайли, които винаги забелязваш Hug!

Кате Heart Eyes, от сърце се присъединявам към благодарностите Simple Smile! Дай Боже!

"Благодаря на генетиката, че се е "потрудила" да обезпечи таланта на Киво, благодаря и на съдбата, която е отредила пътя му, благодаря и на него, че се е възползвал успешно от всичко, което животът му е предложил. И дано дълго да ни радва!"

Фиф Heart Eyes, чакаме те с нетърпение Simple Smile!
"Надявам се в почивната неделя да успея да си събера мозъка и да напиша нещо смислено."

Диве Heart Eyes, страхотни гифчета с "Кадир в действие" Simple Smile!

А днес тъкмо преглеждах ДК, така че тъкмо навреме си ми сложила любимия Джесур, благодаря Simple Smile!

Тинче Heart Eyes, липсваше ми Kissing Heart Simple Smile! От сърце ти благодаря за невероятния пост - аферин, татлъм Simple Smile Flowers Hibiscus!

Скрит текст:
Първо, исках да споделя, че, както ми препоръча, си купих "Странност на ума" Simple Smile. След това в списъка ми е Ахмет Юмит!

Историята ми на "запознаване" с Къванч е доста особена (някога ще ви я разкажа Wink), но ме омагьоса в първата секунда, в която го видях на екрана - любов от пръв поглед! Поставила съм си диагноза: "Маниакално Киво-обсебване" и доволно-доволно, рахат-рахат си живея с нея Wink! Докато си взимам редовно дозата Киво, всичко е наред Wink.
Скрит текст:
Заради него загледах турски сериали, заради него започнах да уча турски (но не така успешно като теб - щях да имам повече време, ако можех да се откъсна от екрана и Киво Wink. Много ми харесва езика - мелодичността, логиката, учтивостта, показването на чувства чрез различните глаголни времена и думи... Надявам се да напредна яваш, яваш ... Wink!

Ах, този Киво - уникален е и често се усещам безсилна да го коментирам, защото думите ми са слаби... Точно, както казваш: "А, когато името говори само за себе си, понякога се чувствам твърде малка, за да коментирам. Сякаш всичко е казано и няма какво да допълня аз, а ще бъде само досаден брътвеж." Понякога се чудя дали е истински! Добре, че ви има вас, с подобни усещания и възприпятия, които затвърждават моите (та да съм сигурна, че причината не е в горепоставената ми диагноза Wink).

Чудесно си го казала за това "бе", съдържащо всички емоции на Кадир Simple Smile ! И да спомена нещо, което ме развесели - видях някъде в нета  превод на фрага на английски и хората се чудеха  как точно да преведат това "бе" и какво означава - горките, половината емоция няма да могат да я усетят, заради невъзможност да се отъждестви с английска дума ... Wink. Май и на руски няма как да се преведе дословно, нали? Добре, че ние си го разбираме Grinning!

А за съня с Алперен... Joy Blush - ти си знаеш Simple Smile!

Добър вечер, момичета! Green Heart
Ето че уикендът дойде и ще съм едно ниво повече с вас (искате, или не). Laughing

Изчетох ви и се чудех откъде да започна своя пост. Ще започна с първите две думи в заглавието на темата - Къванч Татлъту.
Всички знаят, че всяка една от вас е фен на Къванч и във всяка една от вас има както еднакви и споделени емоции към него, така и персонална и лична история, която всяка една от вас може да сподели: къде го е видяла за първи път, как се е почувствала в началото, как я е заинтригувал, как се е зарибила по него, как следи творчеството и участията му тук и там, и прочие, и прочие, и прочие... Аз съм влизала в тази тема често, понякога съм и писала, но напоследък, разбира се, съм едно ниво по-редовна (доколкото аз мога да се нарека такава изобщо Smiley), покрай "Сблъсък". И не коментирам Къванч супер много, освен в контекста на сериала. И защо не коментирам много ли? Защото за мен Къванч е единственият турски актьор, който няма нужда от коментар. Единственият, чието име е познато и на фенове на турското кино, и на тези, които плюят турските продукции. А, когато името говори само за себе си, понякога се чувствам твърде малка, за да коментирам. Сякаш всичко е казано и няма какво да допълня аз, а ще бъде само досаден брътвеж. Мога супер много да говоря за това къде гледах Къванч за първи път; за безбройните клипове, които съм гледала с него след това, когато учех езика преди повече от 10 години; за това, че гласът му се беше пропил в мозъка ми до такава степен, че дори, когато проговарях на турски, несъзнателно копирах неговия изказ, а да не говорим и за жестовете и мимиките.

Аз в моя кратичък живот съм имала и имам много "любимци", обаче малцина са тези, които излизат дори извън тази графа, а са в съвсем друга категория - "основополагащи", така си ги наричам. Това са тези личности, които са оказали голямо влияние в живота ми, под една или друга форма. И Къванч е един от тях, несъмнено. Колкото и нелепо и помпозно да звучи.
Естествено, че и той има кусури и не е съвършен. Вероятно и на моменти не е супер брилянтният актьор, че дори и човек, който да е безпогрешен пред всичко и всички. Но е оказал влияние в живота ми и затова винаги ще има специално място в него, под една или друга форма, със или без да говоря за него.
Много изпонаписах, но се чувствах длъжна да го кажа - все пак съм в темата на Къванч. Много си го обичам Къванч, наистина, и това е така вече повече от 10 години, както споменах. Мога да го коментирам и по-често, разбира се, само че, когато става въпрос за такива "основополагащи" за мен личности, аз или избухвам с коментар, подобен на сегашния, или съм съвсем-съвсем постна откъм коментар. Няма междинно. Satisfied

Сега относно фрагмана...
Ох, ох, ОХХХХХХХХ!!! Revolving Hearts
Това ЗАСЕГА иглежда най-приятният, мил и романтичен епизод. "Обичам те, бе, Зейнеп!" - отново просто, искрено, и тяхно си. Няма словоизлияния или фалшиви думи, а едно простичко "бе", което казва всичко. По-нагоре бяхте писали, че това "бе" всъщност съдържа всичките емоции на Кадир, и е точно така и според мен. Толкова много те обичам, че мога да говоря за любовта си цял живот, и пак няма да я опиша достатъчно добре. Затова просто те обичам, бе, да му се невиди. Кой каквото ще да говори, обичам те и толкоз, бе![/i] Heart Eyes
А за моите сладуркоФци Джемре и Керем какво да кажа? Прекрасни! Two Hearts Много хубава реплика на Керем с това, че обича най-много у Джемре това, че прощава така красиво... Heart Eyes Отново ще имаме хубави усмивки, разтапящи погледи, и много милинки Мелиса и Алперен. Animal Hatching Chick
(Апропо, тази нощ сънувах Алперен. Останалото от съня го оставям на вас за тълкуване, кхъ-кхъ.) Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Ох, спирам, че не чаршаф, ми родопско одеяло стана........ Unamused

Олеле, пак много дълго писание стана... Спирам и ви пожелавам прекрасен ден Simple Smile!

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 07:41 от AniMae

# 604

Добро утро Hug Hug Hug и честит ТОДОРОВ ДЕН!

И нашият великолепен ездач Hug

Ани Heart Eyes, благодаря много за ранното кафе.Нужно ми беше , че отивам на кошия в Божурище.Прочетох обаче всичко което си отразила и споделила.  bouquet

И вчера постовете  и гифчетатаДива Hug са  супер .Айре,Фехче.Тинче, Кети,Катя.Фиф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНяма да дублирам Ани Wink Laughing

Приятен и слънчев Тодоров ден newsm51 smile3540 smile3540 smile3540

# 605
Добро утро, сладурки!  Hug Hug Hug

Аничкаа Heart Eyes благодаря ти, джанъм беним!  bouquet
Цитат
Поставила съм си диагноза: "Маниакално Киво-обсебване" и доволно-доволно, рахат-рахат си живея с нея Wink! Докато си взимам редовно дозата Киво, всичко е наред Wink.
Не се притеснявай, не си само ти с тази диагноза тук / между другото много точна / Mr. Green Аз лично съм доволна, че няма лечение  hahaha Обичам да го гледам, достатъчно ми е поне един път в деня да го видя и позитивните емоции за този ден вече са ми осигурени, така ми действа това невероятно момче  Heart Eyes Ще ми е много интересно да чуя твоята история за запознанството ти с Къванч, наистина  Peace
Може би на четящите темата ни да сме досадни и смешни с нашето възхищение и дитирамби, с нашето пристрастие към Киво, но пък си имаме пълно основание за това  Wink И най-важното - не сме единствените, щом и света полудя по него, значи не сме толкова зле  hahaha Хората прописаха стихове за него, които умеят го рисуват  Heart Eyes

За рекламата - вижте колко чифта дънки само са използвали  Shocked

Чакам с огромно нетърпение четвъртъка след този озет!  Peace Както и много други  Wink

Нямам търпение да видя и тази честа практика в американските сериали, т. н прийом  "завърти се", която ще направят за пръв път турците  Peace Дано Ранини да не бърка, де  Peace

Хубава събота, милички!  Hug

Себи  Heart Eyes  bouquet Честит и на теб!  Hug
Поздрав с едно клипче за ББ , което много ми хареса  bouquet

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 10:17 от queen_fenka

# 606
    Имам още малко време и искам да благодаря на Айре  Heart Eyes за цялата информация вчера и прекрасния колаж bouquet
    А , на  Фенчето Heart Eyes за бързите преводи от руски bouquet

Като казах руски , гледах клипчето с обяснението на Кадир и го нямаше бе-то в превод.Нямало го и от английски, значи само ние сме го усетили , разбрали смисъла му  и най-вече нашите преводачи newsm51

В 14-та серия Зейно май-ще докаже на нас и Кадир ,че всички жертви и това ,че  постави на изпитание  любовта им ще си е струвало.Ще сближи майка  и син и любовта им ще премине в по-нов етап и откровение.

# 607
Привет съботно Hug

Фиф Hug, лека да ти е работата!!
Ани Heart Eyes, чудесно е че си минала, благодаря bouquet
Маниакално Киво-обсебване-оххх право в десятката!! Laughing
май и лекарства няма и не действат Joy Joy
Цитат
Историята ми на "запознаване" с Къванч е доста особена
ще ми е интересно да я разкажеш, когато имаш желание!
имам и аз подобен колаж

Фенче Heart Eyes bouquet
Цитат
Може би на четящите темата ни да сме досадни и смешни с нашето възхищение и дитирамби, с нашето пристрастие към Киво, но пък си имаме пълно основание за това  Wink
Peace Peace
ама във всяка тема си дитирамбят любимиците, така че ми е бана не Joy Joy
мерси за ББ bouquet
мноого добри портрети!!

Себи Hug, приятно изкарване!! Simple Smile

и това клипче е.... Heart Eyes thumbsup

.........
нова.... пак са на същото място-където бяха послучай годишнината!!!
 Heart Eyes Heart Eyes

заслужил си е почивката!!!

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 13:02 от Airra

# 608
  • София
Привет, момичета! Gift Heart
Честит Тодоровден! Animal Horse

Ани, Себи, Фенче, Айре! Purple Heart
Мотото на темата си е баш "маниакално Киво-обсебване", така е. Само че в тази мания има и много разсъждения, така че не е чак нерационална и до побъркване. Laughing

Ани Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Може "Странност на ума" да ти се стори леко обикновена, спрямо другите на Орхан Памук, но на мен именно тази обикновенност много ми хареса. Четох я докато си писах дипломната работа, та благодарение на нея по-лесно преминавах през трудното учене.

# 609
Себи  Heart Eyes  bouquet Да, в руския превод го нямаше това бе аз си го прибавих, защото го чух , това си е чисто наше, балканско, другите няма как да го разберат и се чудят какво означава  Laughing Така беше и при филма Хайде, бе сине  Mr. Green
Не смея да гадая какво ще става в 14 серия, само зная, че Кадир не може да откаже нищо на Зейно  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes ох, беее ... разби ме с тоя клип, страхотен!  bouquet Музиката е от Чукур, нали ? Супер!
Ох, че са готини на новата снимка ... вече са си бая близки със собственичката, завиждам и искрено, че има възможността да разговаря с тях и да си седи така с Киво!  Laughing Заслужава Къванч почивка и още как!  Peace
Много ти е хубав колажа !  bouquet

Тинче  Hug  bouquet
Много хубав клип ... обожавам гласа на Киво  Heart Eyes
https://vk.com/sanguclub?z=video-169284035_456241090%2F968dc9f46 … l_wall_-169284035

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 14:38 от queen_fenka

# 610
Тинче Hug wavey
Привет, момичета! Gift Heart
Честит Тодоровден! Animal Horse

Мотото на темата си е баш "маниакално Киво-обсебване", така е. Само че в тази мания има и много разсъждения, така че не е чак нерационална и до побъркване. Laughing

манията ни е напълно рационална и логична Joy Joy

Фенче Heart Eyes
да от Чукур е музиката Peace
и аз й завиждам на тая жена/собственичката/ Whistling...вече я следвам в ИГ Wink
но пък и на тях им е харесало мястото, щом се върнаха толкова скоро пак там!! Simple Smile
дано да пуснат още снимки!!
обожавам снимките им от реала! Crazy
хубав е клипа Peace
и още един от днес

и американки и рускини нещо се бавят с преводите?? Crossing Arms Whistling

# 611
  • София
Ох, Фенче, ама каква ми е хубава Мелиса... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може би, от всичките моделки в Турция, тя (поне лично за мен) е най-красивата и естествената.

А в новия епизод пак ще имаме гузен Керем, мигащ на парцали пред Джемре: Smile Two Hearts

# 612
Тинче, има за какво да е гузен  Peace Laughing

мама Асие с Чанар/племенника на Киво/

# 613
аз не разбрах за какъв завой както в америнаксите филми ще направят в турския сериал? Simple Smile

# 614
Здравейте На този момък съм  посветила толкова много време добре,че не ме изгониха от в къщи да не говорим от 2009 година къде не съм писала за него - при арабите,гърците и т.н.Дори питах една туркиня дали няма да ни накажат ,че разпространяваме всичко за него и дори турската преса си смени обявяването на новините -hurriyet
Честит Тодоров ден

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 19:03 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт