През последните месеци непрекъснато говорим за Саръ Сарухан от филма „Организирани дела 2”, за Кадир Адалъ от телевизионния сериал „Сблъсък”, пишем за Къванч, обсъждаме го, срещаме се с него ...
Има ли оплаквания за това?
Абсолютно не ...
Разговорите с Къванч и неговата енергетика са толкова приятни, че ти се иска той винаги да е зает в някакъв проект, за да има поводи постоянно да се срещаме с него. Kъванч Татлъту с всяка роля вдига летвата, продължава да ни удивлява. В навечерието на изложените от нас снимки и видеоклипове с Къванч, коментарите бяха възхитителни:
- Появи се отново повелителят на нашите сърца.
- Ако други имат Джордж Клуни, ние си имаме Къванч Татлъту.
- Красив мъж, харизматичен.
- Той също така е и джентълмен, бейефенди (образован, интелигентен, културен, човек от висшето общество).
Да продължа ли списъка ? ...
След като пообщувам с Къванч, настроението ми се повишава. Прекрасен човек.
Този път се срещнахме на парти, организирано от Мави, в чест на Къванч Татлъту и 10 сезона от успешното им сътрудничество с Мави. Партито беше ослепително красиво. Приятелите на Къванч всички бяха с него: партньорите му от сериала " Сблъсък " Елчин Сангу, Мелиса Памук, близкият му приятел Къванч Касабалъ, по-големия му брат Джем Татлъту, приятелите му Едхем Дирван, Танем Сивар, продуцента Керем Чатай, режисьорите Улуч Байрактар и Али Билгин със съпругата му, ген. директор на Мави Джунейт Явуз, дизайнерката Зейнеп Тосун, актьорите Сарп Джан Кореолу, Баде Ишчил, Дуйгу Саръшин, Лейла Танлар и мн. мн. други ...
Феридун Дюзагач изпълни любимите песни на Къванч и самият Къванч пя заедно с него. Към партито се присъедини собственикът на Nef Ерден Тимур и съпругата му . Вечерта беше много топла, приятелска, сърдечна. Къванч Татлъту разговаря с всички гости, отдели внимание на всички и се снима с всеки.
Турската преса.
много ми хареса!!

и на мен ми е интересно за тая ревност....и браво, че са замислили и такива моменти..а не само напрежение драми и викове.
каква физиономия

явно тук Асие ще му разкаже цялата история...и защо го е оставила

и тук съвсем различен

всичко само в 1 фраг!!
лека