Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 64 039
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, от кои прибори за хранене сте доволни?
Не препоръчвам Dragon, взех си комплекта от 60 части, но ми ръждяса в миялната, въпреки че пише, че са подходящи.
Ако си пазите касовата бележка, можете да ги върнете без проблем.

# 286
  • При елфите ...
Благодаря... вчера и аз OUMBARLIG гледах...

# 287
  • София
имам две тенджери OUMBARLIG , на едната се появиха точици като ръждиво, не изчезват от нищо.
та ако си вземете такива пазете си касовите бележки, може би ги подменят.

# 288
В интерес на истината, моите са по-старички и са с матов ефект, не са толкова лъскави, каквито са в момента, та може и да не са съвсем едни и същи.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 10:43 от Ско

# 289
Здравейте някой наясно ли е как стоят нещата с картата икеа фемили. Имам регистрация отпреди 2 години в сайта и си направих виртуална карта дадоха ми номер и си трупам там точки от онлайн поръчки, във физически магазин не бях ходила до днес. Попитах как мога на настоящата ми виртуална карта да и издадат и пластика, дадоха ми такава и ми казаха да я активирам на устройството в магазина или в къщи на компютър. В къщи се мъчих и така и не ми изпрати код на телефона, да не би да имаме право само на единия вариант или нещо друго, ако може който е запознат да ми помогне.

Преди години и аз имах същия проблем. Правих сигурно десет опита през компютър, накрая писах оплакване по имейл и внезапно получих смс с код.

# 290
Момичета, и аз имам някакъв стоманен тиган от икеа, ужасно залепва това нещо, сигурно два пъти е ползван. Някаква хитрина ли има или съм уцелила скапана серия? Не помня модел, защото отдавна е купуван

# 291
Момичета, и аз имам някакъв стоманен тиган от икеа, ужасно залепва това нещо, сигурно два пъти е ползван. Някаква хитрина ли има или съм уцелила скапана серия? Не помня модел, защото отдавна е купуван
https://www.youtube.com/watch?v=o8oaAPbNJ4w

https://www.youtube.com/watch?v=1376ITxF1Oc

# 292
Здравейте някой наясно ли е как стоят нещата с картата икеа фемили. Имам регистрация отпреди 2 години в сайта и си направих виртуална карта дадоха ми номер и си трупам там точки от онлайн поръчки, във физически магазин не бях ходила до днес. Попитах как мога на настоящата ми виртуална карта да и издадат и пластика, дадоха ми такава и ми казаха да я активирам на устройството в магазина или в къщи на компютър. В къщи се мъчих и така и не ми изпрати код на телефона, да не би да имаме право само на единия вариант или нещо друго, ако може който е запознат да ми помогне.

Преди години и аз имах същия проблем. Правих сигурно десет опита през компютър, накрая писах оплакване по имейл и внезапно получих смс с код.

Чак тази сутрин получих 2броя кода еднакви като смс, но стана регистрацията де, сега се обединиха двете карти, така поне ми казаха от кол центъра.

# 293
Как се ползват натрупаните точки? Има ли мин сума за покупка?

# 294
Да, заменят се при плащане, но трябва са са поне 2500, по спомен.

# 295
Как се ползват натрупаните точки? Има ли мин сума за покупка?
Няма минимална сума.
За всеки 2500 точки се махат 10 лева от сметката.

# 296
  • софия
Цитат
3.1. Участникът има право да обмени натрупани от него точки срещу отстъпка, ако балансът на натрупаните и налични точки в членската му/й карта е равен на или по-голям от броя точки, съответстващи на стойността на избраната от участника отстъпка. За тази цел, участникът ще има възможност да изчисли общия брой точки, които са натрупани и налични. Обмяната на точки при покупка от онлайн магазина на “Хаус Маркет България ЕАД” ще бъде изчислена на страницата на пазарската кошница и те ще бъдат ефективно добавени/приспаднати (извадени) при издаването на фискален бон/фактура. Участниците нямат право да заменят частично или изцяло натрупаните от тях точки с пари, нито да обменят тези точки за пари.

3.6. За да има право на отстъпка участникът следва да направи покупки на стойност по-висока от стойността на отстъпката (напр. за получаване на отстъпка от 20 лева, цената на закупуваните продукти следва да е по-висока от 20 лева).
https://www.ikea.bg/family/terms-and-conditions/

# 297
  • САЩ
И преди съм писала, OUMBARLIG  имам и съм безкрайно доволна. Допадат ми повече от 365. 2 години ги ползвам, без забележка

# 298
А някой има ли от старите и от новите, да даде обратна връзка дали са еднакви като качество. Сегашните не са матови, а лъскави. Преди няколко дни ги гледах.

# 299
  • София
със същата форма бяха преди 365, имам една таква, по-матова е, но не е мръднала.
OUMBARLIG  са сега, от тях имам две, те са лъскави. едната си е като нова, на другата се появиха петна.
явно си зависи от конкретната бройка, явно моята е нещо дефектна.
 но не намирам бележката да я заменя.

Общи условия

Активация на акаунт