Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 63 763
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Преди малко бях в центъра за поръчки в Пловдив. Поръчах си скрина Малм с 4 чекмеджета и гардероб Pax. Поръчката се плаща веднага, а не при получаването. Използвах натрупани точки и ми намалиха от сумата.
Сега очаквам да ме известят като пристигне поръчката.

# 466
Преди малко бях в центъра за поръчки в Пловдив. Поръчах си скрина Малм с 4 чекмеджета и гардероб Pax. Поръчката се плаща веднага, а не при получаването. Използвах натрупани точки и ми намалиха от сумата.
Сега очаквам да ме известят като пристигне поръчката.

И ние вчера го поръчахме от там, казаха ни, че имат 28 бройки налични

# 467
  • виртуално
за колко време доставят в момента в София?
поръчката е от понеделник и се стои в статус validated

# 468
  • In transit
Да помрънкам и аз...в този новия им сайт ми отне 10 мин. да намеря къде е програмата за кухни...наврели са ги...да не казвам къде.
Отделно написах няколко продуктови кода и не ми намери нищо в сайта.
И за капак покривните панели в румънската Икеа, са с около 40-50% по-евтини отколкото при нас. Те като цяло кухните Метод са доста по-евтини там.

Някой има ли този сушилник, да сподели дали е доволен или да търся друг вариант?
https://www.ikea.com/ro/ro/images/products/utrusta-suport-vesela … 4_PE605283_S4.JPG

# 469
Да помрънкам и аз...в този новия им сайт ми отне 10 мин. да намеря къде е програмата за кухни...наврели са ги...да не казвам къде.
Отделно написах няколко продуктови кода и не ми намери нищо в сайта.
И за капак покривните панели в румънската Икеа, са с около 40-50% по-евтини отколкото при нас. Те като цяло кухните Метод са доста по-евтини там.

Някой има ли този сушилник, да сподели дали е доволен или да търся друг вариант?
https://www.ikea.com/ro/ro/images/products/utrusta-suport-vesela … 4_PE605283_S4.JPG

Купих го миналата година. Добре е направен и е доста стабилен. Не е ламаринен и тънък като някои други модели за вграждане, които де прадлагат.
А не можеш ли да отидеш и да ги купиш от румънската Икеа, ако правиш цяла кухня не си ли струва, а после да си наемеш само монтажисти?

# 470
  • In transit
Така мисля да направя...дори за половин кухня си струва Драго. На мен ми трябват само горни шкафчета, които тук ми излизат 1000+, а там към 700лв. Просто се чудех за този отцедник, защото четох, че им мухлясвали шкафовете на съфорумките с вградени отцедници.

Между другото преди седмица са отворили втора Икеа в Букурещ, в сектор 3...т.е с по-бърз достъп откъм България.

# 471
В магазина за поръчки в  Пловдив има ли изложени дивани? Интересуват ме по-конкретно Sandbacken и  Brathult.

# 472
някой има ли информация за спалня leirvik(бяла метална) до онзи ден я имаха в наличност, днес дори я няма като артикул в сайта?

# 473
Защо си ги поръчвате продуктите от сайтове. Там винаги има разминаване с действителноста. На нас ако ни трябва нещо отиваме на място и действаме.

# 474
  • Пловдив
Mikkey, ние сме в Русе и ми е по - близо Букурещ от София, та кой е сайта на икеа в букурещ и колко е една лия горе долу, за да си направя сметка дали е по-изгодно.

# 475
  • Deutschland/HE
Mikkey, ние сме в Русе и ми е по - близо Букурещ от София, та кой е сайта на икеа в букурещ и колко е една лия горе долу, за да си направя сметка дали е по-изгодно.

IKEA-Румъния[url]

Една румънска лея струва около 0,42лв според интернет.

# 476
скрина на МАЛМ с 4 чекмеджета е намален с 20лв, а нашият го поръчахме миналата седмица и днес ще ходим да го вземаме от центъра за поръчки, ще се възползваме ли от отстъпката или тя важи за поръчки направени от днес нататък до края на промоцията.

# 477
Едва ли.... Пак смотаните гърци!!! Някои неща от намалението не се поръчват по интернет 😕

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 15:50 от elen4eto5

# 478
Абе този франчайз има ли някакъв шанс да го вземе някой нормален и да разкара гърците?

# 479
  • У дома !
В Букурещ Икеята е страхотна.Цените на повечето неща са по-ниски.Има асортименти ,които никога не са ги вкарвали и продавали в Българската икея.Купувала съм си много хубави чаршафи и вази,които ги нямало никога при нас.

Общи условия

Активация на акаунт