Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 64 069
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Много благодаря за идеята-2 матрака с две подматрачни рамки!Беше ми убягнала тази възможност!!!

# 241
  • Балчик
В крайна сметка днес взех масичката и столчетата. Да, нестабилна е леко, но на малката ми тераса поне сега има повече място. С предишните, пластмасови, трудно се разминавахме. Simple Smile И без това само кафе пием там, така че става.

# 242
В крайна сметка днес взех масичката и столчетата. Да, нестабилна е леко, но на малката ми тераса поне сега има повече място. С предишните, пластмасови, трудно се разминавахме. Simple Smile И без това само кафе пием там, така че става.

Хубаво се е получило, Джемма.
Аз с два въпроса - захваща ли се за стената? Сгъваема ли е? Имам проблем с мястото за съхранението и извън сезона.

# 243
Джемма, няма да съжаляваш! Имаме ги от няколко години, много са здрави. Механизмът на столовете е стабилен, не съм виждала други сгъваеми, с които да имаш усещането за нормален стол. Масата стои целогодишно навън и нищо ѝ няма. Единствено съжалявам, че когато я взехме нямаше сгъваема, но не ни е фатално.

Скрит текст:

Взехме гардеробчетата, утре ще сглобяваме. По план трябваше утре да ходим, но добре че днес го направихме, защото останаха само 2 бр., за утре може би нямаше да се доредим.

# 244
  • Балчик
Благодаря, момичета.
Наистина столовете са много удобни и стабилни. Масата е сгъваема, не се захваща за стената, но при желание може да се пробие и захване. Снощи валя и ги прибрахме в стаята, но тия дни ще монтираме тентата и няма да ги прибирам, само ще ги сгъвам.

# 245
Момичета за отстъпка от 10 лева 2 500 точки ли се вземаха?

# 246
# 247
Трябва  да сменям един диван. Дали някой може да даде отзиви за този LIDHULT ?
https://www.ikea.bg/living-room/series/lidhult/combinations/lidh … t-70493/99257157/

# 248
Той е нов модел. Разгледах го в магазина. Свалят му се всички калъфи. Което е голям плюс. Но на мен тези "възглавници" на възглавниците чисто естетически не ми харесват и подозирам, че с времето ще се поомачкат. Но иначе е удобен. Модулен е, има варианти за различни комбинации.

# 249
Благодаря, LittleCactus. Ще ходя да го видя в магазина значи. Не ми е за у дома, но все пак искам да е добър диван.  По-скоро се притеснявам възгкавниците да не станат с неравности, на топки и за плата да е плътен, гладък и здрав.

# 250
Някои има ли впечатление от тази лампа - https://www.ikea.bg/lighting/Table-lamps/knubbig-4317/00221596/
Много съм я харесала и дори обмислям да взема 2 такива, но не съм я видяла още на живо Simple Smile

# 251
  • софия
Някои има ли впечатление от тази лампа - https://www.ikea.bg/lighting/Table-lamps/knubbig-4317/00221596/
Много съм я харесала и дори обмислям да взема 2 такива, но не съм я видяла още на живо Simple Smile
Имахме с изчистен плафон - мъничка е. Какво точно да кажа не знам Simple Smile

# 252
Докато се наканя да купя тези завеси и те взеха, че свършиха.
Много ме е яд!

# 253
Здравейте, какво представлява ваучерът, който дават от Икеа при връщане на артикул и колко време след това е валиден?

# 254
  • При елфите ...
От 60 %-ната разпродажба нищо не мога да поръчам он-лайн... въпреки, че дават продуктите да са налични... `що тъй?!?

Общи условия

Активация на акаунт