Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 64 063
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Да си покажа лампата Knubbig , че нали к се чудех  Simple Smile
Влюбена съм в нея. Страхотна мека светлина излъчва и между другото никак не е малка - 18 см. е тази, а видях в нета, че имало и по 11 см.

# 256
От 60 %-ната разпродажба нищо не мога да поръчам он-лайн... въпреки, че дават продуктите да са налични... `що тъй?!?
Не важи за онлайн поръчки. Под промоцията пише:

"Промоционалната кампания е валидна за периодa от 22 април 2019 г. до 5 май 2019 г. по отношение на определени продукти, предлагани в магазин ИКЕА гр. София. Предложенията са валидни до изчерпване на количествата.

Намалението не се прилага за покупки чрез ИКЕА онлайн магазин и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна, гр. Пловдив и гр. Бургас.
:

# 257
От 60 %-ната разпродажба нищо не мога да поръчам он-лайн... въпреки, че дават продуктите да са налични... `що тъй?!?

Скрит текст:
"Промоционалната кампания е валидна за периодa от 22 април 2019 г. до 5 май 2019 г. по отношение на определени продукти, предлагани в магазин ИКЕА гр. София. Предложенията са валидни до изчерпване на количествата.

Намалението не се прилага за покупки чрез ИКЕА онлайн магазин и ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна, гр. Пловдив и гр. Бургас.
:

Е, що сега такваз дискриминация? Twisted Evil Само за софиянци, ми не е честно! Ш,съ УплачЪ...на арменскияТ поп! Mr. Green

# 258
  • In transit
И аз забелязвам, че  последните "промоции", които правят в Икеа са доста дискриминационни за населението, което не живее в София. А миналата година нямаше такива глупости.

# 259
  • При елфите ...
Скрит текст:

:
Ам`чи кой да прочете... Благодаря за инфото!

Скрит текст:

Скрит текст:

:
Е, що сега такваз дискриминация? Twisted Evil Само за софиянци, ми не е честно! Ш,съ УплачЪ...на арменскияТ поп! Mr. Green
Аз пък... смятам на папата утрИ да сА УплачЪ... Wink

# 260
ГРците са смотани, затова! 😎

# 261
Здравейте, момичета, предполагам сте го обсъждали, но все пак да попитам, някой ползва ли от детските разтегателни легла, удобни ли са? И ако да, можете ли да ми препоръчате съответно подходящ матрак, усещат ли се снадките, някак неудобно ми се струва...

# 262
Удобно е, а снадките са към краката и не се усещат

# 263
  • Варна
В крайна сметка днес взех масичката и столчетата. Да, нестабилна е леко, но на малката ми тераса поне сега има повече място. С предишните, пластмасови, трудно се разминавахме. Simple Smile И без това само кафе пием там, така че става.

Джемма , не са написани размерите в сайта на Икеа ...Моля да ми напишеш от стената колко напред идват масичката и столовете . Съдейки по плочките на пода , под 60 см. трябва да е , но все пак да знам точно. Ние също сме с тясна тераса, а много ми допаднаха. 

# 264
La coccinella, написали са. Ето:
Съдържа: Маса: (дължина 70 см, широчина 44 см, височина 71 см). Стол (широчина 36 см, дълбочина 49 см, седалка широчина 36 см, седалка дълбочина 30 см, седалка височина 46 см, височина 87 см). С включени 2 възглавници за стол. Препоръчва се само за употреба на открито. Използвайте байц за дървесина VÅRDA, за употреба на открито при байцване на мебели, продава се отделно.

# 265
И аз забелязвам, че  последните "промоции", които правят в Икеа са доста дискриминационни за населението, което не живее в София. А миналата година нямаше такива глупости.
Защото не им е в ред системата от не знам колко време вече. Как си представяте да поръчате от промоцията артикул, за който пише, че е една бройка. После да продължи да стои, че има една бройка, а да поръчат 5-6 човека още. Та затова като не могат да си оправят наличностите само на място се купува се оказва...

# 266
  • Балчик
La coccinella, написали са. Ето:
Съдържа: Маса: (дължина 70 см, широчина 44 см, височина 71 см). Стол (широчина 36 см, дълбочина 49 см, седалка широчина 36 см, седалка дълбочина 30 см, седалка височина 46 см, височина 87 см). С включени 2 възглавници за стол. Препоръчва се само за употреба на открито. Използвайте байц за дървесина VÅRDA, за употреба на открито при байцване на мебели, продава се отделно.
Да, такива са размерите. А ето я морско преобразена, но все още недовършена докрай. Simple Smile

# 267
  • In transit
Джема, личи си кой е ходил в Джъмбо Grinning ...и аз съм с такива. Само не ги пери, за еднократна/сезонна/ употреба са. Аз вече направих тая глупост. После едва почистих пералнята от влакна и ги суших 3 дни на балкона.

Almond eyes, срамота е за фирма от ранга на Икеа, нищо, че е на франчайз.

# 268
Момичета, от кои прибори за хранене сте доволни?

# 269
  • Балчик
Mikkey, ауу, благодаря, че ме предупреди. Ще ги прибирам тогава като има силен вятър, че ги набива с прах.

Общи условия

Активация на акаунт