Време е за ИКЕА! - Тема 27

• 64 030
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
  • In transit
160х200. Стават и за висок и за по-нисък матрак.
Ако вземаш с ластик, разбира се.
Благодаря... с ластик искам, че другите без ми окъсяха... но гледам, че ги дават за матраци с дебелина до 26 см... та затова се чудя дали няма да е по-удачно да взема по-големия размер 180х200... стига да не са с ръб...
Скоро имах такава чуденка и питах в темата. Даже момичетата ми измериха височината на чаршафа. Потвърждавам, че става и за високи матраци. Спалнята ми е 160/200, 30 см височина на матрака и такъв чаршаф взех. Влиза си спокойно, даже остава място.

# 331
  • София
Моят е ето тоя

С 8 см топматрак и чаршафа си става идеално.

# 332
  • При елфите ...
Благодаря ви, possessed и Mikkey...

# 333
  • У дома !
Днес купих четири стола за кухнята с намаление по 79,90 лв. бройката.Сглобих ме ги и седнахме да ядем.По време на вечерята видяхме, че два от тях имат дефект на облегалката.Обадих се в магазина и ми казаха,че намалена стока не се заменя.Стана ми доста кофти, тъй като бяха намалени с по 20 лв само,а и като са в кашони опаковани как да разберем,че вътре всичко ще е както трябва?!
Промоционални или от намалените стоки? Ако са от намалените стоки, да, там не се връщат нещата. Ако са промоционални, не би трябвало да е проблем.
Обясних всичко подробно на служителката по телефона,казах и,че след като сме ги сглобили сме видяли дефектите.Единия е с малко обелена боя на облегалката,а на другия облегалката е грапава на пипане,тоест не е лакирано дървото,но не се личи толкова много.Столовете са на промоция до 26.05., не са от намалените стоки.Ето го:

# 334
Могат да ти заменят дефектните части на столовете с касовата бележка. Като си казала намалени, е решила, че са от залата за намалени стоки. Просто си ги вземи и ще ти ги подменят, на мен са ми подменяли царга на легло купена с намаление за Икеа фемили членове, защото като сглобихме леглото видяхме, че е осукана.

# 335
  • Пловдив
Аз скоро имах същият случай.
Купих шкаф , и на една от страните имаше ужасно нараняване.
С бележката отидох в центъра за поръчки само с дефектната част. Приеха я и след 10 дни ми я замениха, без проблем.
Шкафа беше намален към датата на покупка, за притежатели на карта.

# 336
  • София
и аз съм връщала кухненски кошници, бяха криви.
мисля че бяха с 20% намаление.
само ги занесох с бележката, видяха че са криви и ми ги замениха.

# 337
  • У дома !
Момичета добре, че ви има! Обадих си отново сега по телефона,казах им как така на моя приятелка сте заменили маса с дефект,която е купена с намаление,а на мен ми отказвате за столовете!? Излъгах за да не казвам,че в бг мама са ми споделили,че на вас не са ви отказвали замяна.
Жената ми отговори,че имам право да направя рекламация, да ги занеса и ще ми разгледат рекламация  до 30 дневен срок.Казах и,защо тогава в петък ваш колега ми каза,че не мога да ги върна щом закупени с намаление?А тя замълча....Аз оттам пък и казах....нали разговорите се записват за по-високо ниво на обслужване може да проверите.....и тя пак мълчеше.....накрая и благодарих за информацията и затворих.

# 338
То намалението с карта Икеа нищо не променя. Просто спри да обясняваш за него, защото явно ги обърква. Никакви 30 дни не се разглеждат рекламациите. Занеси си дефектните части, покажи им ФАБРИЧНИТЕ дефекти и ще ти подменят веднага.

# 339
TiFoNi, явно не си разбрала раликата между стоки с отспъпка и стоки, намалени в специална за това зала (намира се до касите и там са намалени стоки с обявени дефекти). Просто, както ти казала drago_2008,  спри да се обясняваш и обаждаш излишно, а си вземи касовата бележка и столовете и иди да ти ги подменят. Нищо няма да ти разглеждат 30 дни.

# 340
  • У дома !

Вижте дефектните облегалки,но приближете снимките.Едната е с олющена боя,а другата като че ли не е лакирана добре и седи грапаво и с чертички като нокти около него....

# 341
Здравейте, търся съдействие във връзка с кушетките 80/200, които се предлагат в икеа. Дали някой от вас е виждал нещо подобно, но с размер 90/200? Мъжо непрекъснато се мръщи, че на детето ще му е тясно на 80 см да спи (той е на 6 г.) И има резон, ако се гледа в перспектива. Пуснах запитване за изработка на такова по поръчка, но сроковете са невъзможно огромни, трябва ни до 2-3 седмици, защото ще се местим в ново жилище Sad а леглата тип сандвич хич не ми допадат Sad

# 342
Вие искате да е точно кушетка заради таблата ли?
Иначе това са легла с място за съхранение по са с 90 см матрак.
https://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/herdla-60769/30301346/
https://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/mandal-55403/60244608/

Ако детето стане доста високо, тези табли откъм краката , може и да му пречат.

# 343
Благодаря за отговора Simple Smile търся подобно на кушетка заради възножността да се разпъва. Никъде обаче не откривам такова нещо, иначе сме харесали даже модел без табли Хемнес. 😭 не знам вече какво да мислим. Идеята е да може да се ползва като спалня за случаите, в които имаме гости, но към момента явно опцията е само легло-сандвич, което изобщо не ми харесва. Sad
Вие искате да е точно кушетка заради таблата ли?
Иначе това са легла с място за съхранение по са с 90 см матрак.
https://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/herdla-60769/30301346/
https://www.ikea.bg/bedroom/beds/Storage-beds/mandal-55403/60244608/

Ако детето стане доста високо, тези табли откъм краката , може и да му пречат.

# 344

Тези пликове се закопчават, нали?

Трябват ми такива или зиплок пликове, но не открих...

Общи условия

Активация на акаунт