Търся електронна книга - 23

• 81 169
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Търся Мередит Уайлд-Принудена. e.cholakova_82@abv.bg

# 91
здравейте търся “Един от нас лъже” на Карън Макменъс ако някой я има случайно бих била мн благодарна ако ми я прати titka_7755@abv.bg

# 92
Може ли и на мен някой да ми изпрати "Момиче от календара: октомври,ноември,декември"? Благодаря предварително!
yanakieva_eu@abv.bg

# 93
  • Пловдив
Здравейте, търся "Долината на Драконите" ( книга 1,2,3 ) на Елена Звездная на български. Ще се радвам, ако някой, който ги има ми ги прати. Simple Smile hell_girl_fen@abv.bg

Пратих ти 1-вата част.Приятно четене.

# 94
Търся Мередит Уайлд-Принудена. e.cholakova_82@abv.bg
Пратих я. Приятно четене Wink

# 95
Може ли и на мен някой да ми изпрати "Момиче от календара: октомври,ноември,декември"? Благодаря предварително!
yanakieva_eu@abv.bg
Ако може и на мен да я пратите. atanasovaedi@gmail.com
Мерси предварително Simple Smile

# 96
Здравейте, търся "Долината на Драконите" ( книга 1,2,3 ) на Елена Звездная на български. Ще се радвам, ако някой, който ги има ми ги прати. Simple Smile hell_girl_fen@abv.bg

Пратих ти 1-вата част.Приятно четене.
А някой знае ли дали ще има четвърта част, или ще се оставя на въображението на читателите? Че третата свърши малко доникъде. Thinking

# 97
Всъщност е внесена в Читанка  януари т.г. но е недостъпна до 2023  заради издател, все пак има начин да се изтегли ,но аз не умея.Търсих ,има една голяма папка с психо литература но не  ет ам тази.Или аз не виждам , че често се случва вече да гледам и  не виждам.

Ама какъв е начина да се изтегли се питам?  Laughing
Освен във форума на Читанка да питам.  newsm78
Къде точно си търсила? Смисъл в твоя папка или в сайта на Читанка?

Елора, опитай оттук - https://dox.abv.bg/download?id=44719cf749#

Много ти благодаря. С такъв формат не съм работила, ще видя как да го обърна в уърд или пдф.

# 98
https://dox.abv.bg/download?id=83bdfcbe3eЕто го че може и на други да се прииска.Зигмунд Фройд.В ПДФ.

# 99
Момичета изпратих ви Момиче от календара 4.
Приятно четене

# 100
Здравейте търся Сърце от камък-Люси Елеазар в ел вариант.
Имам За една нощ -Люси Елеазар ,ако някой иска в ел вариант.

Книгата цяла ли е? Или е този вариант от 40 стр., който се споделя по фейсбук групите?

# 101
Здравейте, търся "След теб" и  "Все още аз"от Джоджо Мойс
popist@abv.bg

# 102
Здравейте, бих помолила за “Най-хубавото място на света е точно тук”, ако някой може да ми я изпрати на vezni_f@abv.bg Зная, че няколко пъти е искана, но аз все пак реших да попитам отново 🙂

# 103
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, търся "След теб" и  "Все още аз"от Джоджо Мойс
popist@abv.bg
Имате поща.  Simple Smile

# 104
  • Варна
Запис:confused:

Общи условия

Активация на акаунт