Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 41 083
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Значи, тая глупост за рака на белия дроб и аз сутринта я слушах, докато си шетах....че даже спрях, да не изпусна нещо. Ми, наистина НИЩО не казаха. А, за цигарите- не съм пушач, ама около мен що пушачи са си живи и здрави, а колко непушещи си заминаха баш от дробовете.....Та, няма ред и  основание там. И аз съм бивша спортистка, храня се предимно здравословно, никога не съм допускала наднормено тегло и да прекалявам с нещо, не пуша, пия умерено( в малки дози, но редовно), по мъже не ходя от 20 години....и на- от едното, в другото.....то не остана нещо дето да не ми е рязано и лекувано....Ще взема да повярвам в разните кармични наследства, щото нищо друго не може ми обясни що съм такъв карък.
А, виното е лековито- като се пие със стил.....т.е. по една чашка хубаво вино, с храна или подходящо мезе. Та Мидкоо, аз съм направо втрещена ти що още не си го почнал......ми се чудиш  Wink
И одеве, добре че Ви прочетох, че тамън се чудех що ноктите на краката ми са придобили някак странна форма- нещо като посвили се изглеждат и растат нагоре..... Thinking

# 316
  • SHOOT ME 10 $
Любе, почнах го винцето, и аз така, със стил!
Растат нагоре казваш, краката ти...ииих представям си къф бедър си отпрала...малии

# 317
Бялата химия се понася по-зле, когато е през 3 седмици.  Ако е всяка седмица на по-малки дози, аз поне до сега не съм срещала случай, в който да е имало каквито и да е неразположения, включително и кръвните показатели остават стабилни. Но обикновено на хората ако им дадат право на избор, решават, че е по-добре през 3 седмици, заради по-малкото вливания, вени и т.н. и тогава няма как, дозите са по-високи и си има странични реакции. Марита, до колкото видях при теб е сигурно, че ще са всяка седмица, така че 99% при теб негативите от химията ще са до последната червена. След това няма да усетиш, че си на химия. Почти мога да се обзаложа. Казвам почти, защото все пак сме живи същества и винаги може да се получи реакция от нещо. От бялата се случват алергични  реакции например, но те се случват при започване на вливането и лекарите си знаят. Подготвени са и чакат да започнат да действат на момента.

Ох дай боже да е така, защото иначе всъщност няма как да бъде. Днес говорих със шефката (старша сестра) и споделих с нея, че се чудя защо след като имам едни от най-добрите прогнози (нямах метастази никъде няколко дена преди първата химия) са ми назначили толкова много химии. Тя е работила с онкоболни и каза, че защото съм млада и са ми назначили максимума, защото се предполага, че ще ги издържа, а това ме приближава да гарантирано излекуване. Общо взето оптимистка беше и тя, та малко се поуспокоих, че последните дни хич не съм добре. Да аз след няма и месец започвам с белите. Имам още две червени.

Чета ви и ви прегръщам всичките! Вълнувам се заедно с вас от добрите неща и адски се притеснявам с вас от страданията и притесненията ви. Да си кажа....че не споменавам по имена. Нямам много време вчера и днес. След не много отивам в болницата на ЕКГ.

Мидко, и аз съм винаджийка и даже си попийвам втората седмица след химията😊

Ааа косата. Наистина се оказах крайно неподготвена за проблема с косата. Умори ме! Незнаех, че опадането и е толкова мъчително. Дори да спя немога спокойно от тия бодежи. Денем също боде и пада по врата ми. Чувствам се гнусна и мръсна. Наистина ми е много гнусно. Поне си викам да се маха цялата, че на супер съсипано същество приличам и се чувствам. За това никой никъде не ме предупреди. За физическите незгоди и от това преживяване.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 14:34 от marittaa

# 318
Любе, почнах го винцето, и аз така, със стил!
Растат нагоре казваш, краката ти...ииих представям си къф бедър си отпрала...малии
Ха-ха.......де го тоз късмет  LaughingНоктите, бе колега....ноктите нагоре растат....а, бедъра на ширина само расте....уж не ям, ма дънките нещо отесняха Embarassed.
Сега си сварих амарант и киноа, ма да видим как ще ги прекарам  newsm78. ММ ме бъзика, че скоро ще почна да чуруликам от тая  диета.....или да кълва Joy
Марита, ти си боец и всичките нива ще ги минеш без проблем....Аз, съм рекла, че тая игра ще я превъртя до края на годината. Ако искаш, включвай се в предизвикателството. И само бъди спокойна  Hug

# 319
  • Враца
Хули, в събота имахме гости. Един приятел който идва всяка седмица. Изпих една чаша червено вино, но бях в такова настроение, че въобще не си спомнях, че са ми сипвали. Иначе приятелят ми прави ракия и от дини и такава с кокичета. Дали да не взема да се пропия или направо да мина към дрога. Започнах и да пуша.
Билетчета не купувам за разлика от приятеля ми.
В петък мисля да ходим да вземем един матрак от намалението в Кауфлад, че този ме изръби. Ще го минем като подарък за рождения му ден.  Без това по цял ден лежа. Никога преди това не съм се замисляла на какво спя.  Много неприятен болен съм. Не, че се учудвам.
Тук има сняг.

# 320
Здравейте. На майка ми й е намерен тумор на дясната гърда с размер 1,18 см. преди няколко дни. В момента се опитваме да намерим най-добър хирург, който да направи операция и да проведе по-нататъшното лечение, ако туморът е злокачествен. До момента бяхме при Д-р Марков в Онкологична болница и Д-р. Орлин Томов от болница”Доверие”. Дали някой има повече информация да сподели. Ще Ви бъда безкрайно благодарна.

# 321
Здравей, майка ми я оперира д-р.Маслянков от Александровска-2 хирургия.

# 322
  • София
Да се похваля! Взех си хистологията от конизацията. Потвърди се резултата от биопсията, най-лекия вариант CIN 1. Айде, дано повече няма проблеми там.

# 323
  • SHOOT ME 10 $
Браво ТИН! Браво. Светни му веднагаа една биричка.
Аз черпя.

# 324
  • София
Браво ТИН! Браво. Светни му веднагаа една биричка.
Аз черпя.

Точно товя правя! Joy

# 325
  • SHOOT ME 10 $
Жеуезна сиии...вие жените се оказва, че сте по-ориентирани  маамустара...пък аз цяла година пълен пост...разсъхнах се кат старо каче...

# 326
Ако направите операцията ще хвърлите огън, защото е установено, че рака има корени. Знам нещо което помогна на една жена щяха да я режат, но всичко мина: лапа от хума. Изтегля всичко! Само че трябва да питам как точно се правеше и ще ти пиша пак.

Значи хумата се накисва от предната вечер и трябва да стане на каша не много гъста и не много суха и на следващия ден се маже директно на кожата държи се два часа не повече! След което се измива и примерно след 4,5 часа отново може да се намаже. Хубаво е хумата да не е от магазина, трябва да е зелена и добивана без метални инструменти. Също така трябва да се промени храненето. Без месо, захар това храни много рака. Повече зеленчукови сокове. Дано да съм била полезна Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:03 от bubanka

# 327
Вуйчо ми имаше една теория, че всички  болести са от нередовно пиене.А беше много мъдър човек. И аз гледам да се придържам към нея и да не допускам празни дни. Както казах- в малки дози, но редовно. Та, Наздраве! Аз с винце.....за хемоглобина, не че нещо...... Sunglasses

# 328
Теди , сподели  после снимка.
Нещо не мога да събера смелост 😓

# 329
Ей, появи се мъж и купона тръгна тук. 😆Нека! Малко да се поразведри обсановката. Аз съм на винце всяка вечер, стана ми традиция и добре ми действа. Мисля всяка една/един от вас, да знаете! И следя и очаквам хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт