Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 985
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • SHOOT ME 10 $
Едно следобедно кафенце да ви метна?

А бе губят ми се някои фигури  напоследък...Спиритчето, Лейди идр....

# 511
  • Варна
Благодаря за следобедното кафенце, но аз смятам една следобедна биричка да ударя. Stuck Out Tongue

На работа се пораздвижиха нещата и съм яко в проекта и кода, пък като се прибера разправям на милото как ми минал деня, кви нови неща съм успяла да направя, какъв е як модула, по който ме включиха. Кипя от ентусиазъм в момента, темата обаче не пропускам и ден да погледна, трудно намирам време да се разгърна просто и затова по-рядко пиша.

Ей, хора възхитена съм направо!
Скрит текст:
Тия немските железници какви софтуерни продукти ползват, какви системи, каква техника... Когато подменят или строят нови отсечки след "полиране" на релсите измерват през един метър колко милиграма стружки е издялкало онова там, което ги шлифова. Отделно ги сканират за шупли, дефекти, пукнатини. Ние тук от ерата на семейство Флинтстоун. Кое десетилетие вече не могат една проста система за резервация на места да направят и касиерките все още по шайбените телефони си звънят да се обясняват една на друга, коя в кой вагон кое място продала, коя и останали излишни. Grinning Пълен смЕх, въпреки че не е за смях работата. И поддръжката им такава на нашите жепейци, що имало после дерайлирали композиции, счупени стрелки, закъснения, инциденти, взривове ако е бил опасен товара...

Ето малко хем да ви развеселя да онагледя как дори патките в Германия правят нещата както трябва. Та същото е в момента положението и при мен, минутката се цепи на две, отчети постоянно, спазване на срокове, правила... затова липсвам, като новобранка се уча още как искат от мен точно да пресека улицата. Grinning Не се оплаквам, аз съм си такъв човек, който обича реда, дисциплината, оптимизациите... просто дълго време в такава работна среда не бях попадала и си личи, че леко калпазанка съм почнала да го раздавам, та сега наваксвам откъм връщане на предишните ми работни навици.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 16:53 от Spirit Crusher

# 512
  • SHOOT ME 10 $
Заповядай Спиритче.
Ей тва е нещо по-реално вече

# 513
  • София
Ммммм, това вече си е нещо друго .

# 514
  • SHOOT ME 10 $
Ммммм, това вече си е нещо друго .
Нале...😜

# 515
  • Варна
Ам чИ кЪ да не си е друго!
Веднага ми дойде и жаждата и апетита и живнах. Не ви се оплаквам, просто споделям, че цял предиобед се излежавах и ми беше едно одрямало такова, не знам защо. Исках само да се гушна на топло, котката да е до мен някъде и да ми мърка. Вирус ли съм лепнала някакъв или съм се простудила... трябва да вадя вече сешоара, подлъга ме хубавото време и стоях на течение след банята... ами тоооооо, не е вече онова нефелното косле, което се подсушава само с хавлиена кърпа, поне половин час с мокра глава съм стояла на разтворени врати и прозорци докато от себе си изсъхне и сякаш от това ме втресе.
Като видях обаче биричката на Митко и като си налях и аз една чашка ми се върна настроението, силичките, желанието да шетам. Grinning

# 516
  • SHOOT ME 10 $
Око ти пратя тоя момък да ти тегли един масаж...че и още нещо...
Други жилания ши тъ налегнат. М?

# 517
Спирит си има момък, този го вземАх аз и точка! Да не ставаме на кълбо Grinning

# 518
Аааа не! И аз се включвам в оргията! Без мен иначе на къде? 🤣🤣🤣🤣

# 519
Ако не можете си го поделите, кака Ви веднага ще го прибере....да го наметне, че да не настине по потник, хайвана Mr. Green
Аз цял ден митках по окръга и сега познайте дали не ме стегна нещо по УНГ-то. Та сипах винце и го пребутвам с едни бадеми тука...обаче усещам, че един масаж ще ми дойде тамън  Crazy

# 520
  • SHOOT ME 10 $
Малиии, кво ми трябваше...уж болни, пък похотливиии...
Май  ще получа Бан-ан като подарък от шефовете

# 521
  • София
Тц, тц, тц... Кви са тез батковци, кво е тва чудо! Срам нямате, ей! Имайте малко милост, тука има хора, дето са на сухо за цял месец! Аааа!

Днес бяхме навън с децата (с малкото де, баткото си е самостоятелен електрон). Голям кеф! Жулнах две бири, слънчице, идилия! Имаше една компания поотраснали тинейджъри, празнуваха рожден ден, музика, крясъци, тестостерон хвърчи, перчат се пред мадамите. И ми стана едно, хем хубаво, хем тъжно... Пороних малко сълзи, па после си гаврътнах биричката, и така. Вчера пак имах сълзлив момент. Чакам да дойде големият, че да изкарам всичко, дето съм насъбрала.

# 522
  • София
Мидко, не бой се за бана. Таман ги поразбута тези, дето пишат само за раци, лъче, химии и пр.
Пак да върна вниманието на заглавието на темата "...духовното оцеляване".
Та смятам щефовете ще ни простят малко "забежки".
Ми и Асан е ора, я.

# 523
Аз, категорично отказвам да рева и да се оплаквам. Гледам да греба с пълни шепи и да наваксвам......пък рака- да си ходи на някъде другаде, щот не е случил на хазяйка, явно.
И Мите, мерси че ни пускаш кукичките, че да се поразшаваме малко и да изкараме на повърхността истинските си същности  Hug
Тинтири, аз днес успях да убедя и двата тийна да дойдат с нас. Отдавна не се беше случвало....ма се не отказвам, че скоро хич няма им видя очичките, че да успея да ги поканя  Mr. Green

# 524
Мери, аз вече не си задавам такива въпроси. Поне себе си не обвинявам за нищо.  Така е по- добре. Казвам си ” така е било писано”, а защо не зная.
Нищо не зависи от начина на живот, природосъобразно ядене, пиеш или не пиеш, пушиш ли, стрес и прочее...Баща ми е минал през Втората световна война 4 г. като редовен войник..Дали не е стрес е било....Не се хранил редовно, здравословно, работил след войната физическа тежка работа, създал ме е късно...Животът му е бил много тежък. Починал е здрав на 97 г. Няма значение и генетика. В рода ни никой не е бил с рак.., няма такъв случай, а аз съм болна...
Al97, хората са нямали ни киста в дроба, ни пневмонии и са получили рак на дроба...Просто човек се разболява..., няма причина!

Общи условия

Активация на акаунт