Може ли човек да обича двама мъже

• 5 129
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Какво се колебаеш? Имаш ли реалната възможност да бъдеш с другия или само във фантазиите ти се случва?
Да обичаш не съм сигурна, но да желаеш може и повече от двама! 🙃
Преди ни делеше пътя, а сега вече много неща...

# 16
Да бяхте правили секс, че да ти мине мерака и да го забравиш. Не е любов, обсесия по нещо неизживяно е.
Секс правя с хора в които съм сигурна... старомодна съм 🙂

# 17
Самото заглавие на темата ме оставя оставя без коментар.

# 18
  • София
Ако изпитваше това което и аз нямаше да говориш така. Единият е стабилен и сигурен. Другият е купонджия и е спонтанен. Аз съм на половина и от двете. Затова се колебая обичам да рискувам, но също толкова обичам и приключенията. Колкото до секса задоволява ме достатъчно. Може би е заради годините ми.

Да ти пасват като характери е едно, а да обичаш- друго.
Трето е кой те привлича сексуално повече и четвърто, с кого и в леглото ти е по- добре.
Така че, имаш път да извървиш, докато разбереш въобще какво и към кого изпитваш.

# 19
Могат да се обичат двама мъже когато единият ти е син другият съпруг. Ако включим и баща/дядо може и трима да се обичат. Това твоето не е обичане а незнамаквоискам ама си много малка да го разбереш. Като спреш турските бози и чалгата ще разбереш какво ти казва абсурт.

# 20
  • Варна
Ти по същата логика можеш да се влюбиш в някой артист или певец. Една моя позната беше видяла Б.Борисов от близо и си бе внушила, че я е погледнал по-особено и подканящо. GrinningТам психоанализата помогна.
При теб има несподелена и неизживяна любов. Обекта ти на възхищение те е отрязал в самия зародиш . Реално връзка не сте имали, а копнеж и желания, от твоя страна. Мисля , че ти липсва нещо съществено в настоящата ти връзка. Понякога чувствата към идеалния мъж изчезват. Възможно е и да те привлича забранения плод ( мъж ) или типажа на авантюриста , противоположен на твоето гадже . Бохемите са забавни, но са само за купони, забавления  и приятелства . Не са удачни за сериозно обвързване. Млада си, ще имаш привилегията да избираш между различни типажи мъже. С времето ще надграждаш критериите и изискванията си  И мен са ме приземявали загрижени " лелки",
предпазвайки ме от прибързани  решения . Емоциите подвеждат при сериозен избор. С дистанцията на времето ще осъзнаеш истината от друга гледна точка. Желая ти щастлива , споделена любов и мъдър избор, опит от чужди фалове !

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 10:26 от Viviana91

# 21
Не.
А в описания от теб случай - не обичаш никой от двамата.

# 22
Е, те с това трябваше да почнеш....    Smiley
И аз цял живот съм влюбена в Брус Уилис, пък успях и да се омъжа, и да обичам мъжа си вече толкова години.....   Laughing
Боже, наистина ли тийновете се главоболят с такива .....главоблъсканици?!

# 23
Да, аз ще заобичам двама мъже и те са - бъдещият ми мъж и син. Joy

# 24
Имам си приятел от 2 години и няколко месеца обичам го от 7 години.

И казваш си на 18 години ?! Тоест обичаш го откакто си била на 11 Smiley  ...като за начало е хубаво да се прави разлика между ''обичам'' и ''харесвам''.Не знам доколко сериозна е връзката със сегашния ти приятел,но според мен и двамата не ги обичаш...ако обичаше сегашния нямаше да имаш терзания за другия и обратното.
Най-вероятно просто сама си си изградила някакъв мечтан образ в лицето на другия и си фантазираш,влече те и неизживяното,но може да се окаже,че в реалност не е човека за когото си го представяш,а и щом сте на разстояние един от друг едва ли се познавате чак толкова добре.
В крайна сметка поне бъди искрена с приятеля ти,ако той има истински чувства и не си режисира филми в главата като теб,ще пострада само той от цялата работа.

# 25
  • На топло в неговото сърце.
Човек - не, но жена - да Grinning
Да Joy тя жената не е човек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 26
Kатегорична съм,ч е може да се обичат двама мъже едновременно. В човешкото сърце винаги има място и за още някого.
Но да се перат чорапите на двама мъже едновременно - това вече е безобразие! Wink

Общи условия

Активация на акаунт