🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 846
  • 676
  •   1
Отговори
# 285
Аз забелязах, че Стефан гледа доста лошо като му даваха оценките. На няколко пъти го забелязах. Помислих че е случайност, но и след вашите коментари явно си е така. 

# 286
  • София
Оставете вие забавляването. Продуцента е обещал много голяма награда и всеки иска да я спечели.

# 287
Като заговорихме за Петя Бу, искам да я видя как ще се справи, ако и се падне например Карди Б, Криско, 100 кила, Ицо Хазарта и като цяло рап музика.

# 288
Като заговорихме за Петя Бу, искам да я видя как ще се справи, ако и се падне например Карди Б, Криско, 100 кила, Ицо Хазарта и като цяло рап музика.

Хиподил, Хиподил Joy

# 289
  • тук, на мястото си
Хиподил ще го направи, те със Светльо Витков са на един кантар, тра-ла-ла.

# 290
  • Варна
По време на изпълнението си Мария пееше на някого от журито, Маги ли беше? Нейното изпълнение ме уби, стоях нахилена, отдавна не ми се беше случвало да ме грабне някой така. Милко също много добре се справи. Дичо наистина се дразни, че е на дъното, доколкото съм чувала не е лек характер и проявява надменност, ще видим как ще се разгърне и ще понесе лошите оценки, май ще са все такива, очертава се пълнеж с Петя. Стефан почти наподоби Мадона по лошо пеене на живо. 😁

# 291
  • София
Не успях да гледам първата част(Mаri_Mar, и на двата линка е втората част,но много благодаря,инак и това не бих могла да видя). Мария наистина беше много добра. Но ми липсва емоцията,която ми даваха Геро, Калин Врачански, Софи Маринова. Трябва участниците да се забавляват, за да се забавляваме и ние,
Ооо....наистина съм объркала линковете! Извинявам се, че чак сега виждам поста.
 Малко късно, но поправих линка за първата част и вече можеш да я изгледаш

Скрит текст:
След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...
Скрит текст:

# 292
Еее Мария ме разби ! То визия, то глас.. евала!

# 293
много добре се справи Мария, не очаквах и доста я подценявах ....Дичо също ми хареса

# 294
  • Пловдив
Ооо,Дичо беше мн.зле.

# 295
Мария просто ме изуми с изпълнението си. Едно голямо БРАВО! Наистина не съм очаквала такова нещо от нея, много приятно ме изненада Blush

# 296
Мен също ме изненада, има свежарско чувство за хумор и не се е взела много на сериозно, знае, че е в шоу и гледа да се весели.

# 297
  • Испания
В "Здравей, България" е Мария Илиева.

Появи се и Александър. Голям сладур!

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 09:32 от smileys

# 298
Много ми хареса Мария и ме изненада супер приятно (по принцип не я харесвам). Забавлявах се и как показа, че биха изпели песента членовете на журито.

# 299
За мен също е приятна изненада Мария Илиева, останала съм с впечатление че е високомерна като Дичо, а тя е доста усмихната и има чувство за хумор. Гледах я в сутрешния блок, свежарка голяма. А малкия е такъв сладур😍

Общи условия

Активация на акаунт