🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 849
  • 676
  •   1
Отговори
# 300
Мария Илиева беше много добра и като гост-изпълнител в едно от предишните издания: https://www.youtube.com/watch?v=z5eInNcYGX4

Даже си мислех тогава, че още в следващия сезон ще я поканят за участник.

# 301
Не мога, бе хора, не мога да го понеса този Рачков.
Заради него и лигавщините му не изпитвам удоволствие от гледането на новия сезон.
Просто е ужасен този човек, опитах да следя предаването, но не ми се получава,
много се дразня и ...
...просто се отказах.

# 302
  • тук, на мястото си
Поне за сега, двете предавания които са минали, само Мария се държи свободно, сякаш не и пука каква оценка ще и дадат, не се пренавива, забавлява се. При другите това не го виждам.

# 303
Не вярвам водещите сами да си измислят лигавщините. Според мен са си по сценарий тези лигавщини, три часа трябва да се запълват с нещо. Simple Smile
Мария беше много добра, победата ѝ - напълно заслужена. Simple Smile
Аз се възумтих от изказването на Маги, че задачата на Тита била лесна... Не ми хареса много имитацията ѝ, постара се, но задачата беше не просто трудна, а непосилна, и то за повечето би била такава, не само за Тита. Simple Smile
Милко ми хареса, очаквах повече пародия, не че нямаше, но беше малко, добре му се получи.
Дичо ми хареса този път, успя да си промени гласа, справи се със задачата.

# 304
Ами Петя? Дамдарадара....и направи няколко обиколки, развявайки черен плащ( като прилеп ми беше на мен). И тя толкова се била притеснявала дали ще докара тенора. Их как ме дразни тази примадона.

# 305
Мравче, аз затова не я коментирам Петя - само като я видя, получавам уртикария. Като я чуя - да не казвам... Joy

# 306
Ех, хубаво второ предаване!
При мен положението е следното:

Мария Илиева ми се вдига в персоналната класация с 5 /пет/ пункта нагоре. Оказа се, че имала и чувство за хумор и всичко. Много се смях!

Деси Добрева, ми се вдига с  1 /един/ пункт нагоре. Много витално момиче, но и пее прекрасно, старае се много.

Тита - сан шанжман. Хайде, попя рок за хатъра на Фънкю.

Папи Ханс - сан шанжман. Но този път май беше по-добре като пеене. Сладникава роличка, искам нещо по-засукано да му дадат.

Петя - Носталджи вълната ме грабна. Много сладко с оригиналните мацки от Трамвая, а те колко добре изглеждат за годините си - браво, браво. Улових лека реклама на Трамвайчето, участия, това-онова, ама нека - за добро е.

Момчето-Мадона (тюх, пак му забравих името) - талантливо човече, ама Мадона скача ли толкова като Великденски заек?

Дичо - пада 1 /един/ пункт надолу. Май не му е много готино да е в това предаване. Той си знае защо.

Бат Милко - в моята класация е вече със звезда * отбелязан. Има да расте само към 5 *****, отлежала Димитровградска.  Хахаха! Голяма комедия.

# 307
  • Някъде в Матрицата
...
Момчето-Мадона (тюх, пак му забравих името) - талантливо човече, ама Мадона скача ли толкова като Великденски заек?
....

Скача кака Мади и още как. Simple Smile За мен беше истинско удоволствие да я гледам на живо по време на концерт. Много енергия вкарва...

# 308
  • гр. Шумен
Аз ще си поиграя на журЕ и  направо ще си дам моята класация за второто шоу.
Три точки давам на Дичо - беше си в зоната на комфорт, но слушах отново Дичо, че и малко фалшиво на моменти. Както ме беше впечетлил в МА, така тук засега ме разочарова. Жалко.
Четири точки давам на Тита. Вярно имаше трудност с преминаването в друг пол, както и със самия стил, но много вяло и без всякакъв пауър. Да ме прощава Фънки, но не беше оокей.
Пет точки давам на Петя. Противно на мненията на журито, не й беше чак толкова лесна задачата. Вярно, вокали без текст, но мъжки глас, при това частично поставен, а да не говорим как се пее, размятайки се като прилеп насам натам (в клипа, който имитира, изпълнението е на плейбек).
Шест точки отиват при бат Милко. Не му беше лесна задачата, успя да докара глас и образ, но пак не си знаеше добре текста, съответно имаше проблеми с влизането, щото явно си търсеше думичките. Това хич не е гот за професионален певец. Добре поне че не стана пародия, въпреки че изглеждаше като леко подпийнала Алла (нищо, тя иамше период, в който излизаше така на сцената).
Седем точки за Деси - много добра имитация, но изцяло в зоната на комфорт.
Всъщност бая се чудех за точките на Деси и Милко, в крайна сметка реших, че професионалното отношение трябва да се поощрява.
Осем за папито - ми справи се пича, нищо че фалшивеше на височините. Ама иначе беше окей.
Девет точки за Стефан - трудното при него идва не от женския образ, а от танците. Те май хич не му лягат. И все пак добре се измъкна.
Десет разбира се за Мария. Хич не вярвах, че ще се справи, но тя ме изненада суперприятно. Браво бе!
Да добавя, че съм съгласна с всички потребители, които писаха тук, че се дразнят от сръдните и цупенето на участниците (засега още не са изригнали, но на някои им личи че е на път). Колкото и добри образи да направи
София в пети сезон, за съжаление ще я запомня именно с това - все беше недоволна от оценките. В крайна сметка шоуто е за забавление, едва ли са там за някаква пиклива каруца, която ще спечели победителя (всички са си получили хонорарите все пак) или пък тепърва да градят имидж, малко по-лежерно да го дават.
Интересен ще ми бъде Стефан като Кичка другия път с гръцките ритми и Дичо като Силвия Кацарова (дано не го издокарат пародиен като Коцьо миналия сезон).

# 309
На тия хора толкова им е голямо самочувствието, че не могат да преживеят, че не са първи. Хич не им е за наградата, въпроса е принципен. И аъм сигурна, че хич не са се замисляли, че са 8 на брой и че все някой ще е последен, да не кажа, че другите 7 няма да са първи. Всички сигурно са си мислели, че ще са номер 1 и за това са толкова сърдити някои персони. А на Папиту виждам как много лоша шега ще му изиграе самочувствието. Лично аз мисля и усещам, че много лежерно и над нещата го раздава и не гледа сериозно на задачите, поне за сега. То няма лошо да да си над нещата, ама нека е в положителния смисъл. Така го играе все на пародия, все едно дреме му как ще направи образа. Той и Геро беше пълна пародия на Ема, ама се постара човека много и не се лигавеше. При Папи виждам голяма доза надменност и съм доста разочарована, защото наистина го харесвам и мислех, че ще ги разбие с имитации.

# 310
Папи си е надменен, не сте ли го гледали в Черешката на тортата като участваше? Аз там  го видях за първи път и с това го запомних- то претенция, то изисквания, то чудо беше. Чак ми стана странно като се хвана с Дара, която ми изглежда леко  ........ами  нечистоплътна. Ама, тъй е, любовта е сляпа😎

# 311
Пепа Ханс се показа като голям сухар в Брадъра. Та въобще не очаквам чувство за хумор от негова страна.

# 312
Гледала съм го в Черешката, но нямам спомен някакъв за него оттам. В Брадъра го харесах, ама аз това предаване отгоре, отгоре го „следях”, та не съм сигурна, че съм видяла всички нюанси в поведението му и характера му. Явно съм хванала редките моменти, когато е забавен и съм останала с положително впечатление 😀

# 313
Брадъра го плопускам по принцип, последния път хвърлях по едно око заради Кулагин, ама той рано излезна.

# 314
Папи е преди всичко нагаждач, накъде задуха вятърът и той натам. Разбира от реклама и ПР и знае какво поведение се харесва на драгия зрител, съответно и такова демонстрира.

Общи условия

Активация на акаунт