🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 856
  • 676
  •   1
Отговори
# 315
Е, добрия артист трябва да знае как и да се продава добре, иначе може да си остане с доброто желание само. 

# 316
Брадър не гледам,няма начин. Но Папи е поредната, така наречена ВИП персона, която е много,ама много далече от всичко ВИП. Поредното доказателство,че виповете у нас са много далеч от ценностните неща. И хич не се справя Папи. Ваня Джаферович пееше като него, но го правеше с една самоирония и беше симпатично. Този сезон е пълен с едни кисели примадони. Ех, как се забавлявах със Софи, създаваше настроение. За сега това ми липсва

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 19:05 от mrav4ica

# 317
Оо съгласна съм за всеки човек е добре да знае да продава труда си. Обаче Папи ми е много далеч от добър артист. Пробвах да му чета творчеството - не ми се получи, песните еднодневки с висш "интелелект" и задници и предници на кило. Вече е почнал и да копира - Малума, коментираха в една друга тема. Не ми е много по - различен от плеймейтките - продава някакъв образ, обаче с етикет интелектуалец/писател, а отвътре пак празно. Хубаво е като продаваш нещо да е стойностно, а не само за да си галиш егото и да пълниш джобовете.

# 318
Коцето се справя прилично за човек, който не е певец. Сега обаче ще настане голямата пародия с Дара, колкото и да се старае да избяга от нея. За съжаление гримьорите и стилистите също допринасят за това, да не припомням как докараха Калки точно в този образ и на тази песен. Предполагам, че с Папи ще е същата история. Не е зле да измислят някаква алтернатива в такива случаи, за да може излагацията да не е толкова голяма.

# 319
# 320
  • Испания
Цитат
"Единственото, което мога да кажа е, че преди около час започна поредната операция на Специализираната прокуратура, касаеща група, занимаваща се с група с източване на НОИ", коментира Гешев във връзка с информация на Нова телевизия, че бащата на тийн сензацията Тита е бил задържан.

https://dnes.dir.bg/krimi/tita

Резултати от предишната анкета:

Мария Илиева е Жена на десетилетието

Цитат
След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в „Като две капки вода”, кралицата на българската поп музика бе удостоена с поредното престижно отличие. На стилна церемония Woman.bg раздаде първите награди „Жена на десетилетието”. В категория „Музика” хилядите гласували определиха за фаворит именно Мария Илиева.

„Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е „Жена на десетилетието”. Така Woman.bg определя наградите си, чиято първа церемония даде заявка да се превърне в едно от най-значимите събития в българския шоубизнес...

https://nova.bg/accents/view/2019/03/08/242994/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%BE/

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 21:05 от smileys

# 321
  • Испания
Мария Илиева: Този път ще променят не само лицето, но и тялото ми
Тази вечер в "Като две капки вода" певицата влиза в образа на актрисата Кила Сетл от "Най-великият шоумен"

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-kato-dve-kapki-voda/ma … ialoto-mi-6092951

# 322
Този Димитър Маринов и от чешмата вече ще започне да тече... То пък бива, бива, ама чак такова превъзнасяне  ми идва в повече!

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:44 от butterfly_s

# 323
  • София
Поне актьор ще ги оценява.

# 324
  • Испания
Страхотно! Браво!

# 325
Браво на Маги! Ама много мижи, той не носи ли очила по принцип 🤔

# 326
  • тук, на мястото си

Защо не е Любо?

# 327
  • Испания

Защото Димитър Маринов е в България. Маги се е сетил да го покани, което е стра-хот-но.

# 328
Стефан е жесток. Евала на това момче. С такова удоволствие го гледам

# 329
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ехааа, Стефан е страхотен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт