🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 652
  • 676
  •   1
Отговори
# 570
Кичка хубаво го е написала ама... то пунктоация, то правопис...
Шофирала е с едната ръка, с другата е писала, но май, като гледам, май и с очите е било така! Едното око към пътната настилка, а другото забито в телефона! Е, тя е и с мъж - чужденец, позабравила е родния си език и граматиката!

# 571
  • Испания
Възможни! Да, да паднеш, да сбъркаш дума, да пръднеш  от напрежение, но бутон сам да избира, не, не е допустимо!

Човешка грешка на работещ в апаратната.

# 572
Възможни! Да, да паднеш, да сбъркаш дума, да пръднеш  от напрежение, но бутон сам да избира, не, не е допустимо!

Човешка грешка на работещ в апаратната.
Аа, да! Наистина!

# 573
Кичка хубаво го е написала ама... то пунктоация, то правопис...

пунктУация

# 574
  • София
Като две капки вода (11.03.2019)Епизод 3

В спойлера са обясненията, как се ползват тези директни линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

Скрит текст:

Но трябва да се инсталира

кликни и отвори

за почистване на списъка или изтриване на видео,
натисни и задръж за кратко върху него

# 575
Журето съвсем като на Оскарите взе да го раздава - гласува не обективно, а политически коректно. Нито един да не признае, че Стефан беше най-добър тази вечер, срам за тях!

Моята челна тройка тази вечер бяха: Стефан, Петя, Дичо. Последният много добре докара тембъра на Силвия Кацарова, ако не го бяха прецакали с грима, щеше да е по-напред в класирането. Мария беше по-добра на репетициите.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 07:56 от Flo Ann

# 576
  • Испания
Цитат
Кои ще бъдат новите образи на участниците в „Като две капки вода“ - ще научите този вторник в „На Кафе".

https://nova.bg/accents/view/2019/03/11/243318/%D0%BB%D0%B5%D0%B … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

# 577
На мен най-много ми хареса Стефан също. Не понасям Кичка, не харесвам песните ѝ, меко казано, обаче Стефан за това вина няма, имитацията беше страхотна, произношение, визия, пеене. Лесна, трудна, не знам, никога не е лесно мъж да се прави на жена, въпреки че той има опит в това.
Петя беше добре също. За 10-ките на Милко имах чувството и аз, че съм слушала нещо друго, но все едно...
На мен Деси и Дичо също ми харесаха, според възможностите си да се справят. Тита и Папи не можах да ги гледам. На песента на Мария Илиева щях да загина от тъпотия, не че тя не се справи (всъщност, трудно ми беше да преценя, защото не познавам образа), но цялото нещо ми беше неприятно за слушане и гледане.

# 578
Фънки защо така се мазни на Мария?
Не съм съгласна да се оценява според трудността, на някои всичко им е трудно. А други са толкова добри, че отстрани изглежда, че е много лесно, а не е. И в живота е така. В депресия съм от това шоу Simple Smile
И все пак Купър и Гага са в пъти по- трудни от Найденов, нали!?

За имитация намирам, че В. Найденов е по-труден. Слушали сме го десетки пъти, знаем му маниерите и поведението на сцената, а песента на Лейди Гага аз лично съм я слушала и гледала веднаж-на Оскарите.

# 579
Фънки защо така се мазни на Мария?
Не съм съгласна да се оценява според трудността, на някои всичко им е трудно. А други са толкова добри, че отстрани изглежда, че е много лесно, а не е. И в живота е така. В депресия съм от това шоу Simple Smile
И все пак Купър и Гага са в пъти по- трудни от Найденов, нали!?

За имитация намирам, че В. Найденов е по-труден. Слушали сме го десетки пъти, знаем му маниерите и поведението на сцената, а песента на Лейди Гага аз лично съм я слушала и гледала веднаж-на Оскарите.
Добре!

# 580
  • София
Това с бутона беше доста тъпо. При Гала ще дадат запис и сигурно са си нагласили удобно кой какво ще пее. Рачков ми е кошмарен вече за гледане.
Снощи харесах Петя, Стефан, Дичо, Тита.

# 581
  • Пловдив
За мен Стефан беше най-добър в имитацията и снощи и първото предаване. Много е ощетен, вероятно защото не е популярно лице. Нито има фенска маса, нито на журито слабост, нито оценен от колегите си.

# 582
Аз много харесвам песента на Гага, смятам, че я изпя прилично, но в никакъв случай не изимитира Гага нито визуално, нито в песента. Брадли даже беше подигравка. Изобщо не ми хареса.
Харесвам и This is me, песен с послание, с енергия мисля, че Мария се справи прилично, хореографията ставаше, щеше ми се тя да спечели.
Стефан както винаги беше много добър, но не знам дали е добра имитацията, песента е ужасна Simple Smile Иначе той е страхтен, да.

# 583
Ехооо,момичета, Петя ли спечели,че още не съм гледала

# 584
  • Испания
Да

Общи условия

Активация на акаунт