🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 662
  • 676
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък мисля,че той по сценарий винаги си играе "лошото" ченге.Предполагам има и връзка с визията му,приел е  да го играе такъв във всички предавания в които е жури.И му се плаща за това!
Няма лошо да играе лошото ченге, стига мненията му да са адекватни. А те в повечето случаи не са.

# 646
Хей, Тити, подкрепям те. Написала си мислите ми.

# 647
има ли някъде качено видео  на избора на новте имитации или само ги казаха в "На кафе'?

# 648
  • Испания
има ли някъде качено видео  на избора на новте имитации или само ги казаха в "На кафе'?

Каза ги Гала.

# 649
мислех, че ще излъчат въртенето на бутона при нея, а те.. явно не са го оправили и са теглили билетчета от шапка Laughing Laughing

# 650
  • Испания
Нещо, което би било подходящо да се публикува и в тази, и в други теми:

https://www.168chasa.bg/article/7343281

# 651
  • София
Тита обаче има глас и пее, за разлика от конкуренцията си в бранша Гери-Никол. И като държание е по-приятна за гледане.

# 652
Аз пък мисля,че той по сценарий винаги си играе "лошото" ченге.Предполагам има и връзка с визията му,приел е  да го играе такъв във всички предавания в които е жури.И му се плаща за това!
Няма лошо да играе лошото ченге, стига мненията му да са адекватни. А те в повечето случаи не са.

За всичките години на шоуто, Фънки е успявал 3 или 4 пъти да породи у мен някакво чувство, което смътно прилича на лека симпатия. През другото време ме дразни с грубите си и най-често несъстоятелни коментари и оценки. Но пък не мога да отрека, че носи на майтап и приема с достатъчно хумор дори и дебелашките шеги. Та от време на време виждам нещо забавно при него.

# 653
  • Испания
Стефан е в "Здравей, България".

# 654
Стефан е в "Здравей, България".

Гледах предаването и мнението ми за Стефан се затвърди, много скромно , интелигентно и талантливо момче .

# 655
Браво,нека се чуе повече за Стефан,талантливо е момчето.
А с Фънки съм седяла на маса в една компания,и прави впечатление на човек с голямо чувство за хумор и самоирония,затова мисля че по тв всичко е сценарий.

# 656
В журито на капките винаги има един "лош" герой, който критикува на ред и в същото време винаги си има слабост към някого от участниците. Фънки идеално пасва за този образ. Като добавим вечно усмихнатата и позитивна Хилда, и добавим така за цвят още един - я продуцента, я брат му на продуцента, който все е опозиция на водещите и картината е пълна.

# 657
Халваджиян обяснява постоянно кооооолко са сложни нещата, на Хилда й се налага да изиграва "лек възторг" и за Фънки остана да е Джаба Хътянина...напоследък не им обръщам внимание на журито честно казано.

# 658
На това шоу трябва да сменят водещите.
Тези немогат да се търпят.
Гледам само Тита на Ютюб и като свърши да пее спирам клипа заради водещите.

# 659
Стефан продължава да е моя фаворит. Много ми хареса. Чудя се обаче защо той "натискаше" бутона на късмета, като беше на 3-то място за вечерта, т.е. трябваше да натиска 6-ти? Явно никой не обърна внимание, че не беше негов ред да натиска, т.е. Мадона е трябвало да се падне на друг. Както и да е - сигурна съм, че отново ще се справи добре. Надявам се обаче вече някой от колегите му да му даде 5 точки, не че са кой знае какво, но пък прави впечатление, че не дават.
Петя - сложна задача, справи се, но... през цялото време си мислех, че на сцената пее Катето от "Ритон" песен на Гага. Мисля, че до края на предаването на Петя ще ѝ се падне да пее Шер.
Като правят скечове на сцената не знам защо не се сетиха да направят един скеч с имитаторите на Силвия Кацарова и Васил Найденов - да импровизират една "Огън от любов". Милко и Дичо да се погледнат с любов и да запеят Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт