Звездни компромати- 401

• 71 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Gotham City
Хайде малко мъжове и аз да донеса, да сте живи, здрави и много обичани, мили момичета  bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:

Моят личен сърцетуп:
Скрит текст:

# 571
  • София
Аз мислех, че е характера, твоя и на родителите ама щом казваш.
Болшинството хора са по средата между двете крайности: тотал щета и брилянтен. Та в случая едно куфарче може да премести индикатора малко по-близо към втората категория

# 572
  • София
Тия дядковци може и да ми харесат, ако се пообръснат малко. Никак не харесвам бради.

# 573

Освен боят, парите също изграждат. 
 И аз не съм някаква Меркантилница, никога не съм и била, но за бабинка с куфарче, от сърце и душа ще кръстя, когото каже, на каквото каже бабинката!
 Вълчо, Вълкан, Лисичка, Яребичка, нищо им няма на имената, колкото по-пълно куфарчето, толкова по-прекрасно зазвучават дори!

# 574
Аз пък не искам да имам нищо общо с тия с куфарчетата и слава Богу, нямам Simple Smile

# 575
Аз пък не искам да имам нищо общо с тия с куфарчетата и слава Богу, нямам Simple Smile
Ти виж, че май нещо почнаха да им ги вземат обратно тези куфарчета, накрая ще си останат само по едните си, прекрасни имена.

# 576
Но поне ако се запознаваме един ден с Кумчо и Яребичка, ще знаем защо се казват така Simple Smile

# 577
Аз искам, но нямам.....и да ги вземат, името ми бива

# 578
  • София
Подозирам, че въпросният Вълчо не е кръстен заради имане, а просто по традиция. Вълко или Вълчо не е чудо невиждано в България през 20-ти век.
Но Марулята наистина ме е впечатлила, щом го помня. Ама имот на първа линия малко ли е
Скрит текст:
Свекър ми твърди, че в тяхното село има род, в който мъжете вървят така: Петко Семков, Семко Петков, Петко Семков, Семко Петков... Сан шанжман

# 579
  • София
меркантилница такава, ше зяноса детето с животинско име...
ми нали едното ти куфарче ше отиде по психотерапевти заради туй клето дете отнесло куфар подигравки;)
Simple Smile))

# 580
Честит празник и от мен! 💐 Тази тема много ми харесва особено в петък 🤭
И аз да ви "почерпя" с моите трепети.
Нарочно слагам такива снимки, тези от фотосесии са ми малко позьорски.
Скрит текст:
Започвам с класика в жанра.

# 581
Вълчо и Вълчан са си български имена, в някакъв смисъл даже традиционни. Наистина не са странни.

# 582
  • София
Моят личен сърцетуп:
Скрит текст:

Чия е тази чаровна усмивка? Yellow Heart

# 583
  • София
Много сладък този последния - кой е?
Ама ако ще пускаме само мъжове, има едни австралийски пожарникари, дето са....пожар
Ама дайте някои известни. И честит празник!!!

# 584
Е, българите второ поколение куфарчета какво създадоха, с какво са брилянтни? Сещам се за Хрисито или за сина на Цоло Вутов, дето изля шампанско за 40 хиляди евро на Шушана е самаааа... Дебели, грозни, нискочели, дори ненаследили на бащите си селската хитрост. Където природата е отнела, пари не помагат особено.

Общи условия

Активация на акаунт