Звездни компромати- 401

• 71 395
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Ужас! Не могат да си го поделят!
А, той си е кефен човекът!
Ей, големо ла..о ми е този!

# 91
Блатечки живее с Диляна. Не е и с двете. Често ги виждам заедно.
Уау! Звездите ми говорят, че това ще е челното заглавие на Уикенд, Шок и каквито ще парцали има

# 92
  • Sofia
Преди седмица четох тази информация по доста медии, че живеят заедно и даже обмислят второ дете. Не е нова.

# 93
  • I want it all and I want it now.
Ю. Дончева сега я гледам, че си е правила веждите и се е загрозила.

# 94
Блатечки съвсем е заприличал на чичка. Много занемарен изглежда, а уж на младини е бил шампион по карате.

# 95
Нейните вежди винаги са били.....хм....не много хубави.

# 96
  • София
Приема за 3 март
Скрит текст:

# 97
Е колко да са скъпи Малдивите на едни...800лева разстояние!
Халваджяновия клон през месец все са там.. hahaha
А стига бе!
Прецакала съм се , 2000 лв е 5 нощувки в Сол луна бей маре в Обзор

А, не се притеснявай. Пак можеш да ядеш буболечки в това смотано село Обзор.

# 98
Бракоразводното дело не го е загубил! Споразумяха се извън съда, след като адвокатите й са я убедили, че с това с което разполага като доказателства, не може да му вземе повече от 7 милиона. А Мъск го има заснет на камерите. Той може да си твърди каквото иска.
И на мен ми е много странно защо чак сега се намесва Мъск в цялата каша. Защо не го използваха това при развода, да му спестят и последните 7 милиона за вино поне на Джонито? 
Амбър още ли е с Мъск или я замени вече?

Президентшата откъде ги измисля всеки път тези странни дължини и тя...

# 99
Въй, и аз 2014 почивах в Позитано! Язък- разминала съм се с Ричард Гиър. Фенка съм му и със сигурност не бих останала безразлична да го видя по бански край някой басейн/ плаж.

Погачата за 40 дни май не е нужно да се прави точно на датата, по- скоро е важно да не е преди това. Поправете ме ако греша.

Джонката Деп винаги ми е бил от противетата, изключение прави единствено участието му в "Аризонска мечта".

# 100
Емили Ратата и съпругът ѝ милионер не си били плащали наема за апартамент в Манхатън от 2017г., защото се възползвали от вратичка в закона. Дължали над 120 000$. https://www.dailymail.co.uk/news/article-6766261/Emily-Ratajkows … ft-rent-free.html

# 101
Наталия Гуркова, наблъскана с филъри, декламира заучени фрази в Папараци... Все едно гледам 'Съдби на кръстопът' ...

# 102
# 103
Емили Ратата и съпругът ѝ милионер не си били плащали наема за апартамент в Манхатън от 2017г., защото се възползвали от вратичка в закона. Дължали над 120 000$. https://www.dailymail.co.uk/news/article-6766261/Emily-Ratajkows … ft-rent-free.html
Доста гнусни ще се окажат тея гълъбчета.

# 104
  • София
никога не съм била На Обзор.

снощи сънувах Кортни Лов. голяма симпатяга беше:)

Общи условия

Активация на акаунт