Звездни компромати- 401

• 71 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Аз и я платих на Диляна последната екскурзия.
С/у какви услуги?

Колко пък да е известна , стана по известна с това , че роди дете на Блатечки, и от скоро рекламира някакви соли
Тя не се развява само до Малдивите, за това ми направи впечетление.
Явно с/у определени услуги жената си почива в различни екзотични точки.
Когато нямаш бизнес или не работиш , а си нон стоп по Малдиви, Занзибар и т.н. буди определени въпроси
Или Дилянчето е чиста като сълза , а Моника други подобни са к...и

Много жени биха си предложили услугите,за да им плащат почивки на Малдивите,но нямат пазар,гроздето почва да им киселее и го удрят на пишман морал

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 14:58 от Какво?

# 227
  • Mediterraneo
Преслава?! ОМГ дет се вика!

Какво ѝ е на Преслава ?

Освен че не прилича на себе си и трябва въображение да я разпознаеш ли? Иначе нищо й няма.

# 228
Ако това е свеки на Антония...  скоро сигурно ще я четем в темата "С какво ви дразни свекървата"... Simple Smile

# 229
Тоци, Мария Илиева и Цвети Пиронкова са с един модел колички.

# 230
Погачата на Антония гледахме ли... Извинявам се, ако повтарям:
https://static.dir.bg/uploads/images/2019/03/05/1675424/orig.jpg?_=1551775582 - това дали е свеки?

Ох, малкият какъв поглед извади тук. От сорта "тая с какви глупости ме занимава" Joy

# 231
А аз мислех, че аз съм се изсилила с почачата на бебето 😆 Сега разбирам, че направо нищо не съм направила, даже съм се изложила. 😆

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 22:09 от ARIA*

# 232
На тези шапки с черепи не им ли отмина модата отдавна? Преслава ми е много смешна. Хем се мъчи да е стилна и модерна, а когато и да я засека на живо все е много зле. Някакви спортни дънки, които все са и набръчкани към глезените (явно не знае,че може да ги скъси) , шапки и якета на черепи или огромен надпис на Плейн , и любимото ми - сандали на ток с платформа отпред. Това цялото съчетано като една визия. Тези стилисти не им ли дават съвети как да се обличат нормално в ежедневието?! 
Например Галена и Цветелина Янева в ежедневието им, когато съм ги засичала, изглеждат страхотно. Много семпли и стилни.

# 233
А аз мислех, че аз съм се изслила с почачата на бебето 😆 Сега разбирам, че направо нищо не съм направила, даже съм се изложила. 😆
Точно това се чудих, дали сега е такава модата да се прави, като малка сватба

# 234
На тези шапки с черепи не им ли отмина модата отдавна? Преслава ми е много смешна. Хем се мъчи да е стилна и модерна, а когато и да я засека на живо все е много зле. Някакви спортни дънки, които все са и набръчкани към глезените (явно не знае,че може да ги скъси) , шапки и якета на черепи или огромен надпис на Плейн , и любимото ми - сандали на ток с платформа отпред. Това цялото съчетано като една визия. Тези стилисти не им ли дават съвети как да се обличат нормално в ежедневието?! 
Например Галена и Цветелина Янева в ежедневието им, когато съм ги засичала, изглеждат страхотно. Много семпли и стилни.
Преслава е сладурана, но е много зле в обличането.
Едни и същи роклета носи, никакво въображение.

Стилът ѝ е замръзнал някъде в началото на 21 век и така си стои.

# 235
Новият на Кейт Бекинсейл е много гнусен...бляк с този гаден език.
Що да умира от скука, по принцип с по-млад красив мъж?
Ама този има вид на пропаднал наркоман.
Скрит текст:

Пийт Дейвидсън се казва, 93-и набор е момчето (точно двайсет години им е разликата), комедиен актьор - та вероятно не й е много скучно с него Simple Smile Бивш годеник на Ариана Гранде. В движение по нещо ми напомня Даниел Петканов и ми е неприятен.

# 236
Преслава е сладурана, но е много зле в обличането.
Едни и същи роклета носи, никакво въображение.

Стилът ѝ е замръзнал някъде в началото на 21 век и така си стои.
На мен хич не ми е сладурана. Много лицемерна ми е вижда и точно от тоя тип нагаждачи, които се мазнят на всеки, за да не си помисли някой, че не са милите и добрички душички, които им се иска да бъдат в очите на хората. Мнението ми се гради на участието и в “Биг брадър” и няколко случки на живо, на които съм присъствала. А за гаджето и, което се изживява като някаква недосегаема мутра, не ми се и коментира. В комбинация двамата са някакъв ужас. Той се зъби на хората, а тя се хили ехидно до него.

# 237
Ако това е свеки на Антония...  скоро сигурно ще я четем в темата "С какво ви дразни свекървата"... Simple Smile
То си пише, че е свекървата. Има и със зълвата, с мама на Тоци, таткото е много шик с тия бАтуши....Стил и класа Mr. Green

Бруклин станал на 20. Кога мина това време?
https://eva.bg/media_cache/article_photo_above_text/crop_7,46,74 … ram8443938431.jpg

# 238
  • Варна
Антония ми изглежда по-пухкава отколкото на снимките, които си пусна по клин.

# 239
  • Брюксел / София
Тоца пак е заформила ноктаците:(
И е мн смешно на снимките, на които бебето спи и главата му е килната, Тоца кърши чупки и муцки!
Иначе таткото изглежда отслабнал и смален, бая по-нисък е от Тоца:)

Общи условия

Активация на акаунт