Звездни компромати- 401

• 71 467
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Още едно звездно бебе,на певицата Нора Караиванова...разбрала,че е бременна в пети месец Thinking сега е в шести

# 466
Леле! Пожелавам и лека бременност и раждане!

# 467
Егати, като знам аз през какво минавам в момента, как им треперя на пустото ЧХГ и прогестерон, чудя се какви добавки да взимам и съм на тръни дали няма да навредят, дали да се подлагам на терапия с Фраксипарин или не, дали ще чуя сърце след две седмици или всичко ще е приключило дотогава.... направо ѝ завидях, че е разбрала в пети месец Smile

# 468
  • Sofia
Лошото е,че през тези месеци тя е била болна и е пила всякакви лекарства,също и алкохол...дано бебето е здраво Hands Pray

# 469
  • София
Ким К. в Париж.Grin Отвратителна жена.

Скрит текст:

Боже, каква смешка е тази жена Close И къде отива така облечена?!
в Лувъра:)

Гучи са щета без Том Форд.

# 470
Леля Гло,е една наградена крава-монтафонка,дори в погледа и личи..
Увиснали цици и Х-овидни крака..
Ако не бяха липосукциите и силикона,щеше да си бъде обикновен дърводелски тезгях,ама от как се лъсна,вече не е пристан за дърводелци,ми и чат-пат по някой дърворезбар се закача..Simple Smile

# 471
  • София
Милена от Тройка на разсъмване е с награда за жена на десетилетието в категория Кауза https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … hid=1551954973316.

# 472
  • софия
Този Захари не беше ли завъдил някаква любовница или го бъркам с някого?
С Башар Рахал?

Жената на Захари е супер готина. Не, че това би било спирачка, ако някой иска да се наиграе.

# 473
Има ли обявени печелившите от Жена на десетилетието? Силно се вълнувам за Ирини...

# 474
А аз се вълнувам за Богданска, стана ли интернет жена на десетилетието... Grinning

# 475
А аз се вълнувам за Богданска, стана ли интернет жена на десетилетието... Grinning

Стана.

За Захари и Диана аз не съм срещала слухове за любовници и изневери, много хубаво семейство изглеждат.

# 476
  • Бургас
Явор скубел и влачел за косата момиче,с което са се скарали.
Виждала съм го на к-г Градина с тайфата му,няма такъв отврат!
Захари е един от любимите ми актьори в Бг.

# 477
А Стрина не стана..........мъка.
Не намерих някъде обявени печелившите, превъртях набързо церемонията. Че и аз се вълнувАх.
И Илиана Раева стана. Мария Илиева. Абе, не е за приказване.

# 478
Буля Иваница какво да стане? Какво е направила? Освен да се оплаква от некоректен персонал и да смуче вино?
Като дИ я спомня в ББ... 🤣

# 479
  • София
Ким К. в Париж.Grin Отвратителна жена.

Скрит текст:

Боже, каква смешка е тази жена Close И къде отива така облечена?!
в Лувъра:)

Гучи са щета без Том Форд.

Това не може да е истина...Fearful...

Общи условия

Активация на акаунт