Помогнете ми с модерно име с буквата П

• 9 568
  • 145
  •   1
Отговори
# 75
Как би било галеното на Палома?

# 76
# 77
  • Велико Търново
Глас от мен за Паола

# 78
Как би било галеното на Палома?

Паломка.

Палома (гълъб) е адски нелепо име на българче, сори.

Само Паулина ми харесва от посочените, ако трябва да е изгъзено името бих се спряла на ПаУла.

# 79
Честно,това име Паола ми е много смешно,чак се чудя къде му се сляга ударението:joy: Иначе е много модерно след като известна чалга певица си кръсти така отрочето, то в Добрич Паола до Паола с лопата да ги ринеш Joy Но иначе с П е трудно да се избере име, на мен лично Петра най-добре ми звучи все пак сме в България, другите испански варианти ми звучат като имена на другия етнос, леко мургавия... но пък са страшно модерни Joy

# 80
Петра ми е еквивалент на Пенка. Пък и се сещам за фолк певицата Петра.
Паола  е по-добре  и по-съвременно от Петра.
А иначе фаворит ми е Пресияна.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 14:26 от trotinettka

# 81
  • Terra incognita
Петя. Най- нормално звучащо и най- близо до Пепа. Няма да се налага детето всеки пък да спелува името си, като го попитат как се казва.

# 82
  • Най-красивата страна
Петя в Русия е мъжко име,умалително от Петър.

На Палома,Паола галеното може да е Поли.

# 83
  • Terra incognita
Всеки знае, че в Русия Петя е мъжко име. Само дето не живеем в Русия, а в България това си е съвсем нормално, широкорсзпространено женско име.
То и в Испания Галина означава кокошка, примерно, но в България си е нормално име.
Палома ми звучи грубо, а Паола ми е трудно за изговор, защото то се изговаря с характерното средноевропейско "л", а изговорено от повечето българи би звучало като Паоуа.

# 84
Пенда не видях да е предложено сред всичките безумия 😂

Извън шегата, П не е особено благодатна буква. Единственото име, което ми харесва е Преслава, въпреки кофти асоциацията с чалгата.

# 85
Едно време не се ползваше Петра, а Петрана.

# 86
Сигурно е професионална девиация, но Палома все ми звучи като Папилома и ми навява малко венерически vibe Grin...което пък иде да покаже какъв широк спектър на интерпретация може да има всяко едно име в зависимост от личните възприятия.

# 87
Ох, и на мен Пени ми напомня на пенис, за съжаление. Обаче то с всяко име може да се направят кофти асоциации...

# 88
  • Варна
Ох, и на мен Пени ми напомня на пенис, за съжаление. Обаче то с всяко име може да се направят кофти асоциации...

Хайде до колкото разбрах Yersinia pestis е лекар и свързва името с болест, ами ти по каква линия свърза Пени с пенис Joy Joy Joy

# 89
ами само една буква ги дели....

Общи условия

Активация на акаунт