Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 577
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
  • Street of Dreams
Не искам никого да подвеждам. Просто не винаги справянето е с фередже и живот в клетка. Ревността има различни степени и трябва да се прецени индивидуално. Повечето мъже, които познавам, не биха били ок жена им да си чати с други мъже. Четенето на разговори, особено с приятелки, е друго нещо. Изместихме темата обаче.

# 91
Моя втория годеник беше такъв. Само, че не ми искаше телефона, а си го проверяваше докато съм в банята примерно. Тогава имах период, в който нямах телефон и ползвах служебния за личен. На служебния всеки ден говоря с най-различни хора. Една вечер се чудя защо не ми говори, а той да вземе да рови вътре и да види номера без имена. Полудял. В 1 часа се събуждам от хлопане и гледам човека си стяга багажа. Не можел да заспи като не знаел с кого съм говорила защото не пишело. Тогава разбрах, че не става, но защо му дадох шанс не знам. После стана по-зле

# 92
Не знам защо се правите на неразбрали....
Между чат-флирт и чат-обикновен разговор, огроооомна разлика.
За да е подозрителен и да не харесва чатовете й, едва ли с мъжете-приятели си говорят за китки/книги или манджи.

# 93
Изобщо няма значение за какво си говорят, момичето си написа, все е проблем. Той чете и чатовете с приятелките и, не само с мъжете и приятели. За това каква е причината? Маниакална ревност и желание за контрол и обсебване. Ситуацията щеше да е още по психарска ако момичето имаше приятели в града си. Щеше да я ограничава и от контактите с тях. Без значение мъже ли са, жени ли са.

Една приятелка имаше такъв индивид. Не и "разрешаваше" да се вижда с мен, защото съм била лошо въздействие 😂 За всичките и приятелки имаше такова мнение. Не издържаха много. Иначе много я обичаше де...

# 94
Съвсем не е така. На мен ми се сърдиха, че съм говорила с кръсницата на детето ми след като той излязъл, а не докато бил вкъщи.

# 95
Да ви кажа, аз съм ревнива попринцип и съм го минала същото това нещо с ровенето на телефони, скандалите защо си пише с някоя и т.н. След като човекът ме остави (разбираемо защо), много се засрамих от постъпките и отношението си и си казах повече такива неща - не! Ще излъжа, ако кажа, че не съм ревнива хич, помрънквала съм, но никога не се е превръщала ревността ми в тормоз. Ако ревнивецът осъзнае, че греши, нещата могат доста да се подобрят.

# 96
Айде бе ще и държи сметка защо е отговорила на еди кой си в еди колко си часа, а на него две минути по късно. Чиста патология си е това и ще се засилва. Щом на 40 все още е ерген с няколко връзки и всички приключили без да се стигне до нещо по сериозно, вие си направете извода.

# 97
Това е сега, докато са гаджета. Ако му стане съпруга, просто не искам да си представям какъв контрол ще е.

# 98
Това е сега, докато са гаджета. Ако му стане съпруга, просто не искам да си представям какъв контрол ще е.
А де. Още вчера написах същото.

# 99
  • Street of Dreams
Щом на 40 все още е ерген с няколко връзки и всички приключили без да се стигне до нещо по сериозно, вие си направете извода.

Ако беше разведен, или баща на извънбрачно дете, това е по-добре, защото...?

# 100
Лучия, аз също съм на 28, с образование, от малък град. Тук повечето ми познати също живеят при родителите си.
Никога не бих могла да живея така, аз съм самостоятелна от студентските ми години насам и не ми дреме и грам, че живеем в 60кв.
11 години ми се виждат огромна разлика, с ММ сме на една възраст и на еднакъв етап в живота си. Имах преди време краткотрайна връзка с човек с 10 години по-голям и сега, поглеждайки назад, мисля че се чувствах ужасно.
Имах и друга, детска любов в продължение на 2-3 години с един безкрайно ревнив човек. Заради него трябваше да прекратя контактите си не само с момчета приятели, но и с всички момичета, защото той не можеше да понася идеята да прекарвам време или да говоря или пиша с друг, освен с него. За щастие, тези хора останаха до мен, а аз се криех за да продължа общуването си с тях. Само заради това, аз бих прекратила връзката с В.. Иначе, човека ми изглежда несигурен и в теб и в себе си. Аз семейство с човек, с който имаме толкова неразбирателства и толкова объркани отношения, не бих направила. Но пък вярвам във втория шанс (ако го обичам), бих поговорила с него, бих му обяснила всичко много спокойно. Накрая ще го попитам какво мисли и мисли ли че ме обича, иска ли да ме приеме такава и смята ли че трябва да продължим да сме заедно. Ако не, просто си тръгваш, оставаш една седмица тъжна и след това продължаваш напред. Най-важното в живота ти е да бъдеш щастлива, има ли смисъл да пренебрегваш щастието си, за една изкривена връзка? И ако се случи да останете заедно, поживей с него година-две и след това мислете за брак и деца. Само ако си щастлива.

# 101
  • Бургас
Заболя ме главата докато прочета първия пост. Simple Smile
Ми не сте един за друг. Явно тези 11 години, въпреки, че не са много, вас ви делят. Той ревнив, тя чати...

Нека съм коректна, ако набарам чат на ММ, че го канят на гости в друга държава и то индивид от женски пол, ще излети чартър за там от терасата. Не дай боже набарам повече от един такъв чат. Иначе съм добро момиче. хич няма да мисля дали и какво му липсва.
От друга страна В. има доста непостоянно поведение. Сменя посоките, т.е. несигурен, което до някъде озачава и повечко ревност. А повечко ревност + чатове разни...ми кофти комбинация.

# 102
Айде сега чатовете виновни, той нека централно си оправи проблемите в глава си, че на тия години проблемите ще му се задълбочават.
Пък и те не са семейство, до колкото разбирам и не се виждат често и секс не правят често... работата е ясна.

# 103
  • Агент под прикритие
Кратко, точно и ясно: човека е man-gina (от vagina). Оставяш го и не се обръщаш назад.
Относно връзката: "счупена" връзка е като счупена чиния. Можеш да я залепиш и да я ползваш пак, но няма да изглежда по същия начин.

# 104
OnDiNe_ , Франсоаз* ,
Той МИ чете и чатовете с приятелката ми, която не живее в България вече, и поради което основно пишем.
И да, имам и приятели мъже, от ученически години, както и такива от преди 10 години, с които поддържах приятелски отношения, и с които сме се виждали 1 път на 5-6 месеца..и с които не съм се виждала, нито чувала, от 1 година
Също така обясних, че тази една година не съм контактувала с мъже, точно защото съм знаела, че всичко се следи.
И да, повече ме дразни това дребнаво ровене и сравняване - защо на мен си отговорила 2 минути по-късно от на еди-кой-си, пък ако ще този еди-кой-си да е баща ми

Stallion001, ''в случая говорим за такъв човек, за който всеки неин чат с който и да е му бърка в г***. Ами представете си, че момичето си има приятели мъже с които се знаят още от деца (примерно) и такива ревници слагат забрани и ултиматуми и тя трябва да си прекъсне приятелствата си заради него. Освен това със сигурност и писането с приятелки ще е проблем, той ще иска да види и тези чатове, което е абсолютно задушаване и отнемане на лично пространство. ''  
  Така мисля и аз. И то не говорим само за чатове! Вие разбирате ли, че дори да съм на линия на вайбър или каквото и да е, и да не пиша на него, а просто да чета (примерно, редовно чета една.бг,  обекти.бг, и т.н.), но да не му пиша, това вече е повод за разпит! Как така съм на линия, с кой съм толкова заета, че не мога да му пиша на него?!

OnDiNe_ , ''ако жена ти е силно привлекателна (особено в очите ти), трудно ще приемеш, че Иван и Петър я приемат като партия за шах примерно. Да не говорим, ако си ревнив'' 
Виж, с това съм съгласна. Но ако съм му толкова привлекателна в очите,  то тогава защо не му е интересно да ме слуша? Да прави секс с мен? Да показва, че ми се радва?  Или като красива ваза  - красива е да си седи там, за украса

Франсоаз*,  ''едва ли с мъжете-приятели си говорят за китки/книги или манджи.''    - в интерес на истината, за китки - не, но за книги сме говорили. В. не е човек, който обича да чете книги. Виж, да гледа филми - да.

Уейв,  Аз също съм ревнива и съм ровила в телефони. С бивше гадже съм стигала до там да му правя регистрация в мтел, да изваждам разпечатка на разговорите, и да гледам с кого е говорил. Тогава (в моите очи) съм имала повод - чакала съм го, докато той е карал ''приятелка'' на вила, че нямало с какво да се качела до там.. и оставал да я изчака.
Но от тогава насам гледам да се въздържам от такива неща.

'darilla, ' а аз се криех за да продължа общуването си с тях'' - с някои от тези хора, включително човекът, за когото сега работя, и с който сме приятели от 14 години (разбирайте, като съм била 8 клас в училище), също се наложи да контактувам скришно. Но не защото съм се сваляла с него. Ако съм искала, за тия 14 години, да е станело нещо,нали..

Общи условия

Активация на акаунт