Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 547
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
Василена, миналата година има убити 35 жени от мъжете си. Не дай Боже повече такива случаи! Как да не се притеснява човек?
Лучия, казала си му каквото трябва. Блокирай го ти и да се оправя.

# 151
Злодеида , в едно нещо съм супер добра - в психоанализата на хората .
Престанете да се фимирате и да проектирате собсвените си страхове и преживявания
върху други индивиди .

# 152
Злодеида , в едно нещо съм супер добра - в психоанализата на хората .
Престанете да се фимирате и да проектирате собсвените си страхове и преживявания
върху други индивиди .
И аз астрална близначке и мога да се басирам, че е въпрос на време господина да започне с милите очи .

# 153
Може ли и аз да изкажа предположение? Той няма да спре да я търси. Тя ще го избягва известно време, после пак ще се съберат - за дълго или не, не мога да предположа. Все пак и в двамата още има чувства.

# 154
Lorelada,
Съвсем логично предположение. И тъй като наистина има вероятност да стане така и да се ''поддам'', предпочитам да не го виждам. Поне за сега

# 155
Пожелавам ти да имаш сили да не се връщаш назад. Hug

# 156
Луче (ако мога така за по кратко та те наричам) имам много сериозни съмнения, че този човек ти следи телефона със шпионски софтуер и е чел дори това което тук си пишем. Вие от колко време не си бяхте комуникирали след раздялата и сега точно в момента в койго пусна темата и той взе, че те потърси.

Щом ти е имал достъп до телефона, и ти казваш, че е имало затишие да не ти пипа телефона (поне в твое присъствие) е много вероятно да ти е инсталирал такъв софтуер. И то точно такива хора го правят, което още повече засилва съмненията ми !

Аз имам една позната на която бившия и 100% и е инсталирал шпионски софтуер, но тя някак не и се вярва, може би защото се познаваме само онлайн, а исках да и помогна да си направи reset на телефона. Той разбра от разстояния за нейна нова връзка с друг мъж и успя да и развали тази връзка по отвратителен начин !

Вече с тази информация в интернет е много лесно и човек със малки познания да инсталира такива шпионски програми !

# 157
Stallion, стига си я филмирал с глупости.
Той ако е следял без тя да знае - ще се издаде.

# 158
Ти недей бъди толкова сигурен, ще се издаде ако е глупав !
А сигурно не е толкова глупав да разбере, че ако тя узнае с връзката им е свършено завинаги ! Аз съм изказал само предположение/съмнения, затова използвам тези думи.

В такива връзки е много разумно дори човек профилактично да си защитава било телефон, таблет, компютър през които комуникира и браузва, защото патологичните ревнивци винаги биха шпионирали ако се сетят за тази възможност !

Онзи изрод сотаджията, който уби жена си  детенцето си преди няколко месеца е бил шпионирал жена си с такава програма на телефона и в работата дори са му се подигравали, защото той им споделял за това !

# 159
Има ли значение дали ще се издаде или не? И съм убеден, че в момент на ярост - ще се издаде ако я следи.
То с тази връзка така или иначе е приключено завинаги. Дали ще е сега, след 3 седмици или след 5 години.

# 160
Не че е 100 % невъзможно, но не вярвам

А защо сега.. ами защото цялата финална драма стана на 3-ти март, след зарята Grinning
Минали са ден-два и е решил да звънне и пише.
Макар че, аз лично очаквах, да минат повече дни

Уейв,  благодаря ти за пожеланието. Дано Heart

Woox, колко си прав май.. Simple Smile

# 161
На въпроса в заглавието. Ако опиташ да го извадиш от зоната на комфорт,  например да заминете заедно да живеете в чужбина или голям град? Ще приеме ли толкова сериозна промяна?  Защото си мисля, че това ще е шанс и за двамата да разберете грешките си и да решите окончателно какво ви трябва, колко компромиси е разумно да се направят и колко- ненужно.  И най- вече: има ли я тая пуста любов или само планираме бъдещето ☺

# 162
Лейди Рамкин,
Той е живял в чужбина и повече не иска. Докато е бил там е загубил близки хора, с които не е могъл да се сбогува
Иначе съм за. Аз не съм живяла дълго другаде, така че бих искала

# 163
.. другите качества на Човека си заслужават и надделяват като значение за нея.
Това е уловката, да.
Винаги, всеки човек има положителни качества. Жертвите на домашно насилие и те са харесали някакви положителни качества в насилника, все пак. Животът не е черно-бял.
Да натъртя и аз, че нямам предвид авторката, нито който и да било от писалите тук, моля, не се припознавайте. Разсъждавам си просто.

# 164
  • София
За мен формулата е: когато лошото стане повече от доброто
Той е живял в чужбина и повече не иска. Докато е бил там е загубил близки хора, с които не е могъл да се сбогува
Иначе съм за. Аз не съм живяла дълго другаде, така че бих искала
Той, та той. Ами за 11 години е преживял доста повече неща от теб, това значи ли, че и за теб са табу
Загубата на близък наистина разтърсва, но по неговата логика - дай никой да не заминава, че току-виж донесъл нещастие на близките си.
Ама какво ли го дъвчем, ако НАИСТИНА ще го оставяш

Общи условия

Активация на акаунт