Добричките мами се събират, срещичка формират

• 14 793
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Лелеее...Публично се самобичувам от срам... Embarassed Теа,ами по какво да ви познае човек?Другите мами (е,не всички)ги има в албума...Имената на децата ги изключвам,щото в днешно време момченцата се казват или Александър или Мартин...Ама и твоето мъниче не е вече никак малко.Слагайте по една снимка бе,хора!Така като мене... Mr. Green То вярно,че и допълнителното инфо трябва да чете човек...
Мими кир е виновна и май тя ще го отнесе...Спотайва се и нищо не казва. ThinkingИ сега ако не беше споменала немската катедра, щях да се набутам в профила на теа,за да се уверя,че е тя...(Аз пак го направих де  Embarassed) Казвайте,ако и други колежки се подвизават тук,че съвсем ще се изложа...Значи това езиците действат добре на бебеправенето newsm78.Пускайте жокери,щото аз не се сещам за други колежки в детеродна възраст освен за една.По-младичките от нас (а те не са много  Flutter) не ги познавам.
Анушка,не им вярвай на девойките.Това на снимката бих била аз-преди около 10 години,минус 10-20 кг и с някой друг шев при добър пластичен шивач...Сега само откъм цвят на косата мога да  го докарам... Laughing
И аз не влизам много често тук,но поне веднъж седмично се старая да ви изчитам.Май само mama Blue срещам извън тази тема,да се навърта и тя между шамарите в клю-то... Laughing

П.П.Вече почвам да се съмнявам във всички и държа предварително да отбележа,че със свеки (която споменавам често,но само с добро) се обичаме и уважаваме много...Това в случай,че се окаже,че тук имам и роднини по нейна линия... Mr. Green

Фотопоздрав за Мимката... Laughing

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 08:03 от nia_r

# 91
Хехе, nia_r щях да се смея на глас ако Дима не спеше.
Да те светна за колежките: Боряна и Десислава(предавала съм й в далечната 1996/97 учебна г.).
Всъщност не знам дали ги завари. Имало и още една, но била нова май химичка и не я познавам.
На мен не езиците ми действат добре за бебеправенето...
Мъжа ми да кихне насреща и съм бременна. Голямо пазене пада.
И двете госпожици са правени от един път. Нещо като от Ало-Ало: "Няма да повтарям!"
И недей да скромничиш: важен е чара. Във всеки има по нещо хубаво!
А комплексите само създават липса на самочувствие.
Искам още фотопоздрави! Направо ми дай линк да зяпам!
Обичам каманаците, сигурно защото съм отраснала на тях!
Чудех се само това от Дълбок ли е? Чиракмана ми се вижда близичко.
Ако съм сгрешила още утре ще отида там да опреснявам визия.
(Всъщност от утре наистина съм на 1км. от снимката.)
Лека седмица на всички!
До писане до 16.07 при добро стечение на обстоятелствата.

# 92
Извинявам се за закъснението, но имах проблеми с нет-а! МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!  bouquet

# 93
Искам още фотопоздрави! Направо ми дай линк да зяпам!
Обичам каманаците, сигурно защото съм отраснала на тях!
Чудех се само това от Дълбок ли е? Чиракмана ми се вижда близичко.
Ако съм сгрешила още утре ще отида там да опреснявам визия.
(Всъщност от утре наистина съм на 1км. от снимката.)
Лека седмица на всички!
До писане до 16.07 при добро стечение на обстоятелствата.
Мими,право в десятката!... Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45691&photo=13     Болата
http://www.snimka.bg/search.php?q=Dylboka&checkbox%5B0%5D=1& … checkbox%5B4%5D=1           Дълбока
Снимките не са мои.Случайно ги намерих.И доста им се радвах.Би ми се искало да погледам червените скали край Болата,ама друг път...Мъжо каза,че с това висене във форума,ще си спечеля най-много една почивка до близката клиника за лечение на зависимости... Rolling Eyes
Болата -догодина!Ако имам добро поведение... Laughing
И аз си помислих за Боряна,но другите не ги познавам...Целувки на девойките и приятно изкарване на почивката,подскачайки по камънаците! Hug

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 16:33 от nia_r

# 94
ТЕЯ моля те припомни ми

# 95
gabriel2, припомних ти на лични.  Grinning

Ей, малък е тоз град. Всички се познават.   Mr. Green

niа_r, не се притеснявай, че не си ме познала. А за имената... Кво да направя? Тривиално. Не можах да го кръстя Макс - имаше протести /"а, като Макс и Мориц, разбойниците" и пр./.  hahaha Магдален - няма такова име просто. Щеше да е голям майтап. Съвсем  уникално. Поне нямаше да се чудят, кой е...  Joy

# 96
Теа мерси че ми припомни.Не сме се виждали отдавна .Как е Марти?А ти работиш ли?

# 97
абе аз ли нещо Crazy или този форум става Sick
и преди да ме нападнете да поясня, че нямам предвид нашата темичка, а форума въобще...абе и наща тема малко мудна Whistling
та си чета аз клю-то и всеки ден некви скандали..заключване на теми...обиди...питаш едно, отговаря ти се друго...лудница някаква
взе да ми идва до гуша май Tired
имате ли такива наблюдения newsm78...

# 98
Здравейте аз съм от Добрич и си търся дружка за разходки, че от компаният само ние сме с ремарке /бебе/. Живея в Добротица и предлагам разходка в градската градина /Простор и околностите/ и доста голяма доза разговори. Чакам, че ми е скучно да се разхождаме самички или да чакаме татито да се върне вечер и да хукваме тогава. Мерси. newsm51

# 99
Влз мв отчетните по градове там има много мами от Добрич

# 100
  • Добрич
Добро утро,момичета Hug
Черпя по едно кафе.
joannav добре дошла.Дай малко повече ихформация за себе си ,за да те включим на първа страница.А за разходка няма проблем,ще се запознаем и ще се разхождаме,както с мен така и с всички момичета от тук. Hug
mama_Blue абе и аз съм на това мнение.Много често попадам на такива спорове.Явно нещо доста мами са "настроени"...ми то и на мен ми писва понякога,а като гледам колко е пусто и тук и доста мами изчезнаха,май не съм само аз така,но пак си влизам,щото останаха готини момичета.пък и сега по разходки затова поупостя,на зима пак  ще се събере отбора. Mr. Green
ох,хайде до после.

# 101
  • Толбухин
Добро утро и от мен.
Добре дошла на joannav ние не сме от Добротица но правим доста чести екскурзии до центрото.
Искам да питам някой от вас има тунер на комп че нещо не правим както трябва с моя мъж????
(знам че не е за деца но вие ще ми простите)
Ето ви и нови снимки на Емо     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48093

# 102
  • Добрич
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, но ако знаете пак каква натоварена програма имах.
От петък вечерта децата са си в къщи.  Grinning Не сме напълно оправили, но става за живеене Wink.
В събота вечерта бяхме на юбилей на една леля на мъжа ми. Луди танци до малките часове в "Централ", след това цяла нощ имах мускулни крампи от толкова много хора и ръченици.
Вчера моят мъж беше рожденник, та и по този повод празнувахме.
Изобщо, такива "ангажименти" желая всекиму! Laughing

Има нови момичета в темичката, много добре!

mama_Blue, едно птиче (дето живее точно над вас) ми каза нещо интересно Wink Ако е истина, супер!
А форумът е такъв зверилник много отдавна, май е на моменти. Има периоди на "затишие", а след това всички "се емват". Горещо ли им е, що ли.

ЕМ40, хубави снимки, както винаги.

Лек ден на всички. Надявам се да не завали, че след малко излизам с отряда Wink.

# 103
Еми 79 набор съм, учила съм в ОУ Стефан Краджа, после завърших ветеринарния 98 и накрая за капак първо във "Българоруски филиал на Варненския свободен университет" и след 3 години здраво доене от тяхна страна се преместихме във Великотърновския. А за това че си търся някой от Добротица, това е защото още не мога да се престраша да слизам до центъра. с туй хранен на три часа нещо сякаш много партакеши трябва да мъкна.

Пускам си кюто ако някой иска да се върже че с това писане във форума став ултра бавно.

# 104
Здравеите и от нас(мен и Рая)
,момичета вчера бяхме на моренце с приятели и къде да ходим .... на Каварненския плаж,водата перфектно чистаи плажа не е лош  Thinkingдо тук добреи сега следва  #Cussing out smile3511 newsm61 цигани ,цигани все едно от цяла Б-я са ги събирали и исипали на плажа #2gunfire #2gunfireот всички страни мангита.Тръгваме да си ходим и познаите няма ми чехлите #Cussing outне че са ми нови ама ми стана криво и гадно smile3518почваме да търсим навсякаде,а те (чехлите ми)решили да се скрият под хавлииката на циганите до нас(ама тя Мама циганка чак се изненада как са попаднали там #2gunfireповече крачето ми няма да стъпи там ,и така им се накарак на чехълките ми smile3512 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт