Добричките мами се събират, срещичка формират

• 14 799
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
здравейте
ние днес ставаме на половин годинка(ох колко бързо мина времето) та ви черпим по едно от тука  newsm38 Wine Glass и сме решили ако всичко е наред живот и здраве на 23 тоя месец да направим кръщене.
ох толкова за сега,че малкия не ме оставя намира

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 17:42 от ani_ji

# 106
Честит 6-ти месец на Жулиен на ani_ji.Да расте здравичък и весел![/size

ние на 15.07 ще правим кръщене на малката.Сега се чудим в кое заведение да се съберем след това,хем да не е супер скъпо хем и да е с хубава кухня.Мами дайте ако имате някакви идеи  за заведение.

# 107
Честит 6-ти месец на Жулиен на ani_ji.Да расте здравичък и весел!

ние на 15.07 ще правим кръщене на малката.Сега се чудим в кое заведение да се съберем след това,хем да не е супер скъпо хем и да е с хубава кухня.Мами дайте ако имате някакви идеи  за заведение.

# 108
Здравейте, мами!
Искам да ви питам как стои въпроса с детската кухня в Добрич. Къде се подават документи и какво се иска, колко бурканчета, и дали август месец работи.
Мислим другата седмица да идваме и това ми е важна информация.
Също ще ви помоля да споделите къде правят хубави торти за детски рожденни дни.
Благодаря много!

# 109
Честити 6 месеца на Жу!!! Да е здрав и послушен!!!
  bouquet за Ани

Ted_cat , съмнявам се скоро да въведат общата стерилизация, но все пак...трябва да занесеш 6 буркана с метални винтови капачки. Документите включват копие от акта за раждане и молба свободен текст. Нямам представа дали почиват лятото...не съм се замисляла за това, но е логично да имат отпуск.
Aleksa , Сирена , Рубин, Панорама

# 110
Aleksa,ние редовно ходим в Летния театър,там правихме и рожденния ден на Рая,много съм доволна както от персонала така и от храната. newsm10 smile3501

# 111
За кухнята питам, защото нашата тук няма да работи целия август, а така си свикнах  последния месец на готово да взимам храна, че сега не ми се мисли ако трябва да готвя. Иначе 6 бурканчета не са никак много, тук искаха 20 и си ги събирах доста време... Някакви отзиви от яденето там? Доволни ли сте?

# 112
Ted_cat, в сладкарница Кристи на центара.Не знам дали знаеш обаче къде се намира.Наистина са страхотнии тортите - със снимки на бебчето, с анимационни герои или точно каквато ти искаш.И на вкус са ми любими.

# 113
emev, не зная точно за коя сладкарница става дума. Да не е тази до магазена за козметика и парфюмерия, където бяха будките за цветя?

# 114
  • Добрич
малко позакъснял ПОЗДРАВ ЗА ЖУ!
ДА Е ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА МНОГО ВЕСЕЛ!
ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
   bouquet
Ани, много хубава торта  Wink

mama_Blue, дай малко интифа за какво става въпрос, че аз както винаги не съм в час   Blush нали нямам време да чета, все съм назад и неразбрала Crazy

Сладкарницата е на КООП-овете, точно до парфюмерията Simple Smile

За кухнята - незнам дали имат почивка  newsm78 още утре ще питам, дано нямат.

От ходене напред-назад не ми остава време да си оправя и пусна снимките от кръщенето и рожденият ден, но скоро и това ще стане.

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 01:23 от kemi

# 115
Ted_cat, Kemi е отговорила вместо мен.Наистина се намира точно там,където махнаха цветарските магазини.

# 116
Нашата торта беше от сладкарница Рандеву(БЛИК)БЕШЕ МНОГО ХУБАВА Peace newsm10

# 117
  • Добрич
Добро утро, момичета!
Ted_cat, аз винаги взимам торти на "Оникс". Единият от магазините им е срещу кино "Добрич". На "Кристи-5" нещата също са хубави.
Ако не ти се занимава със записване на кухня, мога да ти дам нашия талон. Няма да ползвам скоро кухнята (ако изобщо я ползвам повече), че нали я закъсахме с коремчето и си готвим внимателно в къщи. Миналата година кухмята нямаше почивка. Peace

Поздрави на порасналото момче на ani_ji.   bouquet

Приятен ден на всички!!!

# 118
Благодаря много за информацията, момичета!
Анушка, ако наистина няма да си ползвате талона ще е супер, ако можеш да ни го дадеш - да си спестя ходене до педката, пък и незнам дали биха ни записали като живеем в друг град. Ние ще останем за около месец, така че след това ще ти я върна. Прати ми телефона си на лични, ако искаш, да ти се обадя като дойдем, че там нямам нет и няма да мога да ти пиша. И благодаря много! smile3525

# 119
  • Добрич
Е, мами, много се разхождате. НИкой не е писал тук от вчера на обяд Shocked.

Ted_cat, писах ти на лични.
Нека кажат и другите момичета, дали има промяна в регламента. Но по принцип талона ти трябва при купуване на купоните (евентулано Wink), а заверката се прави за след един ден. Т.е. в понеделник заверяваш за сряда. Така че, ако искаш, може някоя друга майка да ти купи и завери купони предварително, за да използвате от самото начало кухнята.

Не знам до кога ще се задържи готино времето, след малко излизам. Моят щурчо е станал голям беглец. Не мога да го стих=гна по центъра. Чудя се количка ли да бутам, него ли да гоня. И няма страх от нищо. И не ме слуша Cry, ама изобщо!!!

Вчера видях Веселина Калчева, тя вече е влязла в 9-тия месец. Добре изглеждаше, според мен. Поздравява ви всички!

Хайде до следобяд, може би.

Общи условия

Активация на акаунт