Без диета, без спорт?!

• 11 072
  • 186
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Аз също съм за спорта. Не заради отслабването. От спорт не се отслабва, ако не внимаваш какво и колко ядеш. Но спортът има два много важни плюса. Първо стяга тялото (не всички спортове, но повечето). А стегнатото тяло винаги изглежда по-добре, дори да е с повече кг. И второ, което е по-важно - движението е здраве. В днешно време всички живеем много обездвижено. Което в една по-следваща възраст води до  много болести. Достатъчното движение е най-добрата профилактика на доста болести - кръвно, диабет, стрес, депресия, ставни болежки, остеопороза и още, и още. Така че движете се, много е важно. Какъв ще е точно спортът няма голямо значение. Намерете си такъв, който ви доставя удоволствие. Дали ще е фитнес, колело, танци, плуване, походи в планината или 2ч разходка в мола не е важно, важното е да се движим. А липсата на време е просто извинение. При добра организация всеки може да намери време. Въпрос на приоритети.

# 76
Тичай по час и нещо пък да видим дали не се отслабва от спорта. Какви бисери прочетох... Нямам думи.

# 77
Да, да тичай по час и нещо и после хапни мазна, топла баничка и една вафла и чакай да отслабнеш. Най-много да отгледаш здрави мускули, скрити под слой мазнини.
И какви толкова бисери прочете, че не се сещам някой такива да е писал тук?

# 78
Да, да тичай по час и нещо и после хапни мазна, топла баничка и една вафла и чакай да отслабнеш. Най-много да отгледаш здрави мускули, скрити под слой мазнини.
И какви толкова бисери прочете, че не се сещам някой такива да е писал тук?
Ти да ме видя да пиша, че после е важно да се яде мазна баница? Най - големия бисер е, че от спорта не се отслабва. Първо. И второ - диета се прави с ядене, не с гладуване, но какво знам аз - на 30 години, тежаща 50 кг, тренирайки всеки ден - и не се ограничавам кой знае с храната, само внимавам какво ям. Извинявайте, ако съм обидила някой.

# 79
  • Sofia
Имах предвид, че САМО със спорт не се отслабва. Ако ядеш безразборно, ядеш боклуци и приемаш много калории, колкото и да спортуваш няма да отслабнеш. Ако се храниш разумно, разбира се, че спортът подпомага отслабването. Не трябва да се забравя фактът обаче, че спортът също така и повишава апетита. Та при едно и също хранене със и без спорт, естествено със спорт ще отслабнеш повече. Но няма такъв филм да ядеш пици, чипсове и кола и да отслабваш, колкото и да спортуваш. Особено ако си жена над 25 год. Ако си момче на 16 може и да стане, но пак е съмнително.

# 80
Тичай по час и нещо пък да видим дали не се отслабва от спорта...
Сама си го написала
Хората са си го казали, ако искаш да отслабнеш като пиеш чай, трябва да си го набереш сам. Тренировки и правилно хранене. Това е истината.
Ако ядеш тесто, захар и всякакви боклуци, и да се скъсаш от тичане/спорт, ефекта ще е почти никакъв.

# 81
Хора, мили, защо видоизменяте думите, не мога да разбера, ЕСТЕСТВЕНО, че храненето е 70% от процеса към здраво тяло. Дори не е нужно някой да е 40кг. за да изглежда изумително - стегнатото и здравото тяло са най - важното нещо. Но ние сме хора, идва ден, в който така ни се допива кола или ни се дояжда мазен дюнер... няма как, не може да се лишаваш от всичко вечно. За това освен ядене, ТРЯБВА да се тренира. След много яка тренировка няма никакъв проблем да отидеш и да изядеш един мазин дюнер - ако не се случва често, разбира се. Тренирала съм с добри треньори, всичко е въпрос до воля и нагласа. То пък човек да не си даде мнението - момичето мързеливо и без воля и иска с чай да отслабва. Няма да стане така.

# 82
Не, бе, кой говори да не си дава човек мнението.Rolling Eyes
Ама квалификациите идват в повече, чак бисери да си чела. Всеки тук върви по различен път към добрата форма, не е нужно някой да влиза грубо и да поучава.
Има хора, които не обичат спорта и движението. Те какво да правят, като им кажеш да бягат по час и половина на ден?
Или пък такива с много наднормено тегло, тежащи по 120 кг. и нагоре. За тях този съвет е смъртоносен, най-много да получат някой удар.

# 83
Моето така "грубо влизане" беше, че се твърди, че от спорта не се отслабва. Гледали сме предавания по TLC как такива хора над 120 кг ги гърчат като червеи да тичат и да се потят. Но това е без значение.
Не е задължително да се тича - бързо ходене е напълно задоволително. Пак се извинявам, ако съм обидила някой.

# 84
  • София
Мис Съншайн, и аз на 30 бях толкова, без да тренирам. Дори май на 33 минах 50-те кг. Ядех си каквото ми душа иска, но аз по принцип не ям много сладко или поне тогава не обичах
Така че си права - какво знаеш ти на 30...

# 85
  • София
Зависи от човека и възрастта! И аз на 30 можех да си ям всичко и да си правя каквото искам. Имам такава структура, ген, тогава имах и метаболизъм.
Обаче сега, след 40, взеха да ми се трупат едни малки и дразнещи килца.
Също така се сетих, че не трябва да махам всички кг, да стигна теглото ми на 30, защото ще стана веяна скумрия.

# 86
Simple Smile Няма да кажа нищо, че пак ще се обидите.

# 87
Joy
Зависи от човека и възрастта! И аз на 30 можех да си ям всичко и да си правя каквото искам. Имам такава структура, ген, тогава имах и метаболизъм.
Обаче сега, след 40, взеха да ми се трупат едни малки и дразнещи килца.
Също така се сетих, че не трябва да махам всички кг, да стигна теглото ми на 30, защото ще стана веяна скумрия.

Точно. Аз ако си върна килограмите оттогава ще съм слаба, но доста повехнала в личицето. Като ошаф. Laughing
Така, че към момента едни 10 кг. отгоре не ми пречат, важното е да не стават повече.

# 88
  • София
Аз съм плюс 3 сега, като отслабнах. Яд ме е малко, че гърдите ми спаднаха.

# 89
Аз съм без диета и без спорт.
Просто не ям тесто, захар, ориз, картофи.
И ходя по 7000 крачки на ден.

При повечето безвъглехидратни диети се слабее бързо в началото, но липсата на въглехидрат не вреди ли на мозъка?  newsm78 Аз с диетата на Дюкан си бях докарала такъв световъртеж, че не смеех да изляза навън от страх да не припадна на улицата

Общи условия

Активация на акаунт