Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Много полезна информация, от изброените само в пицария Анджили сме ходили. Не помня да е било нещо особено храната. Ние две години подред ходим напролет за по 1 седмица, сега решихме да сменим с Хисаря в началото  на май. Почвам да се замислям обаче да отскочим поне за 1 уикенд и до Сандански. Много ни харесва града и най-вече парка. Може да отидем 24,25 и 26 май, ако навия ММ, че той не обича като има навалица. Но децата много секефят на парада за 24 май (веднъж го уцелихме) и особено им харесаха абитуриентите. Simple Smile

# 571
  • столицата
Да, там определено се отбелязват много по-тържествено националните празници. Иначе и аз не обичам тълпите.

# 572
Здравейте, преди две години исках да почиваме в бунгалата, но нямаше места. Отидох да ги видя и за бунгала са си много добре, в самия парк са. Басейна не работеше, но не е кой знае какво, направо мизерия. И в св. Никола съм била преди години, бях много доволна,но бях извън сезона на по-приемливи цени. Пролетната ваканция им е пиков сезон и цените са доста по високи

# 573
Здравейте! Планирам пътуване до Сандански за две или три нощувки в края на април.Целта е разходка в този край на България, не сме го посещавали досега /Мелник,Рупите, Роженски манастир/, като идеята е да нощуваме и вечеряме в Сандански.Моля, да ми препоръчате хотел в централната част, близо до заведения за хранене, ако има и басейнче с топла вода ,още по -добре.Едната вечер ще отпразнувам рождения си  ден, така че препоръка за ресторант за повода,ще ми е полезна също.Благодаря!

# 574
Как резервирате нощувки в Интерхотел Сандански? През сайта на хотела или през някоя агенция? В момента Визит ми дават същата цена, като през сайта на хотела и затова се зачудих дали през друг туроператор ще излезне по-изгодно 🤔

# 575
ние резервираме през сайта на хотела
ако цената има значение - препоръчвам две алтернативи - хотел Перун - не е в центъра, но е над градския парк и е добра алтернатива или хотел Спартак - бившия Свети Никола - в центъра е
В хотел Спартак - асансьорите са тесни и за хора с наднормено тегло ще е проблем. Също така, малко беше комплицирано плащането на нощувката. Иначе, е с отлична локация, реновиран е

# 576
  • There I was on a July morning
И ние през сайта на хотела сме резервирали. Не за друго, но е било в последния момент и така ставаше по-бързо и лесно.Hands V

# 577
За Интерхотела - през сайта му. Няма как тур.агенция да ви даде по-ниска цена, а и доколкото знам, хотелът предпочита резервацията да е през тях. Е, не съм проверявала как е през Букинг, но ако само цената ви е от значение, използвайте сайта на хотела.

# 578
  • пловдив
Как резервирате нощувки в Интерхотел Сандански? През сайта на хотела или през някоя агенция? В момента Визит ми дават същата цена, като през сайта на хотела и затова се зачудих дали през друг туроператор ще излезне по-изгодно 🤔
Писах им запитване на е-майл и ми пратиха оферта и сметка за превод на сумата.
Ние също правихме запитване през Визит , но ни дадоха по-висока цена от хотела.

# 579
Здравейте,

Някой знае ли кои от хотелите имат басейни, отоворени за външни посетители?

Благодаря!

# 580
  • пловдив
Здравейте , препоръчайте ресторант в близост до Интерхотела.

# 581
Здравейте , препоръчайте ресторант в близост до Интерхотела.
Ресторант "Орхидея".

# 582
"Орхидея" е точно до хотела. Малко по-нагоре по улицата, може би 300 м. е ресторант "Оазис", за мен е много добър и в зависимост от сезона сме правели и резервация. По-надолу и мъничко вляво е "Маслината", също е добър /един от най-старите ресторанти, има и градина/. Само трябва да проверите кога има жива музика в зависимост от това дали ви се слуша или не. Цените навсякъде са почти едни и същи, и сравнително високи /горе-долу като в София/, но...

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 19:19 от jfjallen

# 583
  • пловдив
"Орхидея" е точно до хотела. Малко по-нагоре по улицата, може би 300 м. е ресторант "Оазис", за мен е много добър и в зависимост от сезона сме правели и резервация. По-надолу и мъничко вляво е "Маслината", също е добър /един от най-старите ресторанти, има и градина/. Само трябва да проверите кога има жива музика в зависимост от това дали ви се слуша или не. Цените навсякъде са почти едни и същи, и сравнително високи /горе-долу като в София/, но...
Благодаря много за препоръките.
В Сандански има ли възможност за настаняване в апартамент, т. е не в хотел.
Налага ни се да останем още 1 нощ ,но ще имаме и гости и ни трябва помещение за 3 възрастни и 2 деца.
Благодаря предварително.

# 584
Апартаменти Попови, 2 пъти сме били и ни хареса.В центъра са.Наблизо има и много евтино и вкусно място за хранене.

Общи условия

Активация на акаунт