Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Точно където трябва
А при такова настаняване/ частен апартамент/ има ли къде да се ползва мин.басейн?

# 586
Не знам, ние не сме търсили.Май назад се обсъждаше в темата.

# 587
Здравейте!
Не намирам по-подходяща тема, затова ще питам тук, дано има някой, който може да ми отговори Wink

Моля, споделете кой от маршрутите Пловдив- Сандански (село Златолист) е по-подходящ да избере шофьор с не много голям стаж Wink или казано кой е по-лесен Simple Smile С приятелки ни се иска да посетим мястото на Преподобна Стойна, но пътят не е малко и ми се иска да не е прекалено тесен или натоварен, както и да има възможности да направим 1-2 почивки някъде.
През Доспат или през Якоруда?
Тук е картата:
Скрит текст:

# 588
  • Точно където трябва
Аз минавам през Якоруда. И мен ме е страх от планински пътища, но този съм му свикнала. Но не знам другия как е.

# 589
Преди време ползвахме апартамент, намиращ се на съседна пресечка до Аква сън. Тогава още нямаха хотелска част и приемаха само за спа и басейна. А цените бяха много прилични.

# 590
Моля ,да споселите актуална информация за парк хотел  Пирин,намирам много противоречиви коментари.

# 591
  • Точно където трябва
Най- вероятно противоречивата информация идва не от актуалността на мненията, а от различните капризи на хората.

# 592
elliee в Интерхотела сме влизали срещу заплащане в басейна тази не се пробвахме за четирима щеше да ни е скъпичко.
Отидохме в Сандански в последния момент едва намерихме апартамент на другия край на града -до парка два километра пеша добра разходка беше ама няма да повторя.
Цените по заведенията яко са скочили единствено в Голчев ни хареса съотношението цена -качество,но там да си намериш свободна маса си е живо чудо.
Днес като за последен ден паркирахме на някаква улица над парка и ни глобиха 20 лв за неправилно паркиране имаше още двайсетина коли около нас всички с глоби не беше много приятно като за изпращане.

# 593
Въпрос за интерхотел Сандански- има ли свързани външен и вътрешен басейн? Каква е температурата на водата,достатъчно топло ли е за дълго киснене на дете?
Закуската добра ли е? А вечерята? Чудя се за пореден път дали да изневеря на любимия хот спрингс. Ясно ми е,че няма да получа същото качество,но очаквам близостта на парка да компенсира за това.
Има ли достатъчно паркоместа за всички гости?
Всички стаи ли са еднакви или има реновирани и по-стари?
Всичко ще ми е от полза Simple Smile
Весели празници на всички!

# 594
  • There I was on a July morning
Въпрос за интерхотел Сандански- има ли свързани външен и вътрешен басейн? - ДА
Каква е температурата на водата,достатъчно топло ли е за дълго киснене на дете? - ДА, топли са всички басейни, има и един малък външен - в него направо не се стои от жега.
Закуската добра ли е? А вечерята?   - Да, но като качество отстъпва на Хот спрингс. Ако се притеснявате, мисля, че има и пакети само със закуска.
Чудя се за пореден път дали да изневеря на любимия хот спрингс. Ясно ми е,че няма да получа същото качество,но очаквам близостта на парка да компенсира за това.
Има ли достатъчно паркоместа за всички гости? - Ние, когато сме били винаги се намираше.

С пожелание за светли празници на всички Flowers Hibiscus

# 595
  • В.Търново
Имайте предвид, че в минерален басейн не трябва да се стои дълго.

# 596
  • пловдив
Въпрос за интерхотел Сандански- има ли свързани външен и вътрешен басейн? Каква е температурата на водата,достатъчно топло ли е за дълго киснене на дете?
Закуската добра ли е? А вечерята? Чудя се за пореден път дали да изневеря на любимия хот спрингс. Ясно ми е,че няма да получа същото качество,но очаквам близостта на парка да компенсира за това.
Има ли достатъчно паркоместа за всички гости?
Ние се върнахме преди няколко дни , уцелихме студено време и лично на мен за дълъг престой във вътрешния басейн ми ставаше леко хладно.Температурата на водата беше 30-32 градуса. Имаше един слънчев ден и бяхме на външния минерален ,там водата е по-топла . Доволни сме и от закуската и от вечерята.Нямахме проблем с паркинга.

# 597
Flower82,външният басейн голям ли е? Аз гледам за края на май и мисля,че тогава температурите ще са ок да се плува само във външния

# 598
  • There I was on a July morning
Goldeva, размерите на басейните ги има в сайта на хотела.

"два басейна с минерална вода:
 външен басейн с размери 12,5м х 6,5м
 вътрешен басейн с размери: 25м х 12,5м
- външен термален басейн с температура 38˚С"

Имайте предвид, че за плуване се препоръчва по-хладка вода, външният термален е подходящ само за киснене. Hands V

# 599
  • пловдив
От външния басейн,ние успяхме да посетим този с минералната вода , който има и детски басейн. Другия спиред мен като размери е достатъчно голям.При топло време според мен ще в много приятно на външните басейни.

Общи условия

Активация на акаунт