Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Търся хотел в Сандански с минерален басейн, възможност за закуска и вечеря, и да е на поносими цени Simple Smile За септември

# 616
Здравейте. Търся хотел в Сандански с минерален басейн, възможност за закуска и вечеря, и да е на поносими цени Simple Smile За септември
Можеш да прочетеш темата, писано е по въпросите ти.

# 617
Някой скоро са е ходил до с. Златолист или да знае дали пътя вече е с асфалт.

# 618
  • СИ

Последно ходих мисля преди около 2 години. Едва ли нещо се е променило в посока асфалт.

# 619
  • столицата
Щяха да го асфалтират и май вече е направено, но не съм ходила скоро.

# 620
На нас на Медите ни хареса. Има доста басеини и изхранване при желание.

# 621
Щяха да го асфалтират и май вече е направено, но не съм ходила скоро.

Готов е, асфалтираха го напълно преди храмовия празник на 6ти май.

# 622
[
Здравейте,пътя е изцяло ремонтиран,чисто нов асфалт,пътува се чудесно!!!
quote author=Vasiliq19 link=topic=1099469.msg46689543#msg46689543 date=1689148267]
[/quote]

# 623
Да попитам за добра пицария в центъра или района на парка? В края на седмицата едно от децата ще е на състезание в Сандански по плуване и се чудя дали да не го приберем и да се почерпим за обяд някъде. Ще съм благодарна на инфо, като условието е да не оставя половин заплата за обяд на петима:)

# 624
  • столицата
Дефинирайте "половин заплата" Simple Smile
Сега сериозно. Сандански си е курортен град и не очаквайте  съвсем ниски цени. Пици има в заведенията  по централната, които започват от самия мост над реката пред Интерхотела /5мин от басейна/. Малко по-надолу и в ляво от главната има пицария Анджели. Друг вариант, май е по-скъп, е заведението в парка на следващия   циментов мост над реката , под стадиона, до градския басейн. Там вероятно ще е по-прохладно, но мненията за обслужването са разнопосочни. Ще е полезно после да споделите впечатления . Успех на детето на състезанието!

# 625
Добре са отговорили. Само ще допълня бунгалата сън сити - над градския басейн и езерото. Цените в града са почти еднакви на всякъде, просто качеството е различно Wink и аз ще отбележа, че е курортен град.

# 626
За пици (но само пиците от менюто) препоръчвам https://maps.app.goo.gl/bmCtAdFBV8hfDAhD9?g_st=ic

# 627
  • София
С уговорката, че не сме били скоро там. Но в периода, който ходехме (2017-2019), често хапвахме в Оазис. Имаха и пици, които децата харесваха, както и хубаво обедно меню. Не беше супер бюджетно, но не и от най-скъпите ресторанти. От Интерхотела като се мине мостчето наляво по главната и почти веднага вдясно се падаше зад една малка градинка.

# 628
  • столицата
Градинката пред Районен съд с чешмата и чинара Simple Smile

# 629

Много благодаря на всички:) Ценя хубавата храна, но за обяд повече от 100 лева без напитки не ми се дават, пък ако ще да е курортен град №1 в България. Все ще намерим нещо, четох за Давидов, че пиците били с квас. Ако стигнем до тях, ще споделя непременно. Надявам се всичко да е ок и децата освен да плуват, и да оцелеят в жегите, че гледам състезанието ще е в парка на басейна. Хубаво лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт