Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Препоръчайте ми къща или апартамент за 4 човека, близо до парка с паркинг.
Благодаря!

# 631
Здравейте! Препоръчайте ми къща или апартамент за 4 човека, близо до парка с паркинг.
Благодаря!
Хотел Елит.

# 632
Здравейте!
Бяхме през април и ще посетим отново града в края на месеца. Градския басейн дали работи и някой посещавал ли го,защото ще бъдем през уикенд и едва ли ще може да ходим в някой хотел.

# 633
  • столицата
Ще работи, но се подгответе, че ще е много горещо времето там.

# 634
Бяхме миналата година точно в края на август с малко бебе и да ви кажа - беше поносимо по отношение на жегата. А къде се намира градският басейн? Колко е входът и чисто ли е, може ли да сподели някой ако е ходил? 😊

# 635
  • Бургас
Препоръчайте ми моля място за хранене (главно супи и готвено)на по проемливи цени.Също така кои басейни приемат външни посетотели?Градският басейн чист ли е?Благодаря предварително!

# 636
Какво за вас е приемлива цена?!?
Препоръчайте ми моля място за хранене (главно супи и готвено)на по проемливи цени.Също така кои басейни приемат външни посетотели?Градският басейн чист ли е?Благодаря предварително!

# 637
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Механа Перун - в центъра е.

# 638

Е, стига, де. Какво означавало за нея приемлива цена? Със сигурност не е приемливо тараторът да е 5 лв, а супата 10 лв. Жената пита за готвени ястия.
Ние си купуваме храна от Караманолев (заведение за бързо хранене ) и си ги хапваме в апартамента, който наемаме, но има опция и да се храните в заведението. Цените са достъпни и е вкусно.

# 639
Е хайде де, не се заяждам, но прилични цени и вкусно са 2 неща строго индивиуални. Аз преди 5г и сега имам различни вкусови предпочитания, възможности също.

Живея в Сандански и от поне 5г. Сме били огромен Х на продукти от Караманолев. Пък вие си преценете какво ядете от кухнята му Wink .  В много голяма част от заведенията се предлага обедно меню и включва готвено и супи. За мен лично на прилични качество на продукти/ цена.

Е, стига, де. Какво означавало за нея приемлива цена? Със сигурност не е приемливо тараторът да е 5 лв, а супата 10 лв. Жената пита за готвени ястия.
Ние си купуваме храна от Караманолев (заведение за бързо хранене ) и си ги хапваме в апартамента, който наемаме, но има опция и да се храните в заведението. Цените са достъпни и е вкусно.

# 640
Горещо препоръчвам за хапване готвените манджи При Васко- под хотел Елит, срещу пазара на ъгъла. Тази година не сме ходили, но толкова качествено заведение няма начин да не е актуално. Цените са приемливи за огромните порции с вкусна храна. Готвят малко и бързо свършва. Ние преди да тръгнем на разходка сутрин се отбиваме да поръчаме обяд и вечеря и като се прибираме си вземаме всичко гототово опаковано грижливо.

# 641
  • Бургас
Благодаря ви момичета Flowers Cherry Blossom

# 642
А сутрин кафето в "При Васко" е чудесно. Мястото е чисто, масичките и чадърите им са на сянка под върбичките до река Санданска Бистрица.
Но за храна работят до 14 ч.

# 643
Здравейте, моля за скорошни мнения за хотел Прим, Сандански. Интересува ме най-вече дали хигиената в хотел и ресторанта е добра и дали храната е хубава и разнообразна?

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 13:52 от ellcheto

# 644
  • София
Храната е супер. Мъж и дете ядоха, а са супер капризни и злояди. Имаше избор от 4-5 готвени неща, салата. Закуската леко бедна, но гладни не сме останали. За Парите си е супер. Хигиената в стаите - добре, басейнут леко мърляв. Но водата много топла.

Общи условия

Активация на акаунт