Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 94 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Ако не преобладават добри мнения, не бих го посетила.

# 436
Търся мнения за хотел Панорама, някой посещавал ли го е? Чудим се между него и св. Никола, ще ми се да е с включено изхранване, но в св. Никола не предлагат, някой ако е бил в него може ли да сподели каква е храната, като качество и като цена?
Бяхме миналия месец  в хотел Панорама , басейна вътрешния беше зеленикав като цяло само храната не ни хареса  и цените за свободна консумация са леко завишени пържени картофи 7,50. или 8 лв .  Стайте са големи и чисти.  Запазихме си за май месец отново за 7 дена имат промоция плащаш 4 нощувки получаваш 5  , 5 =7 и 7= 10.

# 437
  • В.Търново
От 10 години следя хотелите и темите в Сандански и от едно време все нещо й има на тази Панорама. Семеен хотел или апартамент може би ще търся приемащи домашен любимец. Има някакъв нов хотел, имате ли за него отзиви?
http://www.angelovhotel.com/

# 438
От 10 години следя хотелите и темите в Сандански и от едно време все нещо й има на тази Панорама. Семеен хотел или апартамент може би ще търся приемащи домашен любимец. Има някакъв нов хотел, имате ли за него отзиви?
Преди може би 2г. бяхме в този хотел, не зная дали е нов. Останахме доволни, чисто, широки стаи, закуската доволно - пестелива, но гладни не останахме. Бях резервирала стая без тераса, но се оказа, че такива няма /свободни/, преглътнах го. Единственната ми забележка беше за детско парти в ресторанта и градината, което беше точно във времето за следобедна почивка, но и да се оплача, няма кой да ме послуша. На метри от Интерхотела е, от другата страна на реката, т.е на 2 мин.. от главната улица.

# 439
Може ли и препоръка за хубаво кръчме/механа в Сандански ?

Не държим на лукс, просто ако може битов интериор и хубава кухня.

# 440
Априлската ваканция бях в Сандански. За пръв път наех апартамент, преди бях все по хотели. Еми много ми хареса така,много по-удобно.
Ядяхме в пицария Давидов, страхотни пици, с квас бяха.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 19:19 от lelya

# 441
В "Давидов" и готвената храна е добра- тип домашна.
За битово кръчме не помня името, но ако от главната улица, в направление парка, завието вляво по уличката,, която извежда до църквата (стръмна улица със стъпала в горната част), от двете страни има заведения тип механа.

# 442
Априлската ваканция бях в Сандански. За пръв път наех апартамент, преди бях все по хотели. Еми много ми хареса така,много по-удобно.
Ядяхме в пицария Давидов, страхотни пици, с квас бяха.
Къде се намираше апартамента? Може ли контакти?

# 443
  • София
Аз там много си харесвам Орхидеята срещу Интера на входа на парка и механа "Свети Врач" в една малка уличка до офиса на ДСК на главната.

# 444
Много близо е до Австрийския, по пътя за  Медите. Не е в самия град и е много тихо и спокойно. С кола слизаме до Австрийския и времето е около една минута път. На мен и бунгалата много ми харесаха, но нямаше места.

# 445
Търся мнения за хотел Панорама, някой посещавал ли го е? Чудим се между него и св. Никола, ще ми се да е с включено изхранване, но в св. Никола не предлагат, някой ако е бил в него може ли да сподели каква е храната, като качество и като цена?
Бяхме миналия месец  в хотел Панорама , басейна вътрешния беше зеленикав като цяло само храната не ни хареса  и цените за свободна консумация са леко завишени пържени картофи 7,50. или 8 лв .  Стайте са големи и чисти.  Запазихме си за май месец отново за 7 дена имат промоция плащаш 4 нощувки получаваш 5  , 5 =7 и 7= 10.
Запазих там, в началото на май. Ще рискуваме пък да видим. Запазила съм със закуска, но казаха, че може на място да доплатим и за вечеря, но Незнам струва ли си. Къде се хранихте, в хотела или на други места?

# 446
  • София
На други места.Ресторанта в х-л Панорама не ни хареса.В смисъл ние сме пушачи и предпочитаме да сме на открито.Ресторанта има остъклена тераса и някак е "спарено" там.След обяд го пече слънцето и не се диша.Обядвахме всеки ден в "Орхидея"-та.Вечер на различни места.По-назад в темата бях писала за уникално ресторантче(не му помня името) ,"Смокинята" е също хубаво кръчме,но е доста скъпо.Това до ДСК(по-назад и за него пише )също много ни хареса.

# 447
  • В.Търново
Преди може би 2г. бяхме в този хотел, не зная дали е нов. Останахме доволни, чисто, широки стаи, закуската доволно - пестелива, но гладни не останахме. Бях резервирала стая без тераса, но се оказа, че такива няма /свободни/, преглътнах го. Единственната ми забележка беше за детско парти в ресторанта и градината, което беше точно във времето за следобедна почивка, но и да се оплача, няма кой да ме послуша. На метри от Интерхотела е, от другата страна на реката, т.е на 2 мин.. от главната улица.
Ако резервирам там , изрично ще подчертая, че държим на тераса. Благодаря!

# 448
Направихме си не лоша разходка из Сандански и околностите.

Сефте отивам в този регион, Сандански ми хареса страшно много.
Централна улица, парк, хотели.

Мелник - смесени чувства,  толкоз ли държавата не може да отдели средства за инфраструктура ? Асфалт или павета, за да се запази автентичността.

Хераклея Синтика - буквално от колата в движение, преценихме, че не си заслужава да спираме.

Рупите - красиво място, хареса ми.
Златолист остава за друг път.

С удоволствие бих се забил пак в Сандански Simple Smile
От заведенията посетихме "Маслина" и някакво малко на другата вечер, на което не запомних даже името. Храната и на двете беше хубава

# 449
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел, подходящ за почивка с малко дете? Да е чисто и водата в басейните да е достатъчно топла. Колебая се за Медите Спа или Интерхотел Сандански.

Общи условия

Активация на акаунт