Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 94 368
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • столицата
Златолист. Ако сте с деца накрая на парка има зоокът.

# 421
  • В.Търново
Роженски манастир.

# 422
  • Варна
Водопад "Попина лъка"

# 423
И парка край бившата резиденция "Се. Врач". Градският парк, ако сте с деца.

# 424
Здравейте! Прочетох цялата 5 тема, но не срешнах информация за хотел Прим. Предстои ми почивка в Сандански началото на м. Май и мои близки ми препоръчаха този хотел. Информацията в нета е много противоречива. Интересува ме дали хотелските стаи и басейна са чисти и топли, храната хубава ли е?

# 425
Здравейте! Прочетох цялата 5 тема, но не срешнах информация за хотел Прим. Предстои ми почивка в Сандански началото на м. Май и мои близки ми препоръчаха този хотел. Информацията в нета е много противоречива. Интересува ме дали хотелските стаи и басейна са чисти и топли, храната хубава ли е?
Извинявам се, но след като са ви го препоръчали близки, защо не попитате тях? Ще се доверите повече на непознати във форум? Или правите реклама?

# 426
Извинявам се, но след като са ви го препоръчали близки, защо не попитате тях? Ще се доверите повече на непознати във форум? Или правите реклама?
Тяхното впечатление е от преди две години за един уикенд, затова питам тук. Не знам защо ви подразни въпросът ми, че чак да правя реклама.

# 427
Защото задавате въпроса като човек пряко свързан с хотела Simple Smile

# 428
И от кое личи, че е "човек пряко свързан с хотела", че аз не разбрах?

# 429
  • София
И аз не виждам какво във въпрос, дали стаите на хотел с противоречиви мнения в нета са чисти и топли, може да бъде изтълкувано като "човек свързан с хотела"...

# 430
За мен също няма реклама. Някои виждат реклама вероятно, защото въпроса е от нов потребител, но пак няма логика.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 22:16 от Пролетно цвете

# 431
За мен реклама щеше да е ако пишеше, че се връща от хотела и всичко в него е по-по-най, и го препоръчва. За да пишеш трябва да си регистриран. Аз почти година само четях във форума. Заради конкретна тема се регистрирах, за да мога да пиша в нея. Та и в това не виждам нищо странно.

# 432
Всички в някакъв момент сме се регистрирали, за да питаме нещо... не всеки въпрос на нов потребител е реклама.😜
Хотелът не ми е познат, не мога да помогна.

# 433
Логиката е следната, ако във форума са препоръчвани други 3-5-6 на брой хотели и имат добри отзиви, но даден потребител влезе и попита за седми хотел, който никога не е споменаван, но уж бил препоръчан от близки. Ами щом е препоръчан от близки, аз бих разчитала изцяло на тяхното мнение, а не на това на непознати във анонимен форум, а ако разчитам на мнението на непознати, бих избрала някой от първите 6 хотела, които същите тези непознати са си правили труда през последните месеци да коментират. Но, може и да не съм права.....разбира се

# 434
  • София
Конкретно за хотела, само го знам къде е, но не сме спали там. Ако правилно помня, е до парк-хотел "Пирин", а на мен това местоположение за хотел с 2-3 звезди не ми е много ок, но това е само лично предпочитание.

Общи условия

Активация на акаунт