Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • столицата
Някой с инфо за ресторанта на хотел Ангелов? Има ли обедно меню? Как са качеството и цените?

# 466
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Отдавна се каня да пиша тук, но все не остава време.

За обяд, обедно меню на прилични цени и доста вкусно - механа Перун - в центъра, до една сграда със стълби - не помня Младежки дом ли беше, или културен дом...
Мястото е малко и простовато, но готвят супер и е евтино! Heart

Другото място за хранене, което ни впечатли е една пицария. Имат простичко меню, с чудесна домашна пица. Правят и доставка.
Скрит текст:

Бяхме в Сандански с две деца, само с нощувки от 22.04 до 30.04 тази година... Не е оферта да нямаш храна - до този извод стигнахме.

Паркът е супер! Grinning

# 467
И ние ще сме в края на месеца, без деца- големи са.Мислим да ходим до Златолист.Който е ходил да сподели мнение- път, някакво заведение за хапване и д-р.Благодаря!

# 468
  • столицата
Част от пътя е без асфалт, но при внимателно каране няма проблем и за ниска кола. Прашно е. На заведение не мога да помогна.

# 469
Златолист стана типичен обект,доста от чара му изчезна
За хапване, последно хапвахме На езерото и в ресторанта На врътката https://www.navrtkata.bg/
Препоръчвам и двата

# 470
Благодаря! Дано ни хареса.Миналата година се влюбих в този град.Hug

# 471
Някой с инфо за ресторанта на хотел Ангелов? Има ли обедно меню? Как са качеството и цените?
Ние често вечеряме там, много е вкусно и на добри цени. За малките има вътрешен детски кът, както и площадка в парка точно пред ресторанта. Има какво да се желае от обслужването, но си заслужава.

# 472
Вчера запазих за 3дни от 17ти юли, в хотел Елит. Разлика между booking и хотела 20лв. За повече за директна резервация, но ми казаха, че стаята която ще ми дадат е делукс стая, която в booking не е обявена...да видим
За пръв път ще сме на хотел без басейн, целта ми е да имаме един по-различен престой, с малко повече движение в града и парка, че иначе от басейните не излизаме. Ще пробваме градския басейн, там не сме ходили, в Интерхотел знам, че през делничните дни пускат външни лица. Предложете други басейни, където можем да се разходим? За храна прочетох предложенията тук!

# 473
  • София
Питайте в хотел Панорама дали пускат външни на басейна.Водата е супер-топла,точно по мой вкус.Над парка е хотела.

# 474
Здравейте и аз искам да попитам за хотел Панорама нещо повече като информация, че няма много снимки .. много ми се ходи на Сандански зареди малкия и искам да знам как е този хотел Панорама

# 475
  • София
Нямат детски басейн.Ресторанта не става.Аз ходя там със съпруга ми,евтино е за нощуване и водата ни харесва,че е топла.Всеки ден обядвахме в Орхидея.Вечеряхме на различни места.

# 476
Нямат детски басейн.Ресторанта не става.Аз ходя там със съпруга ми,евтино е за нощуване и водата ни харесва,че е топла.Всеки ден обядвахме в Орхидея.Вечеряхме на различни места.

А стаите в какво състояние са?Разбрах ,че има и детска площадка.Така или иначе аз запазих вече 🤔

# 477
  • София
Стаите са хубави,нямаме забележки,но и не сме с големи претенции.Миналия септември бяхме там последно.Нямаше детска площадка.

# 478
От хотела казаха люлки ,пързалка и малък батут

# 479
  • София
Възможно е да са от тази година.Иначе за ресторанта може и да е хубаво яденето,просто е затворен с прозорци и пече цял ден слънцето,пускат климатик понякога,а ние сме пушачи и предпочитаме на открито.Имат обедно меню и за вечеря може би.Правят и процедури срещу заплащане.Закуската е разнообразна.Упражнението с кърпите на басейна го знаете:сутрин рано мятате на шезлонгите😆.На тези шезлонги срещу хотела пада сянка след 14-15ч.Тези от към хотела са слънчеви през целия ден.

Общи условия

Активация на акаунт