Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ние бяхме през май в Панорама, правихме по 3 процедури на ден, с направление бяхме от ЛЛ, басейна е страхотен, с мн приятна топла вода, ние бяхме в апартамент, не е нещо кой знае какво, но чистят редовно и е поддържано. Ресторанта не ни хареса, Т.е храната там, а и за децата Нямаше люлки и пързалки, освен ако сега не са сложили.

# 481
А пускат ли външни хора на басейна? Вярно ли, че няма асансьор за последните етажи, има ли много стълби?

# 482
  • София
Не съм наясно и по двата въпроса.Питайте по телефона.

# 483
Сега покрай ковида дали се вземат някакви мерки в санаториума при инхалациите и солуксите? На моята дъщеря много добре й се отразяваха, не сме ходили вече от 3 години, но не знам да нямат обратен ефект, да вземе да лепне нещо.

# 484
Може ли да споделите мнение за хотел AquaSun Hotel and Spa .

# 485
  • Sofia

Чисто, приятно, намира се на хълм и се ходи нагоре дотам. Ако нещо друго те интересува - питай.

# 486

Чисто, приятно, намира се на хълм и се ходи нагоре дотам. Ако нещо друго те интересува - питай.
Знам, че първо направиха басейна и после хотела. Колко градуса е водата в басейна?

# 487
  • Sofia
Не помня точно, но беше много приятна температура, без да ти е студено, като влизаш, както и без да ти е горещо вътре. Много мразя студени басейни и този съм го запомнила, защото си влизаш без подготовка, направо приятно вътре. Като цяло басейнът много ни хареса, освен това беше много спокойно, когато бяхме там и почти нямаше други плуващи. Басейнът е изцяло вътре, но до него има слънчева тераса с шезлонги, подобна има и на покрива.
Стаята беше също много приятна, чиста, имахме и много голям балкон с масичка.
Предупреждавам, че (поне когато ние бяхме) закуската се избира от няколко неща, не е блок маса. Имаше запечени сандвичи/пържени филии/палачинки (едно от тях избираш, не помня детайли, но гладни не сме останали и бяха вкусни).
Аз бях с децата за 3 дни и като цяло си починахме чудесно. Единственият евентуален недостатък е стръмният път до хотела от центъра, ако не обичате да ходите или ако е много жега.

# 488
То в Сандански май почти всичко е на баир. Препоръчайте ми хотел в центъра, близо до парка, без баир и стъпала. Или апартамент...Резервирала съм в "Панорама", но казват, че има много стъпала и съм напът да се откажа.

# 489
Без баир и стъпала май само Интерхотела и около автогарата
Не се сещам за друго място
Не мисля, че Панорама е с толкова стъпала....баба ми е отсядала там с малки деца.

# 490
Забравила съм да уточня "без Интерхотела", за него знам🙂. Така ли? Не се е оплаквала от стъпалата? Е, има и подвижни и елегантни баби. Обнадеждаваш ме. Понеже ми обясниха, че и до високите етажи няма асансьор, и ми се стори прекалено...

# 491
Хотел Св. Никола, на  края главната улица  и до парка е все равно.

# 492
  • столицата
Има сграда със стаи за гости в края/началото на алеята откъм пазара. Поне три входа, които са само с това предназначение. Не помня, обаче , как се казваха. На равно са.

# 493
  • София
Вижте и Перун. Не е в центъра, но е на равно, паркът е на една минута. Имаха добър ресторант.

# 494
Точно срещу пазара е хотел Елит, ние сме доволни от него и до сега два пъти сме били там.

Общи условия

Активация на акаунт