Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
имате ли информация дали спортният минерален басейн ( в който тренират спортисти и се намира в началото на парка) е отворен за посетители?

# 496
Ако говорите за спортния интернат, не. Почти целодневно има тренировки с различни възрастови групи.

Здравейте,
имате ли информация дали спортният минерален басейн ( в който тренират спортисти и се намира в началото на парка) е отворен за посетители?

# 497
Здравейте! Препоръчате ми, моля, хотел в близост до хотел "Панорама". Апартаменти не става, понеже е за един човек. В Панорама няма места. Там външни хора дали може да правят процедури? Идеята е да от седне в хотел, близо до Панорама, и да ходи на процедури. Благодаря предварително на хората, които ще се отзоват.

# 498
  • столицата
Преди време от рецепцията са ми казвали, че може. За по-сигурно, направо им звъннете да питате.

# 499
Преди време от рецепцията са ми казвали, че може. За по-сигурно, направо им звъннете да питате.
Звънях вече да питам за място, но не се сетих да питам за вариант с ходене за процедури. А има ли хотели в близост? Нещо не се ориентирам много. Примерно Свети Георги дали е близо🤔

# 500
  • столицата
Около Панорама няма хотели. Той се намира над болницата,т.е. над Интерната /началото на парка приблизително/. Но като цяло в Сандански разстоянията не са големи.

# 501
  • Русе
Здравейте! Препоръчате ми, моля, хотел в близост до хотел "Панорама". Апартаменти не става, понеже е за един човек. В Панорама няма места. Там външни хора дали може да правят процедури? Идеята е да от седне в хотел, близо до Панорама, и да ходи на процедури. Благодаря предварително на хората, които ще се отзоват.
Отсядала съм в х-л Перун, но преди 4години и съм доволна, в неделя ще съм в х-ла срещу него - Прим, пише че е на 10мин пеша от х-л Панорама.

# 502
  • Русе
Част от пътя е без асфалт, но при внимателно каране няма проблем и за ниска кола. Прашно е. На заведение не мога да помогна.
Може ли да се мине по директния път от Роженския манастир до село Златолист?

# 503
  • столицата
Пеша мои приятели го правиха.Но сега ми се струва твърде горещо.

# 504
  • Русе
Пеша мои приятели го правиха.Но сега ми се струва твърде горещо.
Минахме с колата без проблем Simple Smile

# 505
  • София
Здравейте какво мислите за хотел Перун?
Въобще никога не сме ходили в Сандански, а ми се иска тези дни да го посетим. Искам да има вътрешен и външен топли басейни защото съм с две деца. Макар че го дават топло от 15.09 до 18.09 и може би и само външен ще ни свърши работа. Но задължително да е много топъл. Медите отпадат защото не са ни по бюджета. Съще чета в темата пишете за процедури с направление от личния лекар. Не бях чувала, в кои хотели има такива процедури?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 11:15 от kroki_kk

# 506
Защо не правите процедурите в саноториума.
Ние сме правили процедури в Панорама( бяхме гости на хотела) и мога да кажа, че не съм очарована… всички са набутани в 1 стая, жени, мъже, деца, възрастни хора-някой прави инхалации, някой прави лампи, на друг му правят масаж… и постоянно има поток от хора, пак казвам в 1 стая. На мен изобщо не ми беше приятно, докато преди сме ходили в санаториума, там всичко си е съобразено, сам си правиш процедурите. Проверете и този вариант.

# 507
  • Русе
Здравейте какво мислите за хотел Перун?
Въобще никога не сме ходили в Сандански, а ми се иска тези дни да го посетим. Искам да има вътрешен и външен топли басейни защото съм с две деца. Макар че го дават топло от 15.09 до 18.09 и може би и само външен ще ни свърши работа. Но задължително да е много топъл. Медите отпадат защото не са ни по бюджета. Съще чета в темата пишете за процедури с направление от личния лекар. Не бях чувала, в кои хотели има такива процедури?
Преди 4години бяхме отседнали в Перун, в ап.1 с тераса колкото целия апартамент. Бяхме доволни от хотела и храната, но тогава още нямаха спа. Мога да кажа че местоположението му поне за мен е много добро на 50м от края на парка. Тази година бяхме в по-малък семеен хотел точно срещу Перун - Прим, също сме доволни, чистое, всичко в спа-центъра работи, басейна е външен, с топла вода, и се покрива при лошо време. Имаше мнооого семейства с деца, и храната беше добра, а цените несравними.

# 508
  • София
Запазих за Перун - ще пиша отзив след това.

# 509
Здравейте, въпросът ми е доста странен, за което се извинявам. С приятели сме решили да посетим Сандански , Мелник и други забележителности. Но нашите приятели не желаят предварителни резервации , предварително плащане. Смятат да тръгнем и на место да си наемем стаи. Ние сме с дете и ми е притеснено така. Та въпросът ми е има ли шанс да си намерим хотел без предваритална резервация.

Общи условия

Активация на акаунт