Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Април и Септември са им пикови месеци, така, че по добре си потърсете предварително. Този април с триста зора намерих  апартамент.

# 511
Благодаря за отговора. И мен точно това ме притеснява.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 16:32 от non4eto0

# 512
  • София
Евентуално букинг, с опция за резервация без кредитна карта, и все пак ще е трудно.

# 513
  • София
Здравейте.
Отзив от Перун. Хареса ни. ПРедварително по телефона уточних, че искам реновирана стая, защото из интернет съм чела, че имат и нереновирани бани. Бяхме настанени в апартамент за трима. С хубави телевизори във двете стаи. Малко терасата беше незамарено, но ставаше и имаше само един стол на нея. Кафето е от машина на Коста и е супер. От одавна не бях посещавала хотел и да не ми искат пари в момента на настаняването. Платихме в 11 часа преди да напуснем хотела. Закуската не е кой знае какво, но става. В смисъл хотела не е голям и няма кой знае какъв избор. Басейните са наистина мноооггооо топли. Това мен ме интересуваше най-много. Искам децата да киснат без да се притеснявам. Малко е далече он центъра, но до парка е близо. Дават безплатно колелата, с които можеш да се разхождаш. Ядохме все в Сънсити или това ересторанта на градските бадейни. Много хубаво готвят и сравнявайки цените съсъ София, ни беше евтино. Ако някои конкретно го интересува, да пита. За първи път бяхме в Сандански и ще повторим, но май ли е следващия подходящ период? Искам следващия път и някакви заздравителни дихателни процедури да си направим, но не знам как става и къде? Ще проучвам, който знае да пише.

# 514
  • София
Това за топлината на басейните е важно за мен.Благодаря за обратната връзка.Единия басейн би трябвало да е външен,нали?А ресторанта към хотела става ли?

# 515
  • София
Това за топлината на басейните е важно за мен.Благодаря за обратната връзка.Единия басейн би трябвало да е външен,нали?А ресторанта към хотела става ли?
Във вътрешиня басейн имаше термометър, потопен във водата и го видях, че винаги е около 33-34 градуса. Джакузито 37 градуса. Външният басейн е детски и малък, дълбок е около 60см може би. Става за децата да се пличкат, а ние възрастните да се топим. Той също е топъл, но не чак толкова колкото вътрешния.
Ресторант няма, май преди е имало ресторант градина, но е затворило. Закуската се сервираше в помещение като кафененце, в смисъл има си маси, столове, но е тип нве знам и аз как да го опиша. Там предлагат за обяд и вечеря броени неща. Никога не обядвахме там, защото закусвахме към 10,30 - 11,00 и след това към 15,30 си поръчвахме принцеси от ресторантчето. Само една вечер вечеряхме там, защото валеше и в три заведения не успяхме да намерим места, а сме за първи път с деца и стана късно да търсим друго място за хранене. В ресторантчето предлагат пилешки хапки, пица, кебачета, кюфтета, пил. и св. пържола, 3-4 вида саладки, панирано топено сирене с боровинки и общо взето май това. Иначе виждах на обяд, че все има някаква супа и май 2 вида основно ядене.
Забравих да отбележа, че закуската е чак до 11,00 часа. Така си взимах и капучино от кафе машината за басейна. Защото и машината се ползва безплатно до 11,00 часа. След това кафето е 1,00 лв.

# 516
  • Точно където трябва
Здравейте, ще сме уикенда в Сандански с настаняване около Спортна зала. Никога не съм ходила в града. Вижда ми се далеч от центъра и популярния парк . Някой може ли да помогне, дали е възможно ходенето пеш от едното до другото място или да хващаме такси? Не мога да преценя колко точно е това като разстояние. Както и да препоръчате заведение за вечеря.

# 517
Еми спортната зала е на около 30мин. Пешеходно разстояние до началото на парка при постоянно темпо. Просто залата е в началото на града, а парка е почти с другия край по дължина. Не е невъзможно, но зависи от всеки индивидуално разположение и моторика на всеки.
Здравейте, ще сме уикенда в Сандански с настаняване около Спортна зала. Никога не съм ходила в града. Вижда ми се далеч от центъра и популярния парк . Някой може ли да помогне, дали е възможно ходенето пеш от едното до другото място или да хващаме такси? Не мога да преценя колко точно е това като разстояние. Както и да препоръчате заведение за вечеря.

# 518
  • Точно където трябва
Лошо, но предполагам движат таксита или някакъв транспорт...

# 519
Таксита има, но ако сте дошли на почивка по-добре се преориентирайте към настаняване в другия край особено ако сте с дете. Аз живея в града и парка ми е на 15мин и понякога се уморявам да излизам до него с детето.
Моя приятелк идваха на гости предния уикенд и бяха в едно студио в началото на парка и по няколко пъти на ден се прибират преобличат и отново на вън.
Лошо, но предполагам движат таксита или някакъв транспорт...

# 520
На около 2 км. се намира от парка, вземете си такси. С него се стига бързо и удобно. Препоръчвам ресторант "Орхидея" - срещу фонтаните пред "Интерхотел Сандански". Оттам започва и главната улица, която води до историческия музей и Епископската базилика.

# 521
  • Точно където трябва
За съжаление настаняването не зависи от нас, но вероятно ще се разходим в едната посока, за да  разгледаме парка и центъра, ще вечеряме и ще се приберем с такси. Благодаря за информацията.

# 522
А дали Свети Врач работи?

# 523
Бих препоръчала на всеки, който е в Сандански, да се качи в планината. От града им път, който Ви качва нагоре до местностите - Попина лука и Туричка черква. Може да видите водопад Попина лъка, а въздухът и природата са уникални. Ако сте любители планинари от Туричка черква можете да започнете преход в планината има много туристически пътеки и прекрасни места - като Тевното езеро, които разкриват уникални гледки  и красоти!

# 524
  • София
Бих препоръчала на всеки, който е в Сандански, да се качи в планината. От града им път, който Ви качва нагоре до местностите - Попина лука и Туричка черква. Може да видите водопад Попина лъка, а въздухът и природата са уникални. Ако сте любители планинари от Туричка черква можете да започнете преход в планината има много туристически пътеки и прекрасни места - като Тевното езеро, които разкриват уникални гледки  и красоти!
Подкрепям! Чудно е там.
Ние миналата година пропуснахме Сандански (изневерихме с Хисаря) и не знам дали е заради това, но малкият се скъса да кашля тази зима. Та напролет, пак там.......

Общи условия

Активация на акаунт