Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Таксита има, но ако сте дошли на почивка по-добре се преориентирайте към настаняване в другия край особено ако сте с дете. Аз живея в града и парка ми е на 15мин и понякога се уморявам да излизам до него с детето.
Моя приятелк идваха на гости предния уикенд и бяха в едно студио в началото на парка и по няколко пъти на ден се прибират преобличат и отново на вън.
Лошо, но предполагам движат таксита или някакъв транспорт...

Здравейте! Може ли контакти на споменатото студио в началото на парка?

# 526
здравейте, някой има ли отзиви за хотел Спартак, бившия Свети Никола
пише че е реновиран, така ли е, ресторанът как е като качество на храната и цени

# 527
Интерхотел Сандански твърдо е далеч от добрия отзив цена/ качество. С 2 деца на 5г и 7 г , настанени в студио се изръбихме на разтегателния диван. Цената от 271 лв, в делничен ден със закуска, не си заслужава.

# 528
  • София
Можели пресни коментари за Пирин? Имат хубава делнична оферта еи му се чудя. Водата топла ли е, искам много топла вода.

# 529
  • столицата
Интерхотел Сандански твърдо е далеч от добрия отзив цена/ качество. С 2 деца на 5г и 7 г , настанени в студио се изръбихме на разтегателния диван. Цената от 271 лв, в делничен ден със закуска, не си заслужава.
271лв на вечер?

# 530
Те имат специални оферти, посочената цена е в пакет "Зимна ваканция" и е за супериорна стая със закуска и вечеря за 2-ма, предполагам. Делничният пакет "Зима" е май 237 лв. за двойна стая пак със закуска и вечеря за 2-ма. Другите оферти не ги разгледах, но предполагам че има и само нощувка със закуска.

# 531
271лв на вечер?
На вечер , да.

# 532
  • София
А в Интерфотела топла ли е водата,тоест над 30 искам. Били сме само веднъж в Сандански в хотел Перун и беше много топла водата. Хареса ни,но искаме и другаде да отидем.

# 533
Здравейте, и моето питане е кой е най-добрия хотел в Сандански? Само в Медите сме били. Сега гледам Интерхотела и Пирин?

# 534
Мога да сравня само Медите и Интерхотела. За мен Медите е по-добър. Минус е само местоположението му.

# 535
на нас ни харесва Интерхотела, Перун - също е приличен, но е малко по-малък и по-ниска категория. Уикендът е пълен, а СПА зоната е по-малка. Иначе персоналът се старае, чистичко е, вкусна беше закуската. Медите не ни харесаха толкова. Пирин парк -Шарлопов , ако някой ме беше питал преди няколко години, щях да кажа че, е най-хубавият хотел в който сме били и щеше да е вярно, но....Сега ситуацията е достаааа различна. Последният път беше ужас -ходихме 2021 година. Нивото е много паднало, в сравнение с 2010 година например. Спа зоната не беше добре осветена, храната беше ужасна, персоналът-говореха си като на селския мегдан.

Вече има много по-добри хотели.Но, пак казвам мнението ми за Пирин парк-Шарлопов е от 2021 година.

# 536
  • София
на нас ни харесва Интерхотела, Перун - също е приличен, но е малко по-малък и по-ниска категория. Уикендът е пълен, а СПА зоната е по-малка. Иначе персоналът се старае, чистичко е, вкусна беше закуската. Медите не ни харесаха толкова. Пирин парк -Шарлопов , ако някой ме беше питал преди няколко години, щях да кажа че, е най-хубавият хотел в който сме били и щеше да е вярно, но....Сега ситуацията е достаааа различна. Последният път беше ужас -ходихме 2021 година. Нивото е много паднало, в сравнение с 2010 година например. Спа зоната не беше добре осветена, храната беше ужасна, персоналът-говореха си като на селския мегдан.

Вече има много по-добри хотели.Но, пак казвам мнението ми за Пирин парк-Шарлопов е от 2021 година.
Можели да препоръчаш някои... Най-вече топла вода търся за децата да киснат.

# 537
  • София Младост 3
Миналата седмица посетих Пирин парк за служебна командировка. Двойната стая е голяма, хотела е много топъл, колежки казаха, че са спали на отворен прозорец поради тази причина. Закуската в ресторанта е богата и кафето от машината е хубаво. Вечерите на блок маса в Средиземноморски ресторант също бяха добре заредени, десертите свършват бързо. Басейните не можах да ползвам. Хотела е отдалечен от града и това има своите предимства и недостатъци. Посетих археологическия музей и епископската базилика с екскурзовод. Впечатли ме жената от Епископската базилика, с толкова любов упражнява професията си и наистина те увлича и връща в миналото.

# 538

Можели да препоръчаш някои... Най-вече топла вода търся за децата да киснат.
Перун е хубав, топла е водата, последно сме ходили пролетта 2022 г. Посещава се от семейства с деца, уикенда е пълно, но иначе е хубаво - сносно.
Сега - 04-06.02. сме направили резервация в хотел Спартак, бившия Свети Никола. Ходили сме в Свети Никола 2-3 пъти, не беше лошо, топла вода в басейна. След като смени собственика и името си, нямам все още впечатления. Другата седмица ще дам обратна връзка. В центъра е.

# 539
  • София
Между Перун, Прим и Спартак кой хотел препоръчвате? То зависи и от наличностите, че ще ходим около 24 май и още не съм звъняла, може да не са свободни.

Общи условия

Активация на акаунт