Хайде пак на почивка в Сандански - 5

• 92 611
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Някой ходил ли е с малки деца/бебета в Сандански и може ли да препоръча хотел? Колебая се между Интерхотела и Пирин Парк хотел? Сега разбирам, че бившия Св. Никола е ремонтиран и ще го погледа и него 🤔

# 556
За мен е несъвместимо ,при тези цени на промишления ток, хотел с топъл басейн да е бюджетен. Групата ви е достатъчно голяма,  пишете или се обадете в хотелите, за да ви направят оферта.

# 557
Какво общо има токът?! Басейните в Сандански в повечето случаи са с минерална вода и няма нужда някой да я подгрява. Друг е въпросът, че в Сандdнски почти няма малък хотел, за такава малка група с минерална вода.
Веси,
Ако не държите на Сандански направо сменяйте дестинацията със с. Огняново или село Баня до Банско. Такива хотели колкото искаш с наистина топла минерална вода. В Огняново препоръчвам хотел Елеганс Спа, хотел Бохема(но нямат вътрешен басейн) и вила Рай, а в с. Баня - хотел Св. Никола, комплекс Изгрева и хотел Севън сизънс (извън селото е).

Относно хотел Пирин. Още пред 2018 г. беше с много забележки. Бях настанена в апартаментната част и за там оплакване нямам, но в общите части беше амортизирано. Вътрешният басейн не беше с нужната топла вода, а хладка като за плуване. Храната също не беше нещо уау като за хотел 5 *. В бара диванчетата със скъсани възглавници, непочистено, а доста скъпо. Не повторих повече.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 14:38 от fatalina

# 558
Здравейте, давам обратна връзка за хотел Спартак - бившия Свети Никола. Реновиран е, поне това, което видяхме. Спато не е особено удобно, но за кратък период е приемлив, водата в басейна е топла, не гореща.Джакузито в хотела е външно, не е удобно за ползване, особено, ако е студено.Закуската беше достатъчна, нищо особено, но за немного претенциозни, става. Стаята в която бяхме настанени, вероятно е свързано с цената/платихме 149 лв./вечер/ беше доста малка, чиста, ново обзавеждане, но много малка. За по-пълни хора ще е проблем.Локацията е ясна, в центъра. Сега минусите: цените във винения бар и ресторанта ми се сториха високи. Асаортиментът -не много богат, а грамажът- доста малък. Пример салата - около 250 грама / БЕЗ нещо особено - скариди, миди, хайвер, луксозни чужди сирена или други скъпи добавки/ е около 10.90-14 лв.Плащането и резервацията бяха проблем, поне за нас.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 12:15 от Crissy

# 559
Какво общо има токът?! Басейните в Сандански в повечето случаи са с минерална вода и няма нужда някой да я подгрява.
Щом казвате! Коя съм аз, работеща в СПА хотел, че да разбирам.

# 560
  • СИ
Какво общо има токът?! Басейните в Сандански в повечето случаи са с минерална вода и няма нужда някой да я подгрява.
Щом казвате! Коя съм аз, работеща в СПА хотел, че да разбирам.

И аз много пъти съм се чудил по така наречените СПА хотели как лъжат и как вярват хората. Процедурно е много трудно и е във възможностите на много малко хора да се доберат до концесия на минерална вода. А за гореща вода е още по-трудно. Под гореща вода имам в предвид над 40 градуса. С новите цени на ел.енергията и газта, нямам идея каква ще е калкулацията и какво могат да предлагат хотелите. В повечето ще е компромис. Освен това минералната вода съвсем не е задължително да е гореща. Може да е с нормална температура и си я подгряват колкото могат или колкото им се вързват сметките.

# 561
E, затова написах, че аз ходя там където наистина водата е минерална и достатъчно гореща и не мисля дали някой трябва да ми я подгрява. Не говоря за Спа процедури, а само по отношение на басейните, за които беше въпросът.
Конче, достатъчно съм наясно с концесиите и разрешителните за ползване на минерална вода.

# 562
  • Сопот
Благодаря ви за отговорите! Първо за моя случай-смених дестинацията /Велинград ще е/и вече имаме резервация.
 Относно някои коментари: не съм написала малък хотел, а чист. Преди да попитам тук търсих и събирах оферти от различни хотели, цените бяха от 90-100 до 900 лв. Затова написах "бюджетен" .  Моля, не влизайте в спорове 🙂
fatalina много благодаря, ще ги разгледам ❤

# 563
За пролетната ваканция ще сме в Сандански. Колебаем се дали Интерхотел или Пирин парк хотел да изберем.С 2 деца сме на 2 и 10години. Ще се радвам да споделите мнения кой хотел да изберем.Също ,ако имате предложения за друг хотел в Сандански.

# 564
  • СИ
За пролетната ваканция ще сме в Сандански. Колебаем се дали Интерхотел или Пирин парк хотел да изберем.С 2 деца сме на 2 и 10години. Ще се радвам да споделите мнения кой хотел да изберем.Също ,ако имате предложения за друг хотел в Сандански.

Според мен старият Интер е по-добре. Малко е овехтял, но е по-добре. Според мен е по-добре само със закуска, а за обядите и вечерите да пробвате малките ресторантчета из града или около Сандански.
Парк хотел Пирин не предлага нищо кой знае какво, но за сметка на това е много скъпо. Водят го мисля 5 звезди. Реално е нещо около 3.

# 565
Благодаря!

# 566
интерхотел Сандански е по-доброто решение, според мен. Реновиран е, в центъра е, храната е вкусна.
Пирин Парк Сандански е захабен повече, по-отдалечен е от центъра.

# 567
И аз препоръчвам Интерхотела, но само със закуска. Има достатъчно заведения с по- добра храна за обяд и вечеря.

# 568
Закуската в Интерхотела е много добра. Местоположението му - също. Наляво е една от централните улици - пицарии, кафета, ресторантчета. Но, цените и в тях също не са от най-ниските. Три поредни години го посещаваме и не мисля, че тази ще бъдат по-различни. Надясно от хотела е Паркът - алеите са добри, май някъде имаше детски кът, но не съм сигурна, има пауни на едно място - т.е. за децата ще е добре. Вътрешният басейн е голям, има тангенторни дюзи, външният също е с топла вода, минава се през едно водно тунелче от големия в малкия. Отделно има и друго, по-малко, с много гореща и по-силно минерализирана вода, май казваха 15-20 минути да се седи в него.

По принцип офертите им със закуска и вечеря са може би по-изгодни, но нямам представа за храната, миналата есен приятелка беше на този принцип /мисля/ и трябва да я питам как е било. Ние бяхме в края на май и имахме 2-3 дни не много топли и дъждовни, но с времето никога няма гаранция.

Вярно, че не всички стаи са реновирани, но е много чисто и персоналът е много любезен.

# 569
  • пловдив
Здравейте , интересувам се дали работи хотел по програмата на НОИ?
Също обмисляме април месец да отидем с две деца и държа водата да е топла и да има вътрешен басейн.

Общи условия

Активация на акаунт