Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
И ботокса, и филъра под очи са съвсем поносим. Под очи на мен с игла ми го слага докторката, не е приятно. но щом не трепвам.

# 121
  • София
Здравейте,
Влизам да дам отзиви относно един крем - Атрофилин, който дискутирахме преди време.
Аз го ползвах около 2 месеца и оня ден бях при зъболекарката си, която не ме беше виждала от тогава и й направи впечатление кожата ми. Пита ме филър ли съм слагала или мезо. Била ми много свежа и опъната.
Това мога да кажа. Simple Smile

# 122
Аз ще се прибирам през април и мисля да правя Радиес при Чолакова. Ще видим какво ще предложи тя. Искаше ми се и PRP или PRF също, не не знам дали са съвместими с Радиес.
Смятам също и малко хиалурон в устните, че като че ли ми се е позагубила формата, по-скоро очертанията на устните, а може би и обем малко липсва. То е нормалко с напредването на годините.
Джаки, ти при Чолакова слага ли си хиалурон? Знам, че mamaden за устни ходи при Пепина Власева и е много доволна, но ми се искаше всичко при един доктор да направя.

# 123
Здравейте, другата седмица ще ходя да ми слагат ботокс на гневната бръчка. Много се притеснявам. Някакви специфики след това има ли? Какво да очаквам като усещания и възстановяване след процедурата? Много ли се препарира мускула и ще мога ли изобщо да правя някакви мимики? Детето как ще разбира , че го гледам ядосано? Grinning Има ли вариант леко да се коригира или е стандартна процедура и се слага точно определено количество ботокс и няма по-силен и по-слаб ефект?
Не му се притеснявай изобщо. Болката, ако въобще може да се нарече така е за част от секундата. След процедурата съветват няколко часа да не се ляга, така че е хубаво да не се прави в по-късните часове на деня,  за да не се налага да спиш права като кон, като мен де - на дивана заобиколена от възглавници,климам-стряскам се-климам-стряскам се. След няколко дни ще отидеш на преглед, за да прецени лекарят дали се налага да се сложи още, допълването е включено в цената, не давай да те цакат с още пари. Точно тази мимика, която няма да можеш да правиш изобщо не ти трябва, в моята работа решиха, че съм минала на леки наркотици, щото спрях да се мръщя и съм била ведра. Моля ви се!  Simple Smile
И те така, успех!

# 124
  • Бургас
Момичета, четейки Ви, и набирайки инфо за всякъкъв вид процедури, започнах да се питам и за цени, та преди малко попадам на ценоразписа на др. Е
https://doctorenchev.bg/index.php?p=7&l=1
И изпаднах в шок, аз ли нещо не съм допрочела, защото ДЕРМАБРАЗИО е на цена 3000 евро на лице, или става въпрос за съвсем различна процедура .....

# 125
Благодаря Rainy day! Усмихна ме определено 😄 Мен иглите и болката не ме тревожат, по- скоро да не объркам нещо след това 🙂🙂

# 126
  • в 1001-та нощ
Аз ще се прибирам през април и мисля да правя Радиес при Чолакова. Ще видим какво ще предложи тя. Искаше ми се и PRP или PRF също, не не знам дали са съвместими с Радиес.
...

Съвместими са Simple Smile

# 127
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, искам да попитам какво мислите за поставянето на филър в назобиални с инжектор Пен.

# 128
Ех, този Радиес! То, че съм се решила е ясно, но все не ми се вярва как ще лифтира един филър..аз съм си ЗА конци, но пък Чолакова не слага, а да се разпилявам също не искам.

# 129
Здравейте,да попитам има ли дами,които са с някакво автоимунно заболяване и са си слагали ботокс?Аз съм с завишени антитела и се чудя дали биха били причина за невъзможност,за такава процедура?

# 130
Здравейте,да попитам има ли дами,които са с някакво автоимунно заболяване и са си слагали ботокс?Аз съм с завишени антитела и се чудя дали биха били причина за невъзможност,за такава процедура?
Аз. Но не съм забелязала проблем.

# 131
С няколко автоимунни съм - слагала съм си миналата година ботокс. Скоро смятам да повторя.
Кажи на лекаря с какво заболяване си. На мен ми казаха, че само в период на обостряне биха  изчакали с поставянето. Но то в такъв момент не ти е до ботокс.

# 132
много благодаря

# 133
a.l.e.n.a , благодаря. Тогава всичко, всичко ще си слагам! Simple Smile
malika$ и аз конци исках, но Чолакова такива страхотии ми разказа, че се отказах.
Тази година ще я разпитам за оперативен лифтинг.

# 134
a.l.e.n.a , благодаря. Тогава всичко, всичко ще си слагам! Simple Smile
malika$ и аз конци исках, но Чолакова такива страхотии ми разказа, че се отказах.
Тази година ще я разпитам за оперативен лифтинг.
Аз пък не съм се отказала, ама не ми се търсеше друг. Но след Радиеса, ако не съм доволна, ще търся къде да си сложа конци.

Общи условия

Активация на акаунт