Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Вероятно пакет са ти предложили. Освежаване, може би да - за избистряне - не съм сигурна. Можеш да рагледаш  алтернативно - intraceuticals - има серум за избистряне - Opulence - с вит.С и ХК. Влага се с кислородна струя под ниско налягане. Правят се няколко процедури.

# 346
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, пакет от 4 процедури. Друг вариант е някакъв вид химичен пилинг, но вече започнах излагане на слънце и може би закъснях.

# 347
Аз. Ефективен за какво? На коя област?

За лице говоря.

Ами чудеса не прави, ако се очаква wow ефект - по-скоро не. Освежава - аз правих 4 процедури по една седмично. Казаха ефект - след четвъртата - и имаше. Казаха, че се задържа 30-40 дни, и  след това веднъж на 30-40 дни по една поддържаща процедура. Действително - след около месец - имаше нужда от подновяване.

Не зная какви са ти очакванията и потребностите. Не тръгвай с голямата кошница.

Аз също съм правила , в долната част на лицето, за стягане и уплътняване на кожата , но според мен няма някакъв съществен ефект. Не продължих с поддържащите процедури, след пакета , защото не видях резултат който да поддържам .

# 348
  • в 1001-та нощ
Да, пакет от 4 процедури. Друг вариант е някакъв вид химичен пилинг, но вече започнах излагане на слънце и може би закъснях.

По-добре разгледай intraceuticals - има различни субстанции които се вкарват с кислород.

# 349
Здравейте момичета.Чета ви от години и повярвайте,научих толкова полезни неща за кожата си и как да се грижа за нея.Искам да попитам тези от вас,които са си слагали филър под очите с канюла...не се ли образува ръбче между долния клепач и слъзния канал?...или точно това попълва филъра.И това ли е най-добрия начин за тази нежна зона под очите?

# 350
Здравейте момичета.Чета ви от години и повярвайте,научих толкова полезни неща за кожата си и как да се грижа за нея.Искам да попитам тези от вас,които са си слагали филър под очите с канюла...не се ли образува ръбче между долния клепач и слъзния канал?...или точно това попълва филъра.И това ли е най-добрия начин за тази нежна зона под очите?

При мен беше с игла, нямам оплаквания.

# 351
  • София
Записах си консултации при д-р Денков и д-р Етугов за бодитайт на корем. Някой правил ли е тази процедура?

# 352
благодаря malika$

# 353

При мен до втората седмица, докато спадне оттока имах нещо като ръбче, но сега е перфектно. Вече половин година не е мръднал.

# 354
Бихте ли ми препоръчали надеждно място/ специалист за поставяне на ботокс във Варна

# 355
Имам въпрос относно поставянето на хиалурон в устните - освен желания ефект за уголемяване чрез хиалурона, постига ли се хидратация или това няма общо с процедурата?

# 356
При мен се постига и хидратация, а моите устни преди хк много често се напукваха и бяха адски сухи, сега е коренно различно положението.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 21:28 от Анонимен

# 357
  • София
Имам въпрос относно поставянето на хиалурон в устните - освен желания ефект за уголемяване чрез хиалурона, постига ли се хидратация или това няма общо с процедурата?
При мен в началото се наблюдава хидратация,но след  1-2 месеца този ефект изчезва.

# 358
  • Бургас
Момичета, искам да попитам за отзиви за др. Албена Чолакова?
 И някой посещавал ли е този салон в Бургас, и какво е мнението му?
http://estetika-burgas.com/

# 359
А в процеса на слагане на хиалурона каква е болката , тъй като имам нисък праг на болка ?

Общи условия

Активация на акаунт